Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Biznes/Restauracja] Plata Gatito

theProdiger

Rekomendowane odpowiedzi

image.thumb.png.a689d797dc99f09440643fd1d46f0221.png

PLATA GATITO

Eleganckie, ciche bistro, gdzie można w spokoju zjeść wystawny posiłek, zapijając go wytrawnym winem, gdy w tle przygrywa subtelna muzyka w klimatach latynoskich. To idealne miejsce na kolację z ukochaną, po której możesz klęknąć na kolanach i poprosić ją o rękę. Możesz też tu przyjść obgadać sprawy finansowe ze swoim partnerem biznesowym, bądź załatwić nowe kontrakty dla swojej firmy. Możesz też przyjść tu, żeby po prostu zjeść smaczny obiad. Nie ma znaczenia, po co tu przyszedłeś. Liczy się to, że obsługa zawsze stoi na najwyższym poziomie i jest w stanie sprostać wszelkim wyzwaniom. Kelnerzy przechodzą gruntowne szkolenia, które przystosowują ich do jak najlepszej obsługi klientów, w kuchni natomiast miejsce zajmują doświadczeni kucharze o niesamowicie wyczulonych kubkach smakowych, którzy odmierzają przyprawy z chorobliwą wręcz precyzją.

Chcemy, by nasz lokal przyciągnął klientów swoją cichą i spokojną atmosferą oraz podejściem zespołu do swojej pracy. Każdy nasz gość będzie mógł cieszyć się pełnym zaangażowaniem jego kelnera w zapewnienie miłego wieczoru. I w drugą stronę, chcemy, by nasi kelnerzy podchodzili do pracy z pełnym profesjonalizmem i nienaganną kulturą. Zachęcamy do odwiedzenia naszego przybytku każdego, który wymaga czegoś więcej, niż prostego podania posiłku.

MENU

W Plata Gatito otwieramy przed klientami pełen wachlarz smaków, pozwalając im rozkoszować się najlepszej jakości wystawnymi daniami. Chcemy pokazać klientom kuchnię hiszpańską od jak najlepszej strony oferując dania, w skład których wchodzi najwyższej jakości mięso z Galicji i Wysp Iberyjskich. Mięso z tych rejonów jest uznawane za jedno z najlepszych na całym świecie. 

image.thumb.png.2a477e118f2d7533a3e56df74c7f9d66.png

image.thumb.png.98f539885b1863e8fc27754d1e00356a.png

Spoiler

Cześć. Ruszam z ekskluzywnym bistro, w którym chcę skupić graczy lubiących te klimaty. Wczuta w grę, pełna immersja. Chcę stworzyć ciekawe miejsce do gry, w którym będziemy tworzyć miły zakątek, gdzie relacja klient-kelner nie ogranicza się tylko i wyłącznie do zebrania zamówienia i przyniesienia go do stolika. Współprowadziłem Le Chat Blanc, jeśli ktoś pamięta ten lokal to na pewno pamięta poziom, który tam staraliśmy się utrzymać. I w tym właśnie duchu chcę poprowadzić Plata Gatito.

Mam już gotowy interior, więc pozostaje tylko go przypisać do grupy.

Postać lidera: Nicole Ortega
Link do tematu organizacji: n/a

Edytowane przez theProdiger
Poprawa czcionki

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin