Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Who need sum?🍇🥤 | Maxfield Trinique

Drakula223

Rekomendowane odpowiedzi

image.png.d1107598a1ae6c4b473c0b0b5527c190.png_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Maxfield Trinique (ur.31.12.2001, San Diego) to zwykły biały chłopak niemieckiego pochodzenia, urodzony w San Diego. Wychował się w przeciętnej rodzinie, bez większych problemów finansowych czy rodzinnych. Jako jedynak był oczkiem w głowie swoich rodziców.
Ukończył szkołę średnią z przeciętnymi
wynikami.
image.png.ced7d548bcba10e773490213ca09622b.png
image.png.bd350e6aa795ec091918b391cb54c5ee.pngPoczątek
W wieku 16 lat Maxfield zapoznał się z grupą uboższych dzieciaków z szemranej strony miasta,
szukając w ten sposób ucieczki od rutyny swojego codziennego życia. To właśnie oni pokazali mu, co to znaczy „żyć”.

Drobne kradzieże, bójki i handel narkotykami stały się częścią jego nowego życia.
Maxfield czuł w głębi, że to jest jego droga, wbrew woli rodziców, którzy pragnęli spokojnego i wykształconego syna.
_________________________________________________________________________________________________________________________
Nowe znajomości
Podczas kolejnej bójki z innym dzieciakiem Maxfield poznał Jaydena
chłopaka, który jeszcze głębiej wprowadził go w życie, którego nigdy nie miał, ale zawsze pragnął.

Wujek Jaydena był znanym kryminalistą w tamtych okolicach
i to właśnie on pomógł Maxfieldowi postawić pierwsze poważne kroki w tym świecie.
Drobne przekręty przerodziły się w kradzieże, a handel marihuaną w sprzedaż poważniejszych substancji.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
image.png.c46893128d02668fbd8fdf003e86fe0f.png
Przełom
Po osiągnięciu pełnoletności Maxfield opuścił rodzinny dom i przeprowadził się do Los Santos, pod pretekstem chęci rozwoju osobistego.
Stare znajomości nie przetrwały próby czasu... Ale czy na pewno?
Pewnego wieczoru Maxfield otrzymał wiadomość z nieznanego numeru, z ofertą pracy, którą miał mu przedstawić ktoś podczas spotkania w lokalnej restauracji.
Jak się okazało, czasami to problemy szukają ciebie, a nie na odwrót.
To właśnie wujek Jaydena zainicjował to spotkanie.
Po tylu latach starzy partnerzy znowu wrócili do tego, w czym byli najlepsi.

Teraz Maxfield nie był już dzieciakiem, którego trzeba prowadzić za rękę,
lecz mężczyzną z jasnym celem i doświadczeniem.

______________________________________________________________________________________________
Powrót do nałogu
Narkotyki zawsze były nieodłącznym elementem życia Maxfielda, zwłaszcza kodeina,
od której był uzależnion
yZnał takie syropy jak
Makatussin, Stilpane czy Painagon lepiej niż niejeden farmaceuta.
Liczba 473 ponownie wróciła do jego podświadomości.

Dla Maxfielda kodeina jest jak zimne piwo w barze po ciężkim dniu w pracy.
______________________________________________________________________________________________

Spoiler

Siema, startuję z pierwszą apką na freelancera, do której przymierzałem się już od jakiegoś czasu. Chcę celować w niszę narkotykową, jaką jest właśnie kodeina. Rozgrywka obraca się wokół innych freelancerów. Pierwotnym zamysłem było wystartowanie apki jako trio z @koczubedze i @trzykropki, lecz z informacji, które otrzymałem, wynika, że opiekunowie nie są za bardzo przychylni do przyjmowania postaci, które mają w miarę spory przegrany czas, więc jestem w pojedynkę. Pomimo tego nie zmieni to dotychczasowej rozgrywki, gdzie nadal te dwie postacie będą uczestniczyć w mojej historii. Postać zdecydowanie idzie bardziej w stronę współpracy na różnych płaszczyznach niż strzelania do siebie, co myślę, że będzie fajną cechą, biorąc pod uwagę, że utrzymuje ona kontakt z paroma freelancerami w dobrych stosunkach.

Edytowane przez shoqcounter

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin