Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Changelog #75 Tatuaże i fryzury

Toyer

Rekomendowane odpowiedzi

To dobra wiadomość jeśli chodzi o zrezygnowanie z usuwania tak, mimo wszystko, ważnej funkcji jaką jest panel rodzinki jednakże nie rozumiem jednego.

Skąd wziął się zakaz przypisywania aut luksusowych pod dany panel? Czy jest to kwestia podlegająca dyskusji czy jedynie statyczny nakaz, który nie ulegnie regulacji? 

Myślę że związku z tak drastycznymi zmianami - obecne rodziny powinny zostać usunięte, VP zwrócone i rodzinki powinno kupić się od nowa. 

Nie wiem jak to wygląda w kwestii sprawnej - gdy zakupiona usługa premium zmienia się tak drastycznie.

Ścigant wyklęty w słoik zamknięty

iX68Bii.png

8 godzin temu, Bobadu napisał:

Fajnie mega, tylko nie czaje dlaczego ejst punkt 4? Skoro dajecie ograniczenia już.. to czemu opgraniczać funkcjonalność.. ale ogólnie mega plusik, że są ❤️

Zgaduję, że dzięki temu łatwiej im będzie nie pogubić się w tym, kto dany pojazd posiada.

7 godzin temu, Allerek napisał:

Myślę że związku z tak drastycznymi zmianami - obecne rodziny powinny zostać usunięte, VP zwrócone i rodzinki powinno kupić się od nowa. 

Nie wiem jak to wygląda w kwestii sprawnej - gdy zakupiona usługa premium zmienia się tak drastycznie.

Popieram użytkownika

6 godzin temu, Erwee napisał:

@Toyer  a co jeśli nie pasują mi twoje nowe zasady i chce zwrotu vP za rodziny które kupiłem? 

kekw

4 godziny temu, Ninis napisał:

kiedy rzesy dla simek beda bo mi ich brakuje troche 😢😢😢

Raczej nigdy 😭😭😭

Ninis lubi to

Totalny bez sens, brak mozliwości podpisania samochodów z Wengera po grupe rodziny. Masz kolekcje super samochodów i nie możesz pooglądać wszystkich na raz, to juz lepiej je usunac w cholere

Edytowane przez Z4reb
G4liK lubi to

21 godzin temu, Z4reb napisał:

Totalny bez sens, brak mozliwości podpisania samochodów z Wengera po grupe rodziny. Masz kolekcje super samochodów i nie możesz pooglądać wszystkich na raz, to juz lepiej je usunac w cholere

17 godzin temu, lon3star napisał:

czyli z wenger nie można ale jak kupie 999999 najtańszych to mogę wszystkie na raz oglądać

Najpierw zacięta walka o nie likwidowanie rodzinek (choć wy osobiście nie wiem czy braliście poprzednio głos w dyskusji), zaś teraz problem że nie można dodać aut z najbardziej luksusowego salonu, dla mnie to osobiście śmiesznie bo powinniśmy się cieszyć że administracja postanowiła się zastanowić czy na pewno robią ruch skoro mowa o rodzinkach.. Szczerze argument że skoro nie można podpisać danych pojazdów to najlepiej je usunąć (przytoczone z cytowania pierwszej wypowiedzi) jest po prostu "pusty", a takim komentarzem wiele nie da się zdziałać. Jest funkcja premium, jeśli chcecie oglądać super samochody to akurat trzy będziecie mogli zespawnować 🙂

Dla mnie "restrykcje" wprowadzone w system rodzinki są jak najbardziej na plus, bo rodzinka to nie tylko zespawnowanie jak największej ilości pojazdów.

40 minut temu, Doktorek napisał:

Najpierw zacięta walka o nie likwidowanie rodzinek (choć wy osobiście nie wiem czy braliście poprzednio głos w dyskusji), zaś teraz problem że nie można dodać aut z najbardziej luksusowego salonu, dla mnie to osobiście śmiesznie bo powinniśmy się cieszyć że administracja postanowiła się zastanowić czy na pewno robią ruch skoro mowa o rodzinkach.. Szczerze argument że skoro nie można podpisać danych pojazdów to najlepiej je usunąć (przytoczone z cytowania pierwszej wypowiedzi) jest po prostu "pusty", a takim komentarzem wiele nie da się zdziałać. Jest funkcja premium, jeśli chcecie oglądać super samochody to akurat trzy będziecie mogli zespawnować 🙂

Dla mnie "restrykcje" wprowadzone w system rodzinki są jak najbardziej na plus, bo rodzinka to nie tylko zespawnowanie jak największej ilości pojazdów.

3 jeśli zapłacę za konto premium, właśnie będę mógł zespawnować 9999 tanich aut, ale nie 5 z Wengera 😄

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin