Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Pochwała/Evemek] MikiMajkiPL

MikiMajkiPL

Rekomendowane odpowiedzi

Link do Twojego kontaMikiMajkiPL - Vibe Roleplay
Link do konta chwalonego: (jeśli nie znasz to podaj nicki IC) Evemek - Vibe Roleplay
Powód pochwały: Wysoka jakość gry IC, wow!
RozwinięcieChciałbym złożyć szczerą pochwałę dla gracza Evemek za wyjątkowo wysoki poziom rozgrywki IC, którego doświadczyłem podczas nocnej gry na serwerze. Po północy, po dość wymagających perypetiach mojej postaci IC, trafiłem do kościoła prowadzonego przez wyżej wymienioną osobę, która w tamtym momencie była aktywna IC. Od momentu wejścia zostałem natychmiast i bardzo naturalnie „zaopiekowany” w ramach rozgrywki IC. Przyznam szczerze, że tak wysokiej jakości gry IC z drugą osobą naprawdę dawno nie doświadczyłem. Nasza wspólna rozgrywka trwała bodajże 1,5 godziny, a może nawet 2. Nie było w tym nic niezwykłego w sensie skryptowym — gra opierała się zwyczajnie na rozmowie i wzajemnej interakcji — ale pamiętając jeszcze stare serwery Role Play, mogę powiedzieć tylko jedno: wow. Wróciłem po dość długiej przerwie do gry na Vibe i myślałem, że nie odnajdę się już na serwerze. Tymczasem naprawdę — dzięki takim graczom jak Evemek, gra na serwerze ma sens. Dawno żadna rozgrywka nie sprawiła mi takiej przyjemności. Tą pochwałą chciałem po prostu podziękować tej osobie. Być może ktoś uzna, że przesadziłem, ale super mi się grało i świetnie wypełniłeś mi nocny czas. Jestem Ci za to naprawdę bardzo wdzięczny.

Dowody: Jeżeli chcecie, to mogę załączyć logi mojej postaci, ale nie wiem czy one są potrzebne tutaj "jako dowód". Chciałem wyrazić uznanie wspólnej gry.

Volumek, Evemek, dygiii i 5 innych lubią to

• 4 tygodnie później...
Skala i naughty lubią to

Ogień nie pyta, czy masz gorszy dzień. Wypadek nie czeka, aż się wyśpisz.

A ludzie… czasem krzyczą z paniki, czasem płaczą z wdzięczności. I trzeba umieć to unieść – nie tylko w rękach, ale i w głowie.

Pochwała została zgłoszona do Opiekunów Sektora

naughty lubi to

Ogień nie pyta, czy masz gorszy dzień. Wypadek nie czeka, aż się wyśpisz.

A ludzie… czasem krzyczą z paniki, czasem płaczą z wdzięczności. I trzeba umieć to unieść – nie tylko w rękach, ale i w głowie.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin