Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Skarga/Yoko Yamada (Bezimienny)]

Niemiec137

Rekomendowane odpowiedzi

Link do Twojego kontahttps://forum.v-rp.pl/profile/22769-niemiec137/
Link do konta oskarżonego: Yoko Yamada, Bezimienny 
Powód składania skargi: Przenoszenie ooc do ic z powodu błędu serwera.
Wyjaśnienie sprawy: Wjechałem na warsztat poprosiłem o przyciemnienie szyb ziomek odpisał mi że nie zajmują się takimi i że możemy pojechać na drugi warsztat to mi to zrobi stwierdziłem spoko ziomek wyjechał z warsztatu odczekalem kilka sekund i wyjechalem za nim on na czas nie odjechał i dostałem crasha co poskutkowało wybuchnięciem jego motocykla przez co ziomek jest na mnie obrażony ic i ooc, czysty błąd serwera i kolegi że nie wyjechał gdy mógł.
Dowody: image.png?ex=65193aec&is=6517e96c&hm=37c1d3d8f29e89201066f81114dcdcfe267bcefafabb1470d7842b7fde86edf6&

Przegladajac wasze logi nie widze, by zostalo to przeniesione jakkolwiek do swiata in character (?). Dobrze bedzie jesli kolejnym razem zalatwicie cos takiego zwyczajnie miedzy soba, bez wyciagania tak blahej sprawy na forum

73diari.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin