Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[MORDERSTWO, 14.10.2024] Zabójstwo Rayan Evans

Queg

Rekomendowane odpowiedzi

**W dniu 14.10.2024 między godziną 10, a 11 doszło do umyślnego potrącenia. Sprawcom była jedna, niezamaskowana osoba. - facet (około 175cm wzrostu). Kierował on czarną Ashe'ą, o rejestracji U5S7N9. Wszystko zaczęło się od odebrania ofiary z parkingu Vespucci, następnie sprawca wjechał na zamkniety wjazd do kanałów burzowych od strony Davis. Przechodnie w tamtym czasie mogli usłyszeć krzyki oraz awanturę dobiegające z "tunelu, (wjazdu do kanałów). W pewnym momencie ofiara wybiegła, a facet za kółkiem w stresie postanowił ją przejechać. Świadkowie mówią, że sprawca chciał uciec zaraz po tym, jednak ofiara uniemożliwiła mu przejazd leżąc pod wozem. Sprawca w stresie wyszedł z auta, po chwili wyjął ofiarę spod pojazdu i w stresie wrzucił ją do auta, po czym odjechał.**

Fakty przestępstwa: 

- sprawca był jeden.

- nie miał rękawiczek, ani maski itp.

- poruszał się czarną Ashe'ą o indeksie U5S7N9

- ofiara została wciągnięta do wozu. 

- sprawca wyglądał na młodego chłopaka, był ubrany w szarą bluzę oraz szare jeansy. Na głowie miał dredy, które zasłaniały jego całą głowe, tylko nielicznym świadką udało się dostrzec jego twarz.

- cała sytuacja wygląda na mocno dynamiczną i niezaplanowaną. 

(jakbym coś źle napisał, to napiszczie mi, poprawie. Jest to moje pierwsze przestępstwo, które pisze, tak więc jest dość spora szansa, że coś ominąłem 🙂

PoLi i mvk lubią to

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin