Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

84343230fdsfwer.onion

261

Rekomendowane odpowiedzi

How does Vagos Motorcycle Club operate? – Press Enterprise

Każdy który desperacko stara się znaleźć oprychów lub cyngli mogli trafić na dość klikany link na Dark-Web który kieruję ich do strony z na której widać krótko określony opis przyszłej ofiary, w ich ofercie znajduje się szeroki wachlarz usług, zaczynając od zwykłego pobicia, kończąc na morderstwie. Po zatwierdzeniu ich zamówienia, strona automatycznie się zamyka - a jedynie co się wyświetla to 'Wait for Contact' chwilę później na ich zarejestrowany E-MAIL ze strony, zostaję wysłana specjalna strona internetowa na której widać zwykłą łódź która pływa przez jaskinię, a na niej widać anonimowy czat gdzie dogadują się w sprawie spotkania.

Siema, wraz z moją 4/5 osobową ekipą chcemy wystartować z projektem zarobkowym, który będzie oferowała zlecenia, zaczynając od napaści, bójek, kończąc na morderstwach. Chcemy żeby projekt był kierowany dla Crime Support (event team). Pomysł wziął się od byłego gracza Vagos MC, który pozwolił mi przejąć zamysł, który chcę kontynuować jako projekt zarobkowy.

credits; @...

Edytowane przez ruter

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin