Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Biznes/Coffee Shop] Leafy Heaven

DOPE

Rekomendowane odpowiedzi

MDE0DaY.png

Leafy Heaven - to nowo powstała legalna marka marihuany medycznej w Los Santos. Ma kilka sklepów w całym stanie San Andreas. Firma została założona przez Chase'a i Lindsey, którzy pewnego wieczoru poznali się w kawiarni w malowniczym zakątku miasta. Początkowo Chase i Lindsey spotykali się tylko towarzysko, ale z czasem połączyła ich miłość. Razem zaczęli marzyć o wspólnym biznesie, który pozwoliłby im na życie w zgodzie z własnymi wartościami.

Chcieli stworzyć miejsce, gdzie ludzie mogliby się zrelaksować i poczuć się jak w domu. Liczyli też na to, że ich biznes będzie mieć pozytywny wpływ na społeczność.

Po wielu miesiącach przygotowań Leafy Heaven wreszcie otworzyło swoje drzwi. Firma oferuje wysokiej jakości marihuanę medyczną, ale to nie jest jej jedyny cel. Chase i Lindsey chcą, aby Leafy Heaven było miejscem, gdzie ludzie mogą się spotkać i nawiązać relacje. Firma poszukuje pracowników, którzy potrafią przygotować towar do sprzedaży i nawiązywać kontakt z klientami. Pracownicy ci będą reprezentować markę Leafy Heaven w całym Los Santos i nawiązywać współpracę z innymi firmami.

Plan działań firmy - Aby ułatwić naszym stałym klientom robienie zakupów, stworzymy aplikację mobilną. Dzięki niej będą mogli wygodnie złożyć zamówienie, a my dostarczymy je pod ich drzwi. Aby zachęcić naszych klientów do współpracy i nawiązania pozytywnych relacji z nami, organizujemy różne wyjazdy integracyjne. Również planujemy uruchomić fanpage na LI, gdzie będziemy informować o aktualnych promocjach. Stali klienci otrzymają specjalne konta VIP w aplikacji, dzięki którym będą mogli korzystać z kodów rabatowych na wszystkie produkty.

__________________________________________________________________________________________________________

KpNrVN8.png

Spoiler

RlB5rNH.png

l2EbjAE.png

Sativa

Girl Scout Cookies - 22% THC

Green Crack - 22% THC

Jack Herer - 20% THC

Lemon Haze - 20% THC

Super Silver Haze - 21% THC

INDICA

Northern Lights - 15% THC

OG Kush - 17% THC

Purple Haze - 16% THC

Super Skunk - 17% THC

White Widow - 16% THC

Hybrid 

Afghan Kush x Skunk - 22% THC

Blue Dream x OG Kush - 23% THC

Girl Scout Cookies x OG Kush - 22% THC

Gorilla Glue x Sour Diesel - 22% THC

hesaIYU.png

Lindsey O. - 721 584

Chase S. - 719 518

OOC

Spoiler

Hej, razem z Roxel postanowiliśmy założyć własny biznes. Przez długi czas zastanawialiśmy się, co i gdzie otworzyć, ale stale zmieniające się zapotrzebowanie na biznesy wcale nie ułatwiało nam zadania. Pewnego wieczoru, podczas gry w coffe shopie, wpadliśmy na pomysł. Skoro tak dużo czasu spędzamy w tych miejscach, to czemu nie otworzyć własnego?Chcemy stworzyć miejsce, w którym będzie można nie tylko grać, ale także spędzać czas ze znajomymi. Przez wszystkie lata, które gram w GTA RP, prowadziłem wiele biznesów, ale przez ostatnie dwa lata poddałem się. Brakowało mi chęci na ogarnianie miliona spraw i zmęczyłem się tematem. Teraz wracamy do Was ze zdwojoną siłą i chcemy zrobić coś fajnego!
Oczywiście dla tych bardziej wymagających graczy wystartujemy z projektem discorda gdzie będziecie mogli złożyć zamówienie i dostarczymy je wam pod drzwi, gra nie musi się ograniczać tylko do interioru 😉

Warsztat był tylko żeby pomóc znajomemu przez chwile. Plus jakoś trzeba nabyć doświadczenie i rozwinąć jakoś postać w kierunku prowadzenia danego biznesu, ale zrozumiem jeśli usuniesz temat, decyzja należy do ciebie. Ja tylko chciałem wyjść z jakąś inicjatywą i fajnymi pomysłami na prowadzenie tego typu biznesu.

Edytowane przez PVNDV

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin