Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

E/S Hacienda Village Bloods (Hacies Gang) 🩸🏠

DRAKO2FADED

Rekomendowane odpowiedzi

Z dniem dzisiejszym ogłaszam na ten moment koniec projektu, który jest z nami siedem miesięcy, z prawie trzynastoma stronami w temacie, statusem oficjalnym i masie ale to masie wątków które z nami były. Dziękuję każdemu za wkład w nasz projekt, a najbardziej dziękuję mirkowi który trzymał za pysk ten kurwidolek jak nie było komu grać z ogromnym postępem ic. Jestem szczęśliwy i spełniony, że mój niestety ostatni projekt na tym serwisie wypadł w miare dobrze przynajmniej w moich oczach i nie musiało mi być za nikogo zbytnio wstyd. Dziękuję wam i do zobaczenia gdzieś indziej ale napewno nie pod moim szydlem. Kazdego kogo zawiedlismy rowniez przepraszamy.  Z dniem dzisiejszym zamykam organizacje i przenosze ją do działu archiwalnego.

1 godzinę temu, DRAKO2FADED napisał:

Z dniem dzisiejszym ogłaszam na ten moment koniec projektu, który jest z nami siedem miesięcy, z prawie trzynastoma stronami w temacie, statusem oficjalnym i masie ale to masie wątków które z nami były. Dziękuję każdemu za wkład w nasz projekt, a najbardziej dziękuję mirkowi który trzymał za pysk ten kurwidolek jak nie było komu grać z ogromnym postępem ic. Jestem szczęśliwy i spełniony, że mój niestety ostatni projekt na tym serwisie wypadł w miare dobrze przynajmniej w moich oczach i nie musiało mi być za nikogo zbytnio wstyd. Dziękuję wam i do zobaczenia gdzieś indziej ale napewno nie pod moim szydlem. Kazdego kogo zawiedlismy rowniez przepraszamy.  Z dniem dzisiejszym zamykam organizacje i przenosze ją do działu archiwalnego.

boze wkoncu

arrow prosze cię. nie upokarzaj się już bardziej bracie. tylko ci przypomne, że mając ic zajebistą firmę fotograficzną z dobrymi zarobkami w huj dalej chciałeś gang bangować. nijaczysz postacie mordo daj spokoj

attachment.gif?ex=6787dd33&is=67868bb3&hm=82405874ab6b48157cffea8ca5d58857e27e35eec84498689eb3f906764ce2d8&

credits valued buahahah

Edytowane przez gbefrx

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin