Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

040. Krótka rozmowa z właścicielką marki DFC oraz CEO Pixel Enterprise, Addison Hyder! Czy reklama Kulture De Betances dotycząca jej produktu nie przeszkadza?

Djabeu

Rekomendowane odpowiedzi

bannerselfradio.png

BY ETHAN JASON | 06.08.2022

Grand_Theft_Auto_V_Screenshot_2022.08.05_-_17.19.24.64.png

Ethan Jason: Dobry wieczór, Los Santos! Mówi do was Ethan Jason, a ze mną w studiu znajduje się Addison Hyder - CEO Pixel Enterprise! Witaj Addison i dziękuje, że się zgodziłaś na wywiad. Jak się czujesz?

Addison Hyder: Hej wszystkim. Powiem ci szczerze, że naprawdę pozytywne, szczególnie że nie spodziewałam się zaproszenia na wywiad.

EJ: No cóż, mogłaś się spodziewać, tym bardziej jak twoja marka kawy DFC zaczyna wzbijać się na popularności... Ale zaczynając trochę od początku, może zechcesz wszystkim opowiedzieć trochę o sobie?

AH: Z chęcią. Więc jak pewnie już wiecie, jestem Addison i prowadzę markę kawy DFC. Niektóre osoby też mogą mnie znać z tego, że prowadzę własne studio graficzne, które powstało o wiele wcześniej niż moja marka. Aktualnie na co dzień zajmuje się mimo wszystko prowadzeniem DFC, bo to pochłania najwięcej mojego wolnego czasu. Oprócz pracy interesuje się też motoryzacją, na co też często poświęcam swój wolny czas.

EJ: Właśnie! DFC - czym jest dokładnie DFC? Może opowiesz trochę o tym?

AH: DFC to na chwilę obecną głównie marka, która zajmuje się wydawaniem kawy aromatyzowanej o wielu smakach. Chociaż mogę też zdradzić, chyba że niedługo planujemy wydać nowy produkt, który kawą nie będzie.

EJ: Parę dni temu wyszły kolejne trzy nowe produkty, prawda? Co ciekawe, te nowe smaki zostały promowane przez gwiazdy, co sądzisz dotychczas o tej współpracy?

AH: Tak, dokładnie. Wyszły trzy nowe smaki w edycji wakacyjnej. Smaki te zostały wybrane przez trzy osoby, które wraz z moją ekipą wybraliśmy, a są to takie osoby jak: Conan Finch, Aiko oraz Kulture De Betances. Sama współpraca idzie naprawdę w porządku i zyskała większy rozgłos, niż zakładaliśmy.

EJ: Domyślam się, że główny rozgłos bierze się od strony Kulture, gdzie jej promocja marki jest dosyć... specyficzna. Czy nie uważasz, że nie którzy nie chcieliby łączyć smaków twojej kawy, z tym że zmienia ona smak... ejakulatu partnera?

AH: Dokładnie główny rozgłos się bierze właśnie od strony Kulture. Myślę, że warte zaznaczenia jest to, że smak, który ona wybrała, jest od początku do końca jej produktem. Stwierdziliśmy, że każdemu damy wolną rękę co do smaku, samego wyglądu opakowania oraz sposobu reklamowania produktu. Jest to zdecydowanie kontrowersyjny sposób reklamy, ale jak mówiłam - Kulture nie miała przez nas dyktowane, jak ta reklama ma wyglądać.

EJ: Czyli chcesz przez to powiedzieć, że nie masz z tym problemu, że obie te rzeczy są ze sobą łączone? I chcesz, żeby twoja marka się z tym kojarzyła?

AH: Osobiście nie mam problemu z tym, jak Kulture zareklamowała ten produkt, ponieważ była to jej indywidualna decyzja. Czy chce, żeby moja marka była kojarzona w taki sposób? Zdecydowanie nie, lecz nie uważam mimo wszystko, że sam produkt nie jest wart zakupu, bo smak jest naprawdę dobry i na pewno przypadnie do gustu wielu osobom.

EJ: Nie będę Cię ciągnął bardziej za język, chociaż rozumiem, że rozgłos to rozgłos. Marka się sprzedaje i pewnie widoczny jest wzrost zakupu, masz już jakieś dane związane z zakupami nowych produktów?

AH: Spokojnie, nie mam żadnego problemu, że takie pytania padają z twojej strony. Na chwile obecną jesteśmy przekonani, że produkt może się wyprzedać co najmniej w jeden dzień. Oczywiście mówimy tutaj o dniu zaczęciu oficjalnej sprzedaży, bo na chwile obecną można sam produkt zamówić w przedsprzedaży.

EJ: A czy piosenka Aiko, która wrzuciła ostatnio, w której zawarta jest reklama twojego produktu, to był jej osobisty pomysł, czy to była wspólna decyzja?

AH: To była propozycja Aiko na dodatkową promocję jej produktu. A my zgodziliśmy się, żeby taką piosenkę wypuścić. Osobiście też twierdzę, że jest to możliwość dla Aiko na rozwijanie swojej kariery.

Grand_Theft_Auto_V_Screenshot_2022.08.05_-_17.20.08.50.pngEJ: Zobaczymy, jak utwór się przyjmie, chyba ma już swoją rzeszę fanów. Wracając jednak do Ciebie Addison, jakie masz plany na przyszłość? Chcesz, o czym opowiedzieć?

AH: Jakie mam plany? Szczerze mówiąc, to jestem osobą, która nie planuje w przód. Staram się większość rzeczy robić randomowo. Też nie mam zbytnio czasu na myślenie nad tym, co będzie w przyszłości.

EJ: Okej, Addison! Jesteś na pewno mocno zajęta, więc nie będę Cię też długo trzymał, także daje Ci pięć minut dla naszych słuchaczy. Co chciałabyś im przekazać?

AH: Na pewno chce im przekazać, żeby byli sobą i robili to, co kochają. Mowie to jako osoba, która sama się tym kieruje i dzięki temu tak naprawdę mam to, co mam.

EJ: Jeszcze moje pytanie na koniec, bo muszę o to zapytać a chodzi mi o Self Festival! Jak Ci się podobał i czy będziesz chciała wpaść na przyszłą edycję?

AH: Bardzo mi się podobał i pewnie, że będę chciała wpaść na przyszłą edycję. Zrobiliście naprawdę kawał dobry roboty i cieszę się, że mogłam być jego częścią.

EJ: My też się również cieszymy, jak również cieszymy się, że chciałaś do nas przyjść i udzielić nam krótkiej rozmowy.

AH: Ja również się cieszę, że miałam okazję do was przyjść, naprawdę dziękuje.

EJ: Ze mną w studiu była Addison Hyder, CEO Pixel Enterprise. Żegna się z państwem Ethan Jason - Self Radio. Do usłyszenia lub zobaczenia!

buttonselfradio.png

Nexisten, MarceI i V3G4 lubią to

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin