Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

016. Wywiad z COO Generation A, czyli Chase "CHA$E" Love - "W tej grze nie ma żadnych limitów"

Nexisten

Rekomendowane odpowiedzi

bannerselfradio.png

BY CHLOE WHITNEY | 21.06.2022

haVbL26.pngChloe Whitney: Witam serdecznie wszystkich słuchaczy, z tej strony Chloe Whitney z Self Radio a u nas na kanapach znalazła się młoda gwiazda, czyli Chase Love, znany także jako CHA$E! Witamy Cię w naszym studiu, jak się czujesz?

Chase Love: Hej, Chloe. Hej, Los Santos - dzięki za zaproszenie, cholernie mi miło. Wiesz co, jest w porządku. Czuję się dosyć dobrze, powaga.

CW: Cieszę się że przybyłeś do nas z dobrym samopoczuciem! Jesteś dość znany w tym mieście jako raper, bądź mówiąc ogólnie artysta. Chciałbyś opowiedzieć nam, jak wyglądały twoje początki?

CL: Yeah, pewnie... Lubię wracać do przeszłości, a w szczególności do moich początków. Zaczynałem tak jak większość ludzi w tym mieście, co nie? Miałem w głowie wizję, którą po prostu chciałem spełnić. Robiłem dużo muzyki dla siebie, nigdzie tego nie publikując. Byłem dosyć nieśmiałym gościem, słowo. Wszystko zmieniło się po moim debiucie. Wydałem wtedy numer pt. "RING, RING", który na tamtą chwilę przyjął się dosyć nieźle. Myślę że w głównej mierze przez kilku celebrytów, którym udało się na mnie trafić w sieci. Stąd ogromne pozdrowienia dla chociażby Conan Finch czy Memphis Tavares, bo w pewnym sensie to dzięki nim mogłem stawiać swoje pierwsze kroki. Wsparcie, które oni mi dali było ogromne...

CW: Pewnie większość fanów nie spodziewała się po Tobie tego, że kiedykolwiek byłeś nieśmiałym mężczyzną! Wsparcie jest dość istotne, szczególnie gdy stawiałeś swoje pierwsze kroki. Jak już mówimy o wsparciu, miałeś na początku swojej kariery idola którym się wzorowałeś z muzyki lub zachowania? A może nadal takiego idola posiadasz?

CL: Um, raczej nie. Nie miałem konkretnie wzorca, którego starałem się naśladować. Nigdy nie chciałem być kopią, być kimś odbitym od pieprzonej kalki. Jestem swoim własnym idolem, ulubionym artystą. Po prostu... lubię to co puszczam do sieci, słowo.

CW: Na pewno wiele ludzi teraz Ciebie uważa za swojego idola i ulubionego artystę, Chase! Jak dobrze wiemy, podlegasz pod agencję menagerską DREAMAKERS, dlaczego twój wybór padł akurat na ta agencję? A może wcale to nie było twoim wyborem?

Grand_Theft_Auto_V_Screenshot_2022.06.21_-_10.52.00.87.png

Grand_Theft_Auto_V_Screenshot_2022.06.21_-_10.50.07.23.pngCL: Fakt, podlegam pod agencję DREAMAKERS. Był to zdecydowanie mój wybór. Znałem się z moim aktualnym menadżerem jeszcze przed podpisaniem papierów. Hassan Ishayak to dobry facet, który zna się na swojej pracy. On ufa mi, ja ufam jemu. Dlatego też pracujemy razem pod dziś dzień.

CW: Zaufanie to podstawa, można powiedzieć że jest to po części kluczem do sukcesu. Jak możemy się domyślić, twoja kariera nie należy do najmniej wymagających. Jak wygląda sprawa z tekstami do piosenek, piszesz je sam, czy ktoś to robi za ciebie?

CL: Swoje kawałki piszę całkowicie sam, nie potrzebuję na tę chwilę żadnych ghostwriterów. Sądzę, że radzę sobie z tym całkiem dobrze.

CW: Skoro tak, to skąd bierzesz natchnienie do pisania tekstów? Na pewno jest to dość czasochłonne zajęcie, kierujesz się tylko i wyłącznie swoją głową czy wpływają na to inne czynniki?

CL: No wiesz, Chloe. Jest masę rzeczy, z których można czerpać inspirację. Najczęściej sięgam do swojej głowy, kumulując emocję i uczucia. Najrzadziej do używek.

CW: Rozumiem, przejdźmy do dość aktualnych tematów. Należysz do Generation A, a dokładniej ostatnio przejąłeś tam razem z Kulture De Betances stanowisko COO. Możesz nam powiedzieć czym tak na prawdę jest Generation A, także znane jako młode pokolenie? Jak ci się współpracuje w tej grupie artystów?

CL: OK... Generation A jest po prostu zlepkiem artystów młodego pokolenia, którzy ze sobą współpracują i wydają różne projekty. Wiesz, pomagamy sobie wszyscy nawzajem - jeśli chodzi o współpracę z tymi ludźmi, to jest wyśmienicie. Dobrze się uzupełniamy. Praca u boku takich ludzi jak chociażby Conan, Kulture czy Memphis jest dosyć satysfakcjonująca, nie powiem... ogólnie traktujemy się jak rodzina, tutaj nie ma żadnych konkurencji czy większych sprzeczek.

yfzp3cb.png

CW: Rodzinna atmosfera jest na wagę złota, a jeśli dodatkowo wszyscy sobie ufacie, tworzy to z was dość zgraną grupę! Pozostając w połowie przy temacie wsparcia, dwa dni temu odbył się festiwal Sidedreams, który cieszył się powodzeniem. Mogliśmy zobaczyć ciebie na scenie razem z memphis6, jesteś z siebie zadowolony, a raczej ze swojego występu czy masz jakiś punkt zaczepny, w którym możesz powiedzieć, że coś nie poszło po twojej myśli?

CL: Będąc szczerym, to zbytnio nie jestem z siebie zadowolony. Czułem że mogłem to nieco lepiej rozegrać... ale znam swoje błędy, także mam lekcję. Moje następne koncerty będą sto razy lepsze, obiecuję.

CW: Widzę że jesteś dość surowy dla siebie! Przejdźmy do może odrobinę niewygodnego dla ciebie pytania, ostatnio jest dość głośno na twój temat w CELEBRITY PREVIEW. Jak odnosisz się do jednego z ich postów na temat twojego aresztowania po koncercie?

CL: CELEBRITY PREVIEW lubi gadać, dodając do tego wyssane z palca przypisy. Rzeczywiście, zostałem aresztowany, ale nie stało się to po koncercie. Sprawa została wyjaśniona po dosłownie pięciu minutach, a ja zostałem uniewinniony. To tak jakby ktoś od dłuższego czasu, próbował mnie w coś wplątać. Stale kontaktuje się z moim menagementem, działając w związku z tymi nieuzasadnionym zatrzymaniem.

CW: Całe szczęście! Inaczej nie miałabym dzisiaj przyjemności rozmowy z tobą, Chase. Trzymamy kciuki, że wszystko się ułoży. Kolej na pytanie które na pewno interesuje sporo grono twoich fanek. Czy jakaś kobieta ma zaszczyt towarzyszyć ci w twoim życiu? Jak układają się twoje sprawy miłosne?

CL: Nah, zdecydowanie nie. Aktualnie nie przykładam do tego zbyt dużej uwagi, jeśli mam być szczery. Ale kto wie... może kiedyś się to zmieni, no nie? Czas pokaże.

dd.pngCW: Masz rację, wystarczy cierpliwie poczekać! Pozostając przy temacie twoich fanów. Twoi fani na pewno nie mogą doczekać się twoich kolejnych kawałków. Czy chciałbyś zdradzić nam cokolwiek na temat nadchodzących piosenek, a może albumów? Szykujesz coś większego?

CL: Na tego typu pytanie czekałem, serio - dementując wszystko, oczywiście. Planuję spuścić bombę na to miasto w lipcu, serwując moim fanom mój pierwszy krążek. Przed albumem wydam kilka mniejszych rzeczy z kilkoma gośćmi, także wyczekujcie cierpliwie!

CW: Na pewno zachęciłeś teraz swoich fanów, że jest warto czekać! Możesz powoli odetchnąć, bo zbliżamy się do końca dzisiejszego wywiadu. Chase, to twoja okazja a dokładnie twoje pięć minut aby powiedzieć coś swoim fanom!

CL: Jasne, także słuchajcie... róbcie swoje, ciężko pracujcie. Zawsze bierzcie to, co chcecie... w tej grze nie ma żadnych limitów, wszystko jest na wyciągnięcie ręki. Wystarczy po prostu mocno chcieć, to wszystko! Czekajcie cierpliwie na nowości spod mojej ręki, ludzie. Teraz już nie ma mowy, żeby zwolnić. Kocham Was wszystkich, dziękuje za wsparcie!

CW: Nie pozostało mi nic innego, jak zgodzić się z twoimi słowami i podziękować tobie Chase, za przybycie do studia - jeszcze raz dziękuje, że zgodziłeś się ze mną porozmawiać!

CL: Również dziękuje za zaproszenie, Chloe. Było zdecydowanie miło. Chyba nawet nie wypadłem tak źle, co?

CW: Poszło ci świetnie, ale finalna ocena leży w dłoniach naszych słuchaczy! Tym samym żegnamy się z wami, rozmawiała dla was Chloe Whitney razem z Chase Love, znanym jako CHA$E ze studia Self Radio. Do usłyszenia lub zobaczenia!

CL: Yoo!

buttonselfradio.png

Edytowane przez Nexisten

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin