Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[6.12] INSTAGRAM LIVE - KEILANA MERR & NEVAEH NORTH

frxs

Rekomendowane odpowiedzi

**Na instagramie artystki Keilany Merr ukazał się zapis z wczorajszej transmisji LIVE, na którym kobieta piekła tort wraz z właścicielką firmy kosmetycznej Lumii Nevaeh North. Przyjaciółki świetnie się bawiły podczas całej transmisji oraz poruszały dalsze plany zarówno na temat Lumii jak i kariery wokalistki. Zapowiedziały one utwór świąteczny dla Lumii, który ukaże się w sobotę, zdradzając, że Keilana wraz z Elianą będą na nim śpiewać, a sama Kiki zaśpiewała dosłownie krótki fragment. Oprócz tego kobieta zapowiedziała, że niedługo wyjdzie od niej teledysk do piosenki z jej debiutanckiej EP pt. "Fragments Of Becoming". @Vigdis, @Ramorkaa **

spacer.png

** Keilana Merr wyciągnęła z torebki swój telefon, który oparła o podwyższenie blatu, następnie weszła w instagrama i odpaliła LIVE, poprawiając się w międzyczasie.**

Keilana Merr mówi: Hey kochani, jesteśmy Keilana i Nevaeh i dla Was gotujemy w naszym programie kulinarnym!

** Nevaeh North pomachała dłonią do kamery, uśmiechnęła się.**

Nevaeh North mówi: Hej Wam!

** Keilana Merr zaśmiała się i spojrzała na swoją przyjaciółkę, zaraz po tym sięgnęła po deskę do krojenia i cytrynę, którą przekroiła na pół, patrzy co jakiś czas na transmisje.**

Nevaeh North mówi: Postanowiłyśmy, że porozmawiamy trochę z Wami podczas gotowania, znaczy pieczenia.. Idzie okres świąteczny i pewnie większość z Was zaczyna przygotowania, nie mylę się?

Keilana Merr mówi: Kocham okres świąteczny, a najbardziej pierniczki, lecz ich dzisiaj niestety nie robimy, może następnym razem?

** Nevaeh North rozłożyła kolejno trzy spody od tortu obok siebie - obok postawiła mikser, wyjęła tylko metalową miskę odkładając na bok**

Keilana Merr mówi: Zadawajcie nam pytania.

Keilana Merr mówi: Neva, gdzie masz wyciskarkę do tej cytryny?

Nevaeh North mówi: Pierniczki? Czemu nie? Chętnie, się nauczę.. Przyznam szczerze, że nigdy u nas w rodzinie nie piekło się takich rzeczy. Sróbuj ręką, serio.. To nie jest ciężkie, dasz radę!

**Keilana Merr chwyciła ręczną wyciskarke, naszykowaną wcześniej przez Nevaeh, westchnęła ciężej i przystąpiła do działania, wkłada to dużo siły**

Keilana Merr mówi: Kochani, nie bedziemy udawać niewiadomo kogo, bo tak naprawdę to mało się znam na pieczeniu i gotowaniu, ale dzisiaj robimy ciasto malinowo brzoskwiniowe, mam nadzieję, że wyjdzie pyszne.

** Nevaeh North kolejno wybiła dwa jajka do miski, odmierzyła mleko i wlała do do miski - wsypała gotowy krem od tortu pierwszego rodzaju - mikser odstawiła na bok aby nie hałasował przy live'a.**

** Keilana Merr zaczeła czytać przelatujące po ekranie komentarze od ludzi, szturchnęła Nevaeh w bok żeby spojrzała. **

Keilana Merr mówi: Nevaeh, ludzie pytają kiedy nowa kolekcja Lumii?

**Nevaeh North zerknęła na wyświetlacz w telefonie - zmrużyła oczy przez szybko uciekający czat.**

** Keilana Merr odłożyła wyciśnietę cytryny gdzieś na bok, a sok z nich przelała do czystej szklanki, oparła się dłońmi o marmurowy blat. **

Nevaeh North mówi: Musicie być troszkę cierpliwi. Wiem, że ostatni post na OnSpot, mógł wywołać nieco niepewności? Ale, to zwykłe nieporozumienie.. Nieporozumienie od ludzi, którzy mieszają się w sprawy zarządu i chcą poznać dalsze plany? Mogę śmiało Wam obiecać, że kolekcja pojawi się do końca następnego tygodnia.

Nevaeh North mówi: I nie kłóciłam się.. To była zwykła wymiana zdań, może nieco w nerwowej atmosferze, ale nikt na tym nie ucierpiał. Ode mnie dodam, że Keilana i nasza ambasadorka Eliana Moore, szykują coś dla Was.. Nie wiem czy mogę zdradzić dużo?

Nevaeh North mówi: Ale, nie chcę Was trzymać w niepewności. Mogę śmiało powiedzieć, że będziecie zadowoleni..

Keilana Merr mówi: Zdradzaj kochana, nakarmimy fanów i hejterów.

** Nevaeh North skierowała się po miskę z gotowym kremem - odłożyła obok siebie; złapała za łyżeczkę i nabrała nieco soku z cytryny mocząc spód ciasta.**

Nevaeh North mówi: Śmiało Keilana, powiedz.. To Wasza ciężka praca.

Keilana Merr mówi: Kochani, razem z Elianą nagrałyśmy piosenkę, nie byle jaką piosenkę, bo świąteczną, specjalnie dla Lumii. Moim skromnym zdaniem powinni już zamrażać Mariah Carey z powrotem.

Nevaeh North mówi: Muszę Wam powiedzieć, że byłam przy procesie nagrywania utworu i naprawdę wyszła znakomicie.. Najchętniej bym Wam ją zaśpiewała, ale nie chcę abyście na święta stracili słuch, dbam o Was.. Może Keilana zaśpiewa urywek?

**Nevaeh North wyjęła brzoskiwinie z puszki - zaczęła ozdabiać dookoła ciasto, przed nimi wyłożyła malinki, a na środek naniosła jeszcze krem - całość przykryła drugim spodem od tortu przykepując dłonią.**

**Keilana Merr chrząknęła głośno, zaraz po tym odkleiła swoje dłonie od blatu, wzięła głęboki wdech i zaczęła śpiewać, nie za głośno żeby przyjaciółka obok nie straciła słuchu.**

Keilana Merr mówi: Mmm, niech cały dom wypełni blask.

Keilana Merr mówi: Spraw mi w prezencie Lumii.

Keilana Merr mówi: Marzenia stają się jawą dziś.

Keilana Merr mówi: Śnieg za oknem, więc wypełnij moje zimne serce miłością.

**Nevaeh North śpiewa ciszej tak aby nikt nie słyszał; bardziej nucąc pod nosem - kontynuuje składanie ciasta w dalszej warstwie.**

*** Keilana Merr zerknęła na chwilę w okno, zaraz po tym wróciła wzrokiem do LIVE.**

Keilana Merr mówi: Niestety, śniegu za oknem nie ma, a bardzo bym chciała. Chyba powinnam wrócić do Colorado, piszesz się na tą wycieczkę Nevaeh?

Nevaeh North mówi: Wow.. Wyobraźcie sobie, że to już możecie usłyszeć w sobo.. sobotę, tak? Czy ja teraz zdradziłam datę?

Keilana Merr mówi: Słyszałaś Mariah? sobota.

Keilana Merr mówi: Nevaeh jest mistrzynią wypieków, co mam teraz robić kochana?

Nevaeh North mówi: A wycieczka, brzmi naprawdę dobrze.. Chociaż przyznam szczerze, że moje gorące korzenie mogą zamarznąć.. Nie jestem, tak naprawdę nie wiem co robię, próbuje tak?

Nevaeh North mówi: Może.. Jakoś rozprowadź ten krem, a potem daj ozdoby?

Keilana Merr mówi: Te Twoje próby wyglądają jakbyś robiła to od lat. Jasne, do dzieła, ale przeczytam jeszcze jakieś pytanka.

**Keilana Merr przejeżdza palcem po komentarzach, lekko przekrzywiła głowę w bok.**

Keilana Merr mówi: Pytacie kiedy ode mnie nowości, oprócz piosenki dla Lumii to mam dla Was coś jeszcze, teledysk do kawałka Becoming z mojej EPki, przyznać się kto słuchał?

Nevaeh North mówi: W sumie chciałam Was zachęcić do kupowania naszego kalendarza adwentowanego - całość ze sprzedaży przeznaczymy na wybrany cel charytatywny przez nasze ambasadorki. Wydaje mi się, że warto pomóc, szczególnie, że nie wszyscy mogą sobie na takie coś pozwolić.

Keilana Merr mówi: Ja już kupiłam, a Wy? zakupiłam chyba z pięć i trzy z nich wysłałam do mojej babci, mamy i młodszej siostrzyczki, Vivienne, wiem że to oglądasz.

Keilana Merr mówi: Nevaeh, jest pełno pytań o twoją ciąże, znasz już płeć?

Nevaeh North mówi: Nie, jeszcze nie znam.. Ale nie będę się tym dzielić publicznie, zostanie to wszystko w gronie rodziny i przyjaciół.

Keilana Merr mówi: Tez bym tak zrobiła, dobrze kochani, będziemy kończyć już, bo te różowe fartuszki są po coś. Kochamy Was mocno i życzymy Wam cudownych świąt. Trzymajcie kciuki żeby tort wyszedł.

**Nevaeh North pomachała do obiektywu z uśmiechem.**

**Keilana Merr objęła Nevaeh, pomachała do kamery, po tym złapała za telefon i wyłączyła transmisje na żywo.**

MATERIAŁ NIE PODLEGA WYCENIE

Edytowane przez frks