Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Studio tatuażu] Devil Avenue

aikon

Rekomendowane odpowiedzi

TATTOO.png

Studio tatuażu założone kilka lat temu przez Sidora Rashkovskiego. Od początku istnienia studia, jej progi przekraczali raczej znani i niekoniecznie lubiani mieszkańcy Davis Avenue, Macdonald Street czy R-L Bulvared. Nie zostaniesz tutaj ugoszczony kawą i ciastkiem. Raczej chłodnym, masz kasę dzieciaku? Rodzice wiedzą, że tu jesteś? Stylistyka więziennego tatuażu przeplata się z talentem jaki przez lata Rashkovsky zdołał sobie wypracować, robiąc przeróżne tatuaże swojej klienteli. Wypracował też renomę, która automatycznie odpycha tych którzy nie będą mile widziani w jego lokalu. Nie spotkasz więc tutaj żadnej znanej ci z ekranu smartfonu czy TV osobistości. Klienci Devil Avenue to ludzie wychowani w dzielnicy Davis, w większości mający coś za uszami. Wybierając to miejsce stawiają na umiejętności Rashkovskiego. Każdy szanujący się wygibus z Davis ma jakąś dziarę na swoim ciele, a za jej powstaniem stoi Rashkovsky. Jeśli masz jaja i pieniądze to wpadnij, może nie wylecisz stąd na kopach, a wyjdziesz z dziarą na poziomie, biedniejszy o kilka stówek. 

TATTOOooc.png

TATTOOooc.png

Siemanko, wychodzę z inicjatywą założenia studia tatuażu w dzielnicy Davis, na spocie mojej organizacji. Aplikacja jest krótka i konkretna. Nie podaje żadnych cenników, nie wymyślam żadnej historii. Opisuje fakt, jak to będzie wyglądać na miejscu. Ma być to biznes który w jakimś stopniu zjednoczy przestępczą część tego serwera i takich klientów będę właśnie chciał tam przyjmować. To nie będzie biznes nastawiony na zarobki, bo e-dolary nie sprawiają mi już frajdy. Chodzi o klimat i wypracowanie renomy tego miejsca. Doświadczenie w prowadzeniu biznesów na serwerach RolePlay mam duże, nie raz, nie dwa tworzyłem coś co wyróżniało się z tłumu. Tak też byłoby tym razem. W razie pytań, pytać. Jestem dostępny na discord. Pozdrawiam.

tekst: aikon

grafika: szponto

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin