Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Biznes/Siłownia] Just Gym

Rakso22

Rekomendowane odpowiedzi

image.png

Mark Castro zawsze interesował się kulturystyką i fitness. Wychowywał się w rodzinie o niskich dochodach, ale zawsze starał się osiągać swoje cele, niezależnie od przeszkód. Kiedy ukończył 18 lat, zdecydował się opuścić rodzinny dom i przenieść się do Los Santos, aby rozpocząć swoją karierę jako trener personalny. Jednakże, Castro szybko zorientował się, że konkurencja na rynku siłowni w Los Santos jest bardzo duża i trudno jest znaleźć miejsce dla swojego biznesu. Wiele siłowni w mieście były drogie i zarezerwowane dla bogatszych mieszkańców. Zdecydowany, by odnieść sukces, Castro postanowił stworzyć własną siłownię. Odkładał każdą wolną monetę, jaką zarabiał, aby w końcu zdobyć wystarczającą sumę pieniędzy, aby wynająć przestrzeń i kupić sprzęt do siłowni. Na początku okazało się ze budynek który postanowił wynajmować był w okropnym stanie, przez co utrudniło to znacząco sprawę. Na szczęście dawny przyjaciel Marka sprzedawał stary budynek, który wymagał lekkiego remontu. Po wielu miesiącach ciężkiej pracy i oszczędzania, Castro w końcu otworzył swoją własną siłownię. Była to mała, ale dobrze wyposażona przestrzeń, gdzie klienci mogli trenować i konsultować się z Castro. Z każdym miesiącem siłownia pod szyldem ,,Just Gym" Stawała się coraz bardziej popularna, Mark zatrudniał coraz więcej pracowników.

Dokładna lokalizacja biznesu: Vespucci Canals Palomino Ave/ Płd. Rockord Dr

image.png.c5cc434b5cbe3459542e1c0a98f2ddd0.png

Dokładna informacja na temat sposobu kreowania przez ciebie rozgrywki:

Różne eventy, promocje oraz konkursy będą miały zamiar przyciągnąć jak najwięcej klientów. Jako moja postać jestem w stanie prowadzić tez postać trenera personalnego, przez co osoby które maja do czynienia pierwszy raz z siłownia będą mogły bardziej zagłębić się w ten świat. W przyszłości mam zamiar rozbudowanie klubu na drugą sekcję, a dokładniej to małą salkę do ćwiczenia sportów walki.

Dokładna informacja na temat przyciągania pracowników i ich utrzymania:

Tak jak już wspomniałem jednym z tych sposobów będą różne eventy oraz konkursy, mam tez zamiar prowadzić profil na lifeinvanderze gdzie wrzucałbym różne zdjęcia z siłowni, informacje na temat różnych imprez organizowanych w siłowni oraz wrzucanie na story np. godziny otwarcia siłowni. Jeśli chodzi o utrzymanie pracowników to myślałem o różnych premiach za wyrobione godziny, na pewno też pracownicy zostaliby po krótce przeszkoleni aby nie wrzucać ich ,,na głęboką wodę "

informacje na temat pomysłów związanych z rozgrywką:

Tutaj warto opisać swoje plany dotyczące rozwoju i ulepszania rozgrywki, tak aby była jeszcze bardziej angażująca i interesująca dla wszystkich zainteresowanych

Spoiler

image.png

Cześć mam zamiar wprowadzić coś więcej niż tylko jedno proste /me i koniec interakcji z drugim graczem. Mam zamiar wprowadzić klimatyczną siłownie z nie lada wnętrzem. Chce stworzyć miejsce w którym gracze będą mogli spędzać wolny czas i korzystać z niego w jak najlepszy sposób jaki się tylko da. Rzecz jasna pojawi się dość spory zakres premii za aktywność i drobniejsze rzeczy, będę chciał docenić każdą interakcje z klientem, która nie skończy się na jednym słowie jak już wspomniałem. Reszta jest opisana wyżej, pełniłem już kiedyś role właściciela siłowni i naprawdę dobrze sobie radziłem, na poprzednim serwerze siłownia znajdowała się w topce, gdzie dużo osób spędzało miło czas, również mam zamiar utworzyć tutaj taki sam biznes.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin