Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[14.11] MAS3 DA TOE TAGGER - 2FLYZONE prod. mont2k (Official Video) 🎥 By. JoeShot

Stincy Stinc

Rekomendowane odpowiedzi

**Czternastego listopada o popołudniowej porze na profilu artysty MAS3 DA TOE TAGGER oraz kanale V-Tube podziemnego kamerzysty oraz montażysty JOESHOT, który to zajmuje się teledyskami dla podziemnej sceny muzycznej w Los Santos, została przesłana piosenka zatytułowana "2FLYZONE (prod. mont2k)"; zapowiadany na platformach społecznościowych rapera numer, który to na V-Tube ukazał się we formie teledysku nagranego przez właściciela kanału JoeShot. Za produkcję numeru odpowiada producent MONT2K, sam beat został wcześniej wrzucony we formie paczki darmowych type beatów; bit którego użył MAS3 DA TOE TAGGER jest zrobiony w stylu rapera INFANT NIGHTMARE, przez co słuchacze popularniejszego artysty po natrafieniu na "2FLYZONE" mogliby zostać częściowo usatysfakcjonowani przez styl w jakim krążek jest nagrany. Wizualizacja na V-Tube jest wykonana całkiem w porządku, teledysk nie ma dużej ilości efektów, które mogłyby bardzo zaciekawić oglądającego, jednak wciąż można go oglądać ze zadowoleniem. Strona audio jest amatorska, wokale nagrano w lokalnym studio i zostały zmiksowane przez samego rapera, natomiast za mastering utworu odpowiada inżynier dźwięku ze studia w którym raper nagrywał swój track, sam kawałek można swojego rodzaju potraktować jako pokazanie i reklamowanie zachowania powiązanego z gang affiliation oraz zachętę do wkroczenia w świat przestępczości gangów ulicznych.**

uqKGIAm.png

Spoiler

[Intro]
Suko podbijamy poziom, pułap wyżej, all of that
Przyszła twarz tego miasta, dead homies
Wschodnia strona, Fly zone, Da Pond czarnuchu
Gówno zbyt fly dla ciebie, nie łapiesz go

[Verse]
Chcieli być w programie, chcieli kłaść presje
Ziemia ich sprawdziła, do dziś leżą na glebie
Byli tacy mocni w gębie jak Floyd Mayweather
Potem śpiewali jak Bieber, całkiem śmieszne

Znam paru koszykarzy co piłkują jak M. Johnson
I takich co działają brudniej niż Chuck Bronson
Za paskiem noszą XD-Fourty i zip pełen calibud
Wschodnia strona miasta, nie północ, tworzymy inny świat

Ulica mnie pokochała, dlatego wyszła za mnie
Czerwona flaga, nie pierścionek, nigdy jej nie zdradzę
Parę FNs i szpitali, chyba dobrze słyszałeś
Wrzucę czarnucha na wózek by go ośmieszyć totalnie

Ustawiony na bloku, gang thick na main line
Dużo zawodników, gramy w to jak Kyren Williams
Przysięgam na mamę, nie ma w tym takich jak my
Chciałbyś do nas podbić, chłopcze nie masz z czym

Flyzone, Da Pond, a twoje osiedle jest defunct
Nie masz prawdy w grze, znamy prawdę, wybacz
Thang tucked, gripped up, zawsze na to gotowy
Walki się nie liczą jeśli chcesz coś więcej zrobić

[Bridge]
Onna set, te czarnuchy zawsze mnie bawią
Po prostu to mnie rozwala, nie mogę wytrzymać bruh..
Czarnuchy nawijają o głupim gównie i nawet nie robią sensu..
Oni się nazywają raperami.. Stary nie mogę być raperem, fosho

[Verse 2]
Huh? Upuściliśmy ci kolejnego ziomka?
Wrzuć go znów na story, pewnie go to przywróci do was
Hell nah, hell nah - MAS trzeci hituje
Zacznij robić jakieś gówno zamiast płakać jak dureń

[Outro]
On East... On nawet nie jest gang...
Spróbuj mnie sprawdzić, dziwaku

Spoiler

PROMOCJA

KOSZTORYS + WKŁAD WŁASNY

SCREENSHOTY Z ROZGRYWKI

Spoiler

4xSJaXL.png
V5qr5wn.png
aQLz5qa.png
spacer.png
b6NdqMX.pngwhBJNze.png
ql2ie9B.png
TdOHLh6.png
nqGBjUZ.png

DANE DO WYCENY

Spoiler
Imię i nazwisko postaci: Seven Gilliam
Numer konta postaci: 5920516540
Profil postaci:

Edytowane przez akure

**Baby ByrdActive pushuje starszego ziomka numer na swoje sociale i dał komentarz **  

kiedyś chodziłem w Trapstar, canada Goose i Moncler, miałem po 2 k lajków jak wrzucałem foty fitow brałem udział w dwóch fitbattle na @dripworld i też mówili nie którzy czyli typowe zazdrosne czarnuchy że noszę fejki kiedyś wydawałem 40 grands  w rok na ubrania z najka albo trapstara za ponad 3 k za komplet z innego kontynentu ziomus

**talibanswan#1 zostawil like, udostepnil to dalej i dopisał komentarz prosto z serducha**
Krеce ten biznes krece ta vixe dalej z tym rapem cisne hejterowi hooy na pisde xd nie obchodzi mnie wasza opinia liczy sie dla mnie tylko moja rodzina