Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[12.22.22][vTube] BABYPRINCE VLOG #3 | Relacja z koncertu, krótki wywiad z Baby Ray + dlaczego Prince nie pojawił się na koncercie.

wink

Rekomendowane odpowiedzi

kSmTgB2.png**Na kanale Aishy pojawił się długo wyczekiwany trzeci odcinek z serii vlogów BABYPRINCE - sam odcinek został zapowiedziany przez Baby Ray’a podczas koncertu. W odcinku występuje tylko Baby Ray, bo jest to relacja z koncertu, który odbył się w Neon Sky Club, który odbył się jedenastego grudnia. Prince niestety nie mógł pokazać się na filmie przez problemy z przejazdem do miasta - na drodze był wypadek i raper stał w korku, o czym dziewczyna poinformowała fanów duetu w filmie.**

**Na początku odcinka widać wiadomość dlaczego Prince nie pojawił się na koncercie i dlaczego nie wystąpił w tym odcinku**

"MOB Prince nie mógł pojawić się na odcinku ze względu na problemy z dojazdem do miasta - po drodze był wypadek i raper nie ma jak przyjechać."

**Na początku widać przebitki z całego koncertu oraz ostatnich vlogów, następnie scena pokazuje Baby Ray’a siedzącego sobie na kanapie, odpowiada na kilka pytań od dziewczyny.**

AH: Wasz album jest ogromnym sukcesem, to raczej było nieuniknione - bardziej tutaj ciekawi mnie ten dodatkowy track, który się na nim pojawił, nigdzie o nim nie wspominaliście. Co on oznacza - skąd się wziął na albumie?

BR: Yeah, to...moja sprawka. Ten kawałek nie miał się znaleźć na Baby Prince, nie miał się znaleźć nigdzie. Musiałem po prostu..wyrzucić z siebie wszystko, co mnie dręczyło.. Musiałem jakoś przypadkiem wrzucić go na dysk z resztą numerów z albumu do przygotowania fizycznych kopii.

AH: Rozumiem, wyrzucenie tych emocji na ten numer pomogło?

BR: Niezbyt.

AH: Nie zawsze wszystko nam pomaga, może trasa koncertowa pomoże? Miała się odbyć, dasz tam od siebie wszystko

BR: Trasa się odbędzie, to pewne.

AH: A granie koncertów daje ci satysfakcje? Czujesz, że robisz coraz większy improve i oswajasz się ze sceną? Podczas wywiadu który przeprowadziliśmy już jakiś czas temu mówiłeś, że dasz z siebie wszystko. Udało się twoim zdaniem ją spełnić?

BR: Zawsze daje z siebie wszystko, przynajmniej staram się to robić. Moment, w którym boje się wyjść na scene już mam za sobą, teraz to po prostu fun i uwielbiam to robić.

AH: I bardzo dobrze - fani na pewno są usatysfakcjonowani. Powiedz mi, co będzie po trasie? Masz już jakieś plany co do swojej działalności?

BR: Po trasie? Miałem w planach mały urlop, ale ostatecznie...sam nie wiem. Nie jestem w stanie odpowiedzieć, na pewno nie zniknę na długo, jesli już.

AH: Zbliża się koniec roku, z nim pewnie Celebrity Awards, bo wątpię, że po sukcesie poprzedniej edycji ktokolwiek z tego zrezygnuje. Jak myślisz - wasz album jest w stanie podbić konkurencje? Macie Twoim zdaniem szanse zdobyć statuetkę?

BR: Zdecydowanie tak, szanse na statuetkę są, moim zdaniem, spore, chociaż konkurencja równie spora. Pewnie, że tak. Statuetka to jedno z moich muzycznych marzeń, zaraz obok gwiazdy na Walk of Fame.

AH: Pewnie jak niejednej gwiazdy ta kszczerze. Jaki jest drugi najlepszy album tego roku po babyprince oczywiśćie? Tak Twoim zdaniem.

BR: Ouh, damn... Carmella Finch?

AH: To z tego roku? Myślałam, że jest z poprzedniego.

BR: A nie z tego? Sam nie jestem pewien..

AH: Nie ważne. Jakiś inny projekt Ciebie ostatnio interesuje? Ktoś nad czymś pracuje i na to czekasz.

BR: Chase powoli idzie w kierunku albumu, na ten projekt czekam najbardziej.

AH: To na koniec - jakieś słowa do fanów już po wydaniu albumu i rozpoczęciu koncertowania.

BR: Widzimy się w Baby Prince Deluxe.

**Tym kończy się wywiad z Baby Ray’em, następna scena to sama relacja z koncertu, przeplatane sceny rozmów rapera z fanami podcas koncertu czy po prostu śpiewanie piosenek z albumu, za konsolą znajduje się UymiN, która po koncercie zabawiała fanów przez jakiś czas**

((ssy jakby ktos chcial se obejrzec sa w imgurze - przeniesie po kliknieciu w zdjecie))

ZbH0aIi.png

**Po przebitkach z koncertu widać Aishe jadącą autem do domu**

Jesteśmy już po koncercie chłopaków, a tak właściwie to tylko Raya, bo Prince miał problemy z dotarciem do miasta. Niestety dzisiaj go nie usłyszymy, ale na pewno w najbliższym czasie odbędzie się jeszcze jeden koncert w Santos, a jak nie to będzie cała trasa gdzie usłyszycie MOB Prince.

**Dziewczyna popatrzyła w bok, wróciła wzrokiem do kamery i uśmiechnęła się**

To już ostatni vlog z tej serii, bo jednak planowo miały pojawić się tylko trzy, a w sumie więcej byśmy i tak nie zrobili. Może pojawi się jeszcze jeden z koncertów podczas trasy jak uda mi się tam dostać i będzie więcej info na temat tego wszystkiego. Tak na koniec to chcę powiedzieć, że jestem w ogromnym szoku tego jakie wyniki wygenerowały te vlogi. Nigdy nie spodziewałabym się, że taki projekt aż tak wypali i będziecie to tak chętnie oglądać i na pewno postaram się zorganizować coś podobnego w przyszłości - może z tymi samymi artystami? Albo kimś innym, zobaczymy. Na pewno jestem mega wdzięczna Prince i Braylonowi, że mogłam być częścią takiego projektu i to była dla mnie niesamowita przygoda i inspiracja do dalszych działań. Wiecie - oglądać tworzenie czegoś wielkiego przez większość czasu i móc to udokumentować to coś niesamowitego. 

**Dziewczyna dojechała do swojego celu, wzięła telefon i wysiadła z auta.**

W sumie to będzie na tyle bo przedłużam całego vloga nie wiadomo po co, ale chciałam takie ostatnie słowa pod koniec tego wszystkiego dodać od siebie, bo w sumie nie miałam okazji nigdzie się o tym wypowiedzieć. Dzięki za obejrzenie i widzimy się w przyszłości kiedy stworzę nowe ciekawe projekty dla was, do następnego.

**Aisha pomachała do kamery, odcinek tym się zakończył, po zakończeniu materiału pojawiła się informacja że 15% zysków ze sprzedaży albumu BABYPRINCE DELUXE zostanie przekazane do fundacji LE FUNDATION**

Spoiler

Imie i nazwisko postaci: Aisha Huxley
Numer konta postaci: 5924677773

Edytowane przez wink

• 2 tygodnie później...

**Widzowie Aishy oraz fani duo BABY PRINCE byli bardzo zadowoleni z relacji prosto z koncertu. Szczególnie osoby, które nie zdołały przyjść osobiście posłuchać twórców. Mimo wszystko, drobna garstka fanów odezwała się, że chętnie zobaczyliby relacje z koncertów innych twórców czy z imprez z DJami, którzy aktualnie są na topie.**

WYŚWIETLENIA: 246 359