Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[13.03] LIVESTREAM Nevaeh North (Lumii Cosmetcis)

Vigdis

Rekomendowane odpowiedzi

**H. Takita chętnie podgrzewa atmosferę słysząc nowinki o poronieniu przez Dolly - dorzuca też kilka pytań o foliarskich poglądach.**

- Specjalnie może nie, ale przez własną głupotę już tak. Nikt o zdrowym rozsądku nie wjedzie sportowym samochodem w trudnych warunkach pogodowych na taką drogę a jeśli wjedzie to zachowa rozwagę lol.

- Myślisz że lądowanie na księżycu to fikcja?

- A co myślisz o zamachu na JFK?

- Czemu zablokowałaś Loreno Montero na social mediach?

- Też wierzysz w to że Noah Alexander to reptilianin?

**JM wrzuca standardowe pytanie.**

- Jest szansa że zrobisz naleśniki na live?

Vigdis lubi to

**Nevaeh podniosła się odstawiając telefon powyżej - rozejrzała się dookoła zwracając uwagę na psa.**
Omg! Tam jest piesek.. Wybaczcie, zawsze tak reaguje! Fehu, czym jest perfum cmentarza? Opowiedz mi! W OGÓLE, zobacz jaką mam fajną bluzę!! @Sava 

Witam męża! Lepiej przygotuj jakieś dobre jedzonko, bo powoli robię się głodna, a te żelki już nie pomagają! @bajtek
spacer.png
**Zaśmiała się głośniej widząc pytanie, rozłożyła ręce na boki pozując do kamery, zamknęła przy tym oczy.**
Halo! POZDRAWIAM! Czy ja mogę wystąpić z FEHU w tej cudownej sesji z piżamką?! Nadaje się.. Czytałam coś o tym, ale nie zwróciłam aż tak uwagi. Bądźmy szczerzy, że wszyscy korzystają z pomocy sztucznej inteligencji, to już zawładnęło nami i naprawdę mocno czasem pomaga. Czy to coś złego? Mała pomoc, na pewno niee.. Ale gdy ktoś skopiuje i da wklej cały tekst, to już wydaje się dziwne, bo jednak skoro pracuje się nad artykułem, to wkłada się w to czas, serce.. Robisz coś co jest Twoją pracą i musisz dostać za to odpowiednie wynagrodzenie, to trochę takie oszustwo? Ale nie wydaje mi się, aby DG korzystało z AI. A co w sumie Wy sądzicie o tym? Macie jakieś przypuszczenia? @Mith

Fehu, weźmy ślub w Las Vegas.. @Sava

Fakt, to było niezbyt rozsądne i logiczne.. Nie jestem nią, więc naprawdę nie będę oceniać. Myślę, że nie - mają zdjęcia, filmy, te próbki skał.. Więc ktoś tam był! To polityka, omijam szerokim łukiem, nie lubię nawet tych tematów. Ale mówimy o tych ze Star Wars? Niech będzie Trandoshan! @El Fenomeno

Dobra, mam pomysł Jakub - rozstawiamy stanowisko, będziemy smażyć naleśniki dla studentów ULSA.. Wchodzisz w to? @El Fenomeno

Solana.. Może soczek mango? @frks 
Ej właśnie! Ostatnio Fuzzy, wypuściło nowe smaki od soków, próbował ktoś? A wolicie mango czy pomarańczę?

**Posłała uśmiech do obiektywu, przeczytała wiadomość od Furiosa pomijając publiczną odpowiedź.**

**Pomachała do kamery czytając pytanie od Jessie, uśmiechnęła się siadając ponownie na schodach.**

Nie wiem czy jestem w tym jakąś ekspertką, ale mogę uznać śmiało, że moje małżeństwo jest udane, pomimo kłótni i nieporozumień. Ostatnio zrozumiałam, że trzeba być bardzo szczerym do siebie, często i otwarcie rozmawiać, o tym co nas boli, czego nie lubimy i co nas męczy. Przede wszystkim wspierać się, pokazywać to i walczyć o siebie, o drugą połówkę! Mimo wszystko rozmowa jest najważniejsze, bo bez niej, nie pójdzie się dalej, nie zbuduje się dalszej relacji. A co do winka! To ja bardzo chętnie winko, soczek.. Musimy gdzieś wyskoczyć, zgadzam się. @AndrewGeremek

Solanka! Wspomniałam wcześniej, że pracujemy nad nową linią produkcyjną, więc obecnie mamy mały zastój! Ale robimy wszystko, aby ruszyć szybko, ale pomysły mamy! Będą nowości, to na pewno.. @frks

Ale wyglądasz w niej przesłodko! Gdyby taka była w sprzedaży, to gwarantuje, że wszyscy po otrzymaniu jej wychodzą w tym na ulice! @Sava

Ej szczerze.. Ostatnio usłyszałam świetny cover, wliczę w to.. Ale wracam często do wykonu od Suzanny Zabadevya, grała ostatnio koncert w Jewish Tavern i jeden cover pozostał ze mną do dziś.. Muszę przesłuchać w spokoju kilka razy, bo nie umiem bez niego żyć. Sprawdźcie sobie sami, bo naprawdę warto.. Gwarantuje, że zakochacie się w jej głosie. To jest - Suzanna Z - Bang, Bang! Polecam. @Zazi

**Odgarnęła kosmyki włosów na bok nachylając się do telefonu.**

Jessi, Sava, Zazi i 3 innych lubią to

**Zerknęła na ostatnie pytania, podrapała się po policzku.**
Musisz sam zagadać do niej, albo napisać, tak będzie najlepiej! @winston
Trening.. Może niedługo, sama nie wiem. @winston
Uważam, że takiej osoby nie można nazwać przyjacielem, a znajomym. Taka osoba nie była ani trochę z Tobą szczera i nie traktowała Cię jak przyjaciela, nawet nie wiem czy możesz jej zaufać? Najlepiej się odciąć od takich osób, bo nie warto zajmować sobie nimi głowę. @winston

Rytuał.. Na pewno opieka nad siostrzenicami i bratem.. To jest moim codziennym ważnym rytuałem. 
**Jej uśmiech zniknął z twarzy, zawiesiła na moment wzrok w obiektywie. Po chwili chwyciła za telefon.**
Wydaje mi się, że czas kończyć, dziękuje Wszystkim, którzy przyszli i chętnie porozmawiali.. Spokojnego wieczoru dla Was, dbajcie o siebie i przesyłam mnóstwo buziaków! Trzymajcie się cieplutko.
**Pomachała do kamery, a po chwili live się zakończył, jednak pozostał jego zapis i ludzie mogą do niego wracać.**

**Suzanna w pewnym momencie przestała sie udzielać na czacie, co nie znaczy że nie oglądała do końca - po prostu skupiła sie na gotowaniu. Uśmiechnęła sie słysząc kilka wzmianek o niej, odczytała z większym zaskoczeniem jedną z wiadomości jaka do niej dotarła tego wieczora. **

Vigdis lubi to