Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Jaquan "BabyQuan" Collins

Jibbi

Rekomendowane odpowiedzi

Screenshot_43.png?ex=65f63bf4&is=65e3c6f4&hm=f3c86d98a5d3526132ad24c4fc59a3fd7694b7c4b77853668d75a13f81ee4eb4&

Jaquan Collins alias BabyQuan Urodzony w lokalnym szpitalu na Long Beach 12/04/2006, zamieszkawszy na Lewis Ave. Czarnoskóry dzieciak nie miał w dzieciństwie łatwo, ponieważ był wyśmiewany w szkole przez swój niski wzrost co skutkowało dużą ilością bójek w niej, przez co przynosił dużo kłopotów swoim kochającym rodzicom, którzy i tak mieli dużo na głowie bo ledwo wiązali koniec z końcem. Od trzynastego roku życia zaczął uczęszczać na lekcje boksu i a jego jednym z głownych marzeń było zostanie profesjonalnym bokserem. Jaquan w młodym wieku próbował zarobić na różne sposoby po zatrudnienie się w lokalnej sieci fastfoodowej aż po usługi mycia samochodów na lokalnej myjni, ale szybko z nich rezygynował ze względu na niewielki zarobek jaki dostawał, nie wiedział za co się zabrać do czasu kiedy ten miał zaledwie 15 lat i zaczął przebywać w przesiąkniętym patologią towarzystwie bangerów Baby Smash Gankg, dla których zaczął rzucać towarem. Jaquan robił to, ponieważ zarabiał na tym dużo, więcej niż w zwykłej pracy poza tym chciał wstąpić do gangu. W wieku 16-stu lat dostał put on, od tamtego czasu jest aktywnym bangerem dla Filthy Insanes. Warto również wspomnieć, że jest artystą i tatuuje swoich ziomków w lokalnym studio tatuażu w którym pracuje na codzień. To własnie w towarzystwie Filthy Insanes poznał Drakeo który zauważył jego talent do boksu, zaczął jeździć z nim na treningi zakupywał mu suplementy i wciągnął młodego Quana w sparingi bokserskie w Colloseum Gym na które systematycznie przychodził, nie tak dawno za pomocą Drakeo, Quan podpisał umowe z VFF i zawalczy na pierwszej gali WAF.

PRO RECORD: 0/0/0

SOCIAL MEDIA: Lifeinvader

POWIĄZANIA: N/A

WZMIANKI: N/A

Spoiler

Siema grając już troche na postaci stwierdzilem, ze w końcu napisze o profil dla niej jako zawodnik Boksu/MMA, mimo przywiązania mojej postaci do gangu nie chce aby to wpływało za bardzo w branże nie mam zamiaru aż tak mocno zagłębiać się w gangbanging już nie mówiąc o różnych strzelaninach lub porwaniach. Wiadomo, że postać mimo wszystko jest powiązana z gangiem i czasami mogą moją postać napotkać jakieś problemy z prawem ale to już fajny smaczek do przyszłej dużej kariery jaką planuje. Nie grałem jeszcze w branży jest to moja pierwsza apka na profil ale mam ze sobą ludzi którzy wiedzą co i jak i pomagają mi w tym. Plan na postać jest raczej prosty chciałbym zostać profesjonalnym zawodnikiem Boksu lub MMA zależy jak moja kariera się potoczy. Mam nadzieje, że do zobaczenia w grze

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin