Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[24.08.2025] OakMoon - Adonis&Trevi - Rest In Piss (DISSTRACK)

del

Rekomendowane odpowiedzi

**OakMoon chwile po 20, 24 sierpnia 2025 roku, wypuścił swój długo wyczekiwany disstrack na dwójkę, choć w tytule jest Adonis&Trevi - to głównie w tym odnosi się do ostatnich sytuacji jak i diss'u Adonisa na kilku raperów w tym jego samego. OakMoon trafnie wypunktował to, co zarzucił mu Adonis - podkreślił też to, że Celebrity Preview nawet napisało o zaistniałej sytuacji pod Magnolia Night Club, zarzuca Adonisowi także pedalstwo -  bo cały czas powtarza o chujach w dupie, zarzuca fake-gangsterke bo czarnuch nawija o wojskowej artylerii, ktorej nie ma i wali fake-przewózke. W tekście można usłyszeć kilka follow-upów do dissu samego Adonisa, w których OakMoon cytował slowa Adonisa i trafnie odpowiadał na jego oskarżenia. Gif który pojawił się na disstracku, nie pojawił się tam przypadkowo - OakMoon chciał tym samym pokazać fanom, jak może zareagować Adonis na disstrack ktory ugotował.   Adonis też wspomniał w swoim disstracku, że można go złapać - tak też OakMoon napomniał, że już to zrobił i chętnie zrobi to po raz kolejny, by Adonis odczuł w końcu grozę w swoim rapie.**

n8GSLVJ.png

zyM9O3j.png

TEKST:

Spoiler

[Intro] OakMoon
Chyba trzeba powiedzieć prawdę, co?
Oszukiwanie, kurestwo, brak honoru - to was opisuje cioty.
Teraz zadajcie sobie pytanie, czy warto?
Czy serio warto być takimi cipkami?
Nawet nie wiecie jacy jesteście zakłamani, yeah
Ayy, ayy, ayy
Ayy, ayy, ayy
Ayy, ayy (Run Adonis, butthurt is Coming', butthurt is Coming’, run Trevi)
Patrz, Dziwko, uh

[Verse] OakMoon
Celebrity Preview pisze, to jest chore. Jeszcze nikt nie wie, że się rozjebałeś 
Dostałeś w mordę, wjebali cię w krążownik, a po chwili z niego wyjebałeś
Powiedz, gdzie zgubiłeś honor?
Obiecuje, że nawijką ugotuję ci horror.
"OakMoon zapraszał mnie do siebie do studio i to jedyna rzecz jaka mu się w karierze udała"
Szczekasz na tracku, a ta sytuacja nawet miejsca nie miała, powiem ci tak
Czarnuchu to nie gra, życie to nie Warzone, nigga, please watch your back
Wymieniasz swój arsenał, a jesteś zwykła ciotą, no cappin
Złapałem cię, a dalej nawijasz, że chcesz być łapany (Ah)
On mówi, to Adonis - ja mówię Usain Bolt.
Fuck-nigga, fake glock
Chciałem robić loda za produkcje, czarnuchu jesteś głupi
Nawet twój ghostwritter powoli w kłamstwach się gubi
Nawijasz, że wynająłem Jaydehell'a do dissowania takiego łaka?
Czekałem czy odpowiesz na diss esbunny'ego - czasu strata.
Na głęboką wodę Jaydehella? Głęboką to masz dupę od Treviego frajera
"Możecie się wszyscy razem zebrać i założycie label chujowych raperów"
Czarnuchu ja nie ściemniam, to wy robicie z siebie fake-gangsterów 
Mac-10, głośny dźwięk wychodzi z domów.
Czarnuch woła, to tylko Adonis i reszta jego marnych kondomów
Nawijasz, że jestem wyjebkowiczem roku - powiem ci, że jesteś szalony
Będąc koło takiej cioty, serio poczułbym się na wstępie już spalony.
I powtórzę to po raz kolejny, nie nawijaj że prosiłem ciebie o sesję.
Zapytałem Alibi, to moja kuzynka więc to normalne, pierdolony zjebie.
Nic więcej nie odpowiesz? To śmieszne w sumie - wielki raper, a nawijka podziemie.
Masz za sobą “ekipę”? Widzę samych statystów, Wyglądacie jak cosplay gangu z Simsów.
Adonis i Trevi? Dwóch klaunów w tandemie, Jeden płacze na tracku,a drugi w dm'ie (yeah)
Daj mi pinezkę, chętnie cię złapię
Złapię i poczujesz w końcu grozę w swoim rapie
Zjadam pociski z twojego dissu na śniadanie, daj mi do ciebie podejść.
Kto chce beef? Mogę w to wejść
Wyskocz znów ze mną, pokażę ci jak się bić.
Spróbuj, znów skończysz czarnuchu zmieszany z błotem (uh)
Wbijasz chuj do dupy, jesteś pedałem i czujesz się dumny
Zamykam was w trumnie, bez blasku, bez blizn,
Tu kończy się żywot, Adonis i Trevi: Rest In Piss.

PROMOCJA/ODGRYWKI/KOSZTA:

Spoiler

Promocja:

Zdjęcie z dopiskiem ????? " NO MERCY IN LA

Kawałek który wyszedł kilka dni przed Trailerem

OUT NOW

Pierwszy post o nadchodzącym kawałku, który miał być wydany dnia 09.08.2025

Drugi post świadczący o tym, że OakMoon pracuje nad kawałkiem i przenosi jego premiere - lecz nie zdradza terminu pisząc, że chce się postarać produkując ten kawałek

Uczestnictwo na feat u undegroundowego rapera KEM' który jest jego przyjacielem wraz z Jadehell, promocja kawałka na lifeinvader

Trzeci post przypominający o nadchodzacym tracku "Sweat Blood Tears" od OakMoona

Leak okładki do Sweat, Blood, Tears oraz końcowa data kiedy zostanie wypuszczony numer

Pół godziny przed premierą przypomniał na swoim lifeinvader o tym, że kawałek będzie wypuszczony o 20:00 dnia 13 sierpnia 2025 roku.

Rozwieszanie plakatów w zaludnionych miejsach, w barze The Roof który jest teraz na topie oraz parking venice beach i skrzyżowanie/obok peronu przy rockford hills.

[PLAKAT]

Post w którym pokazał się z dziewczyną, jeszcze przed związkiem z nią.

OUT NOW, PROMOCJA LIFEINVADER

ALIBI z wytwórni 404MindsOnBandz udostępniła post o wyjściu kawałka

Jaydehell udostępnił post o wyjściu kawałka

Wziął udział w klipie u 404MINDSONBANDZ w kawałku z 404MOBTAPE- > 404MINDSONBANDZ ADONIS & TREVI - BODIES (Official Music Video)

Celebrity Preview napisało o awanturze z Adonisem i Trevim, w której był główną postacią

OakMoon wstawił posta w ten sam dzień co diss, który mowil ze sie nie przejmuje ciotami, dalej działa z EP'ką

OakMoon udostępnił post ES BUNNYEGO o tym, że zesnatchowal lancuch Adonisa

OakMoon udostępnił post gdy JESZCZE nie zaczepił Adonisa, ktory wstawil jaydehell

Kilkukrotna wymiana ksywki przez Adonisa w jego disstracku, co pewnie mogło przyciągnąć kogokolwiek

Sam czas który oczekiwał OakMoon na wrzucenie swojej odpowiedzi na pewno dał mu troche rozgłosu i ze strony fanów Adonisa i reszty, i ze strony swoich jak i swoich kumpli fanów.
Fakt, że to również diss na osobę Adonisa, która naturalnie jest większa w sieci od niego.

ODGRYWKA

KOSZTY:
BRAK

Profil Postaci: 

Spoiler

Imię Nazwisko postaci: Oliver Oakmont
Profil postaci: 

Numer konta: 4462534420

Edytowane przez xvert

**Adonis tak jak przypuszał, przesłuchał już kolejny mierny diss na niego i mowi ze OakMoon to debil który zarzucając mu kłamstwo oparł na tym całą swoją odpowiedź twierdząc, ze nie było czegos co na prawde miało miejsce**

Edytowane przez bieluu
Centrolewus i del lubią to