Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Changelog #79 | Unikalne animacje

Toyer

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 31.05.2024 o 13:58, rodeo napisał:

chuj dolaczam sie do konkursu prezentujac dwa super tance znanego wszystkim ishowspeed oraz sequento aka squlak, porownania wrzuce nizej

1. speed

Pokaż ukrytą zawartość

2. sequento

Pokaż ukrytą zawartość

a to moje

https://streamable.com/a09ovs

XD.gif?ex=665b0f21&is=6659bda1&hm=82b175

tak.gif?ex=665b10b4&is=6659bf34&hm=a4ed1

zgasly ci gify

Cześć! Jeśli chodzi o konkurs na unikalne animacje to jego wyniki zostaną ogłoszone dzisiaj! Powód opóźnienia jest bardzo prosty - rozchorowałem się i nie dałem rady zrobić tego wczoraj. Mam nadzieję, że mi to wybaczycie! 😄

Tymczasem temat zostaje zamknięty.

Orzeł, mafineeek, Elvis i 3 innych lubią to

🎉🎉 Wielkie gratulacje dla zwycięzców naszego konkursu na unikalne animacje! 🎉🎉

@skoyyyo wygrał nagrodę publiczności dzięki swojej dżdżownicy i zgarnia 1000 vP! 🙌 Jednak animacja jest na tyle niezdarna, że nie możemy jej wgrać w obecnej formie. Skoyyyo, proszę zgłoś się do mnie na PW i napisz, który z dwóch tańców przedstawionych na filmie chciałbyś umieścić na serwerze.

W dniu 31.05.2024 o 10:42, skoyyyo napisał:

(kto nie da lajka to mu nie stanie fajka)

@The_Danny zajmuje zaszczytne drugie miejsce dzięki swojemu Michaelowi Jacksonowi – świetny sposób na pokazanie, jak można kreatywnie wykorzystać unikalne animacje. 500 vP trafia do Ciebie, a animacja zostanie wgrana na serwer! 🕺

W dniu 31.05.2024 o 10:57, The_Danny napisał:

@wujas zajmuje trzecie miejsce w konkursie, gratulacje! 🎉 Otrzymujesz 200 vP, a Twoja animacja również zostanie wgrana na serwer!

W dniu 31.05.2024 o 05:18, wujas napisał:

Pozdróweczki! 😄

Dziękujemy wszystkim za udział! 🚀

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin