Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Biznes/Studio Tatuażu] The Borough Ink

G4liK

Rekomendowane odpowiedzi

image.png.15f745e9cc2294b435635241f04ef258.png
The Borough InkStudio to nowo powstałe studio tatuażu założone przez Leslie Thatcher – doświadczoną artystkę i przedsiębiorczynię, która przez lata prowadziła z sukcesem Studio Santos Tattoo. Nowa marka to nie tylko zmiana nazwy i lokalizacji, ale przede wszystkim świeży start, oparty na wieloletnim doświadczeniu, pasji i chęci dalszego rozwoju.

Celem The Borough Ink jest stworzenie przestrzeni, w której jakość, higiena i profesjonalizm będą szły w parze z artystycznym podejściem do tatuażu. Studio będzie oferować szeroki zakres usług – od klasycznych wzorów, po indywidualne projekty tworzone we współpracy z klientem. Szczególny nacisk kładziony będzie na personalizację i unikalność każdej pracy.

Leslie Thatcher nie tylko planuje współpracę z doświadczonymi tatuatorami, ale także pragnie otworzyć drzwi dla osób, które marzą o wejściu w świat tatuażu. Studio będzie również pełniło funkcję miejsca edukacji – z czasem planowane jest uruchomienie programu mentorskiego oraz warsztatów dla początkujących artystów.

Lokalizacja studia została starannie wybrana – główna ulica Rocford Dr w Małym Seulu to miejsce tętniące życiem, z dużym ruchem pieszym i doskonałym potencjałem biznesowym.

The Borough Ink – Studio to nie tylko kolejny salon tatuażu – to wizja stworzenia społeczności artystów i klientów, których łączy zamiłowanie do sztuki i wyrażania siebie poprzez ciało. To miejsce, gdzie talent spotyka się z rzemiosłem, a pasja – z profesjonalizmem.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

image.png.d87a5b31ab9a5733becbb0c1dc09d945.png

Spoiler
Nazwa biznesu/Projektu IC: The Borough Ink
Postać lidera: Leslie Thatcher
UID postaci lidera z panelu gracza: 22602
Nick Discord: g4lik
Link URL do mapy z lokalizacją biznesu/projektu: https://imgur.com/57tKiu5
Typ biznesu (Gastro, Salon Tatuażu...): Salon Tatuażu
Wybrany interior* (jeśli nie dotyczy, to n/a): -
Link do tematu organizacji** (jeśli nie dotyczy, to n/a): -

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

OOC

Spoiler

Witam serdecznie,
Piszę tę aplikację ponownie, ponieważ zależy mi na kontynuowaniu działalności, którą wcześniej rozpocząłem. Tym razem powracam z nową energią i pełnym zaangażowaniem. Ze względu na brak czasu musiałem na jakiś okres zrezygnować z gry oraz prowadzenia biznesu, jednak obecnie znów mogę w pełni skupić się na tym projekcie.

Ci, którzy mieli okazję mnie wcześniej poznać, wiedzą, że zawsze stawiałem na wysoki poziom rozgrywki i tworzenie interesujących, rozbudowanych historii wokół prowadzonej działalności. Dokładnie to chcę kontynuować — rozwijać The Borough Ink w sposób, który wnosi coś świeżego na serwer, budować ciekawe relacje i inicjować współprace, które będą miały realny wpływ na życie miasta.

Mam jasny plan na rozwój tego miejsca i jestem gotów zaangażować się w jego prowadzenie w pełni. Chcę stworzyć przestrzeń, która nie tylko będzie funkcjonalnym biznesem, ale również inspirującym elementem rozgrywki dla innych graczy. Liczę na szansę powrotu i możliwość wniesienia czegoś wartościowego do społeczności.

Edytowane przez G4liK
KERZKI i .szmusi lubią to

W dniu 22.04.2025 o 18:40, G4liK napisał:

image.png.15f745e9cc2294b435635241f04ef258.png
The Borough InkStudio to nowo powstałe studio tatuażu założone przez Leslie Thatcher – doświadczoną artystkę i przedsiębiorczynię, która przez lata prowadziła z sukcesem Studio Santos Tattoo. Nowa marka to nie tylko zmiana nazwy i lokalizacji, ale przede wszystkim świeży start, oparty na wieloletnim doświadczeniu, pasji i chęci dalszego rozwoju.

Celem The Borough Ink jest stworzenie przestrzeni, w której jakość, higiena i profesjonalizm będą szły w parze z artystycznym podejściem do tatuażu. Studio będzie oferować szeroki zakres usług – od klasycznych wzorów, po indywidualne projekty tworzone we współpracy z klientem. Szczególny nacisk kładziony będzie na personalizację i unikalność każdej pracy.

Leslie Thatcher nie tylko planuje współpracę z doświadczonymi tatuatorami, ale także pragnie otworzyć drzwi dla osób, które marzą o wejściu w świat tatuażu. Studio będzie również pełniło funkcję miejsca edukacji – z czasem planowane jest uruchomienie programu mentorskiego oraz warsztatów dla początkujących artystów.

Lokalizacja studia została starannie wybrana – główna ulica Rocford Dr w Małym Seulu to miejsce tętniące życiem, z dużym ruchem pieszym i doskonałym potencjałem biznesowym.

The Borough Ink – Studio to nie tylko kolejny salon tatuażu – to wizja stworzenia społeczności artystów i klientów, których łączy zamiłowanie do sztuki i wyrażania siebie poprzez ciało. To miejsce, gdzie talent spotyka się z rzemiosłem, a pasja – z profesjonalizmem.

image.png.d87a5b31ab9a5733becbb0c1dc09d945.png

Ukryj zawartość
Nazwa biznesu/Projektu IC: The Borough Ink
Postać lidera: Leslie Thatcher
UID postaci lidera z panelu gracza: 22602
Nick Discord: g4lik
Link URL do mapy z lokalizacją biznesu/projektu: https://imgur.com/57tKiu5
Typ biznesu (Gastro, Salon Tatuażu...): Salon Tatuażu
Wybrany interior* (jeśli nie dotyczy, to n/a): -
Link do tematu organizacji** (jeśli nie dotyczy, to n/a): -

OOC

Ukryj zawartość

Witam serdecznie,
Piszę tę aplikację ponownie, ponieważ zależy mi na kontynuowaniu działalności, którą wcześniej rozpocząłem. Tym razem powracam z nową energią i pełnym zaangażowaniem. Ze względu na brak czasu musiałem na jakiś okres zrezygnować z gry oraz prowadzenia biznesu, jednak obecnie znów mogę w pełni skupić się na tym projekcie.

Ci, którzy mieli okazję mnie wcześniej poznać, wiedzą, że zawsze stawiałem na wysoki poziom rozgrywki i tworzenie interesujących, rozbudowanych historii wokół prowadzonej działalności. Dokładnie to chcę kontynuować — rozwijać The Borough Ink w sposób, który wnosi coś świeżego na serwer, budować ciekawe relacje i inicjować współprace, które będą miały realny wpływ na życie miasta.

Mam jasny plan na rozwój tego miejsca i jestem gotów zaangażować się w jego prowadzenie w pełni. Chcę stworzyć przestrzeń, która nie tylko będzie funkcjonalnym biznesem, ale również inspirującym elementem rozgrywki dla innych graczy. Liczę na szansę powrotu i możliwość wniesienia czegoś wartościowego do społeczności.

I90kb8a.png

Cześć, Twoja aplikacja została przyjęta!

Zapoznaj się z poniższymi instrukcjami, które pokażą Tobie jak postępować dalej.

• Pamiętaj, by dołączyć do oficjalnego Discorda biznesów i projektów IC VIBE ROLE PLAY https://discord.gg/SrtCf9PvQA - Twoim obowiązkiem jest bycie na tym discordzie z odpowiednią rangą. Nie przynależenie do grupy może skutkować usunięciem biznesu!
  • Na miejscu utwórz ticket z prośbą o nadanie rangi poprzez wejście do kanału ⁠kontakt oraz zawrzyj prośbę o stworzenie dla Ciebie skryptu kopiując w treść ticketa formatkę uzupełnioną zgodnie ze wzorem (UID postaci, typ biznesu, mapa).
  • Pamiętaj, by w nazwie użytkownika dołączyć po znaku "|" nazwę biznesu/projektu który prowadzisz. Po zgłoszeniu stworzenia skryptu na Discord udaj się w miejsce wskazane przez Ciebie w aplikacji i wpisz /biznes zakup.
  • Na Discord zapraszana jest jedna osoba z każdego biznesu/projektu. Nie dopuszczamy więcej reprezentantów. Wszelkie sprawy techniczne czy ustalenia są rozwiązywane poprzez ticket na discordzie biznesowym.

Uwaga: Pamiętaj, by twój ticket na discordzie biznesowym z prośbą o założenie organizacji zawierał uzupełnioną formatkę:

Nazwa biznesu/Projektu IC:
Postać lidera: 
UID postaci lidera z panelu gracza: 
Link URL do mapy z lokalizacją biznesu/projektu: 
Typ biznesu (Gastro, Salon Tatuażu...): 
Wybrany interior* (jeśli nie dotyczy, to n/a):
Link do tematu organizacji** (jeśli nie dotyczy, to n/a): 

* https://forum.v-rp.pl/topic/6989-lista-id-interior%C3%B3w-serwerowych/#comment-47591
** Dotyczy spotu organizacji

Życzę udanej gry! W przypadku pytań, próśb i innych kwesti związanych z kontaktem zapraszam do stworzenia ticketa na discordzie!

G4liK lubi to

jGemg6Z.png.a2ead9c07e6090c9f292ef1ad960e038.png
The Borough Ink nawiązało wspołpracę z firmą ochroniarską Vityaz  Security.

Spoiler

ODSnQ0m.png.133e8cafb02718b324b544db49241a76.png

0iTa9Zk.png.fefe5e06a5d0482f55f4f2f6758df51f.png

VLZLUKd.png.f8c18d5a5a07078400bfa0369b8b4af4.png

KPYvdJQ.png.d17803b81b99583b0f382efc4dc69448.png

Rgu5hFC.png

Edytowane przez G4liK
KERZKI lubi to

• 3 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin