Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

42. Matt Orton vs Zayuan "Lights Out" Monroe - Face2Face przed VFF 86!

Cracc7

Rekomendowane odpowiedzi

inthecage.png.64881f6d1a6fd37b23c7d64f27ab0e00.png
written by Ethan Morris - DAILY GLOBE, 10/08/2024

maDMORS.png

W najnowszym wydaniu "In The Cage" Ethan Morris gościł zawodników spod szyldu Violent Fighting Federation, Matta Ortona i Zayuana Monroe'a, którzy omawiali swoją nadchodzącą walkę na gali VFF 86 oraz kontrowersje wokół ich rywalizacji. Emocje sięgnęły zenitu, gdy Monroe przekazał niespodziewane informacje dotyczące przyszłości jego kariery.

Spoiler
Ethan Morris: Dobry Wieczór Los Santos! Z tej strony Ethan Morris, a razem ze mną są w studiu Matt Orton oraz Zayuan Monroe czyli Main Event najbliższego VFF 86! Przywitajcie się Panowie.

Zayuan Monroe: Dobryyyyyy.. wieczór... LOS SANTOS!! Kłania się nisko najlepszy sportowiec w tym mieście!

Matt Orton: Dziękuje Ci Zayuan, że mnie przedstawiłeś. Dobry wieczór Los Santos.

Ethan Morris: Dobrze, po tym formalnym przywitaniu przejdźmy do pytań, a pierwsze kieruję do "Lights Out"
Zayuan jakiś czas temu mówiłeś w wywiadzie dla Daily Globe, że nie weźmiesz walki z Matt'em dopóki Cię nie przeprosi za rasistowskie wyzwiska w twoją stronę. Czy Matt Cię rzeczywiście przeprosił czy jednak coś innego skłoniło Cię do walki?

Zayuan Monroe: Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o... **zrobił gest pieniądza** money, money.

Ethan Morris: Rzeczywiście coś w tym jest, dobrze. Matt teraz pytanie do Ciebie. Na ostatniej gali VFF nie udało Ci się obronić pasa mistrzowskiego, ale udało Ci się szybko zrehabilitować wygrywając na gali w Nowym Jorku. Czy porażkę w walce o pas możemy traktować jako wypadek przy pracy i twój szybki powrót.. na szczyt?

Matt Orton: Tak jak mówiłem wcześniej, Tristan tamtego dnia pokazał lepszy parter, dzięki któremu wygrał. Pierwsza porażka na poziomie zawodowym dała mi motywacje do większego działania, dzięki temu też moge powiedzieć że na dzień dzisiejszy bym już tej walki nie przegrał. Po walce z Monroe, będę dążył do rewanżu z Tristanem. It's not over.

Ethan Morris: No to trzymamy za słowo **śmieje się**. Zayuan Chciałbym teraz zapytać o twojego kontrowersyjnego livestream'a na instagramie, na którym zostałeś aresztowany przez zastępców szeryfa będąc pod wpływem środków odurzających, co się wydarzyło? i czy nie sądzisz, że popsuło to twój wizerunek... Najlepszego sportowca Los Santos?

Zayuan Monroe: Nie wiem czy było ostatnio zadawane to pytanie.. whatever. Ciężko mówić co się działo, żałuje tego i tyle mogę powiedzieć. Na pewno wizerunek ucierpiał, to fakt, ale nie udaje jakiegoś dupka, który jest stworzony przez dział PR... Jestem prawdziwy w tym co robię, wiele razy o tym głośno mówiłem. Byłem naćpany i to był najgorszy moment mojej kariery. Jestem świeżo po odwyku, nigdy tego nie ukrywałem. Wróciłem teraz i mam nadzieję, że cała walka odbędzie się po mojej myśli...
Zayuan Monroe: swoją drogą.. chciałbym coś ogłosić. Walka z Matt Orton'em to ostatnia moja walka w karierze sportowej, ostatnia w mma i ostatnia we wszystkich dyscyplinach sportu uderzanego. Pora dać sobie z tym spokój, przez ostatni rok w życiu celebryty wiele rzeczy mi się nie podobało. Odpowiedni moment żeby przejść na tryb offline. PAMIĘTAJCIE TO OSTATNI POJEDYNEK W MOJEJ KARIERZE!

**Matt Orton nie kryje zszokowanego wyrazu twarzy słysząc statement Lights Out'a.**

**Ethan Morris szczęka mu opada na moment, po usłyszeniu statement'u Lights Out'a.**

Ethan Morris: O Wow!... To na pewno doda tej walce pikanterii... Ostatnia walka utalentowanego fightera tiaa... Tego nawet najwięksi fani się nie spodziewali, prawda?

Zayuan Monroe: Myślę, że się spodziewali. PHAH! **zaśmiał się krótko**. To będzie najważniejsza dla mnie walka, po walce z Paulo Rodriguesem. Zaliczyłem co miałem zaliczyć, ten rok był dla mnie pełen wrażeń. Zrobiłem swoje i pora zniknąć.

Zayuan Monroe: Zawsze chciałem ubić kupe tego wielkoluda, podchodze do Matt Orton'a na sportowo. Nie czuję do niego urazy, nawróciłem się przechodząc na buddyzm.. wybaczyłem mu. Teraz mam tylko jedno zadanie.

Ethan Morris: Przeszedłeś na Buddyzm? Musisz traktować to bardzo osobiście, bo nawet w swoich social mediach o tym nie wspomniałeś prawda?

Zayuan Monroe: Traktuje to naprawde poważnie, a w social mediach mało się udzielam.. powoli odchodze od tego świata. Ten świat celebrytów mnie stworzył i zniszczył, teraz pora odpocząć..

Ethan Morris: Wow, to dowód, że każdy może zostać oświecony i zawrócony na dobrą drogę w najgorszych chwilach... Dobrze, wrócę do Ciebie Matt, bo przyznam, że trochę Cię zaniedbałem, ale po tym co usłyszeliśmy kilka chwil temu, nie można się w sumie dziwić prawda? **śmieje się**.

Matt Orton: Bez problemu, nie poczułem sie nawet tak.**śmieje się**.

Ethan Morris: Matt, teraz gdy wiemy już, że Light Out kończy swoją karierę po tej walce muszę zadać pytanie, czy nie obawiasz się bardziej stanięcia do walki z rywalem, który stawia wszystko na jedną szalę?

Matt Orton: Mam taką nadzieję, że dostane go w najlepszym wydaniu - w jego prime'ie. Kiedyś już miałem okazję się z nim mierzyć, jednak po walkach zauważyłem progress. Więc licze, że dostane go w jego najlepszej wersji, na taką się przygotowuje.

Ethan Morris: Właśnie Matt, wspominasz że już miałeś okazję zmierzyć się kiedyś z Lights Out, możesz nam rozjaśnić o co chodzi? Bo żadnej oficjalnej walki do tej pory nie było pomiędzy wami.

Matt Orton: Niecały rok temu, jakoś pod koniec 2023 mieliśmy sparing gdzie obaj lecieliśmy na sto procent, wtedy Zayuan musiał uznać moją wyższość - reszte szczegółów pozostawiam dla siebie.

Zayuan Monroe: Nigdy nie dawałem sto procent na sparingu, krzwyda by się mu stała. Sto procent będziesz miał w oktagonie, facet.

Matt Orton: Po sparingu wywnioskowałem inaczej, ale niech będzie. Czekam na Twoje sto procent **zaśmiał się**

Zayuan Monroe: Nie wiem jak wywnioskowałeś to, moje lekkie ciosy bolały cię za bardzo? No okay, w walce będę bić jeszcze mocniej. TAK NAPRAWDE NA STO PROCENT!

Matt Orton: Właśnie ich nie odczuwałem, miałem wrażenie jakbyś ich nie zadał w ogóle. Dlatego na walce nawet ci polika nadstawie, żebyś miał szanse na czysty cios.

Zayuan Monroe: No i o czym mu mówimy, mówisz, że dawałem z siebie sto procent, a teraz, że nie czułeś ciosów.. twój trash talking jest do dupy, facet.

Zayuan Monroe: Widziałem tylko jakiś mały urywek live streama na ig z tego całego sparingu, przypomnij sobie dupku jak leżałeś w oktagonie. Wraca ci pamięć?!

Matt Orton: Jest coś czego nie rozumiesz, dawałeś z siebie sto procent - jednak to było wciąż za mało - right? A co do live'a, może pamięć cie zawodzi - ale biliśmy się bez świadków, nikt nie nagrywał.

Zayuan Monroe: Gadasz głupoty.. on god. Myślałem, że myślałeś troche przed tym wywiadem. Zachowujesz się nadal jak pogubione dziecko, damn.. Wybacz, że niszcze cię na wywiadzie i w oktagonie, taka już moja rola.

Zayuan Monroe: Biliśmy się bez świadków, rzucasz słowo przeciwko słowie. O czym my gadamy, graj faktami. Ja widziałem jak Tione Carter się zlał jak dziecko, k'mon. Pamiętasz taką akcje? Też to nie było nagrane i będziemy się kłócić?

Zayuan Monroe: No nie, bo mam to na maksa.. nie ważne. Mówie do ciebie faktami, koleś. Ty rzucasz słowa na wiatr, których nie da się zweryfikować, nie będę grać w twoją gre. Słabo się zachowujesz.

Matt Orton: Pogubionym dzieckiem ty byłeś, unikając kontaktu wzrokowego ze mną po sparingu . Sorry, że zniszczyłem cie wtedy i niszcze teraz - Twoja argumentacja opiera się na kłamstwie, gdzie na początku wywiadu postawiłeś na szczerość, bipolar uciekł na drugi biegun?

Zayuan Monroe: Moja argumentacja, koleś.. Pokaż mi, że mnie zdominowałeś na sparingu. Widzisz? Nie pokażesz, bo tego nie ma. Co za dureń.. przepraszam moich fanów, że muszę rozmawiać z takim pół mózgiem.

Zayuan Monroe: a było tak miło.. prawie mi się udało wytrzymać przy tym kolesiu, PHAH!

**Zayuan Monroe zaśmiał się krótko, spojrzał na Matt O.**

Matt Orton: Zrobie Ci powtórke z rozrywki już za 2 dni, na każdej walce kłamiesz. Tak samo ustawiony konflikt z Tione Carter'em. Na konferencji plują na siebie jadem, a potem nagle najlepsi przyjaciele. I jak fani mają traktować Ciebie na poważnie, jesteś klaunem stary. Jedno wielkie oszustwo.

Matt Orton: Wyraziłem swoje zdanie na twój temat, a ty wyzywasz mnie na lifeinvaderze? Czemu nie spotkaliśmy się w 4 oczy znów tylko wszystko robisz pod publike? To nie jest droga sukcesu, mój drogi.

Zayuan Monroe: Dunno.. nie mam pojęcia ziomku, może wiedzą co to jest trash talking. Mam nadzieje, że kiedyś zrównasz się z moim poziomem, facet. Masz potencjał, ale jesteś ku***sko głupi. Przepraszam za słowo.

Ethan Morris: Dobrze Panowie, pozwólcie, że wam przer...

Matt Orton: Do twojego poziomu nigdy nie zejde, bo bym musiał leżeć na glebie nieprzytomny.

Zayuan Monroe: Droga do sukcesu.. koleś mówiłem, nie chce od świata celebrytów nic. Wypadam z tego statku, odchodzę na emeryture. Odpalam tryb offline, mówiłem już to. Nie zależy mi na sukcesie, już to mam.

Matt Orton: Jak możesz mi zarzucać głupote, ćpając na live'a z Famą?

Zayuan Monroe: Phil Fama umarł dwa dni temu, nie mieszaj go w to.. daj mu spokój facet.

Matt Orton: Kolejne kłamstwo, sami widzicie drodzy słuchacze.

**Zayuan Monroe zrobił wkurzoną mine do faceta.**

Matt Orton: On jest zbyt głupi, żeby postawić tutaj na profesjonalizm. Sam mówił że podchodzi na sportowo, jednak pokazuje swoje prawdziwe oblicze.

Zayuan Monroe: Koleś co z tobą, mówie jak jest. Uspokój się, facet. Obrażasz mojego zmarłego przyjaciela, co z tobą? Zawiadomiła mnie o tym jego rodzina, koleś...

Matt Orton: Ile można kłamać?

Zayuan Monroe: Daruj sobie, facet..

Matt Orton: Jeśli to faktycznie prawda, to przepraszam. Ale szczerze mówiąc wątpie.

Ethan Morris: Dobra Panowie Chill, chill. Zapraszam was na oficjalne Face to Face! Stańcie na przeciw siebie tu przed stolikiem.

**Zayuan Monroe wstał zażenowany do face to face.**

**Matt Orton zdjął czapkę, założył ją daszkiem do tyłu - ustawił się do face to face.**

**Zayuan Monroe podszedł blisko Matt Orton.**

50us5B6.jpeg

Ethan Morris: Dobrze wystarczy, dziękuję wam bardzo za przybycie, a naszym słuchaczom za uwagę, dobranoc i do zobaczenia już 11 sierpnia na Maze Bank Arena! Main Event Matt Orton vs Zayuan Monroe!

spaceforyourad.png.84f174aca88702252efd8657ec804512.png

Edytowane przez Ozianin