Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

No Authority

samobojca

Rekomendowane odpowiedzi

c5aEnS7.pngNo Authority to marka odzieżowa która powstałą w drugiej połowie 2024 roku z inicjatywy człowieka Apkar Kasbarian. Od początku nastawiona była ona na ubrania sportowe, uliczne oraz akcesoria sportowe. Sama odzież promuje uliczny styl życia, narkotyki, przemoc, nastawienie anty policyjne oraz mniejszościowo nawiązuje do kultury ormiańskiej. W dotychczasowych lokalnie produkowanych kolekcjach można było dostrzec głównie bluzy i rashguardy z ciężkimi przekazami. Marka z końcem sierpnia zaczęła aktywną promocję na rynku nie tylko amerykańskim. Mimo, że produkcja zamyka się w mieście skąd wywodzi się brand, to ich ambicje do sprzedaży obejmują również rynki europejskie.

Z kolei detaliczny punkt sprzedaży ubrań NA jest jedyny i unikatowy, mieści się on w Hawick w pasażu handlowym. Odwiedzając to miejsce poza zwykłymi ubraniami, możesz obkupić się w akcesoria sportowe takie jak szczęki, rękawice, sportowe koszulki bądź inne przyrządy dot. sportów walki. Nie każda projekcja emanuje nienawiścią do funkcjonariuszy publicznych, co pozwala na zakup dobrej jakości ubrań bez utożsamiania się z kryminalną sferą życia. 

OOC
--------------------------------
Hej, mam zamiar stworzyć ubrania dla prawdziwych zakapiorów oraz sportowców. W planach są sponsoringi gal MMA mniejszych bądź większych. Gruby przemiał pieniędzy, hardkorowa promocja z nastawieniem na pomoc z wgraniem ubrań na serwer. Mam nadzieję, że uda mi się stworzyć projekt który wygeneruje rozrywkę innym graczom oraz zaoferuje im jakieś możliwości. Z chęcią podejmę współpracę z projektami szwalni oraz szczególnie firmami logistycznymi, gdyż zależy mi na rozkręceniu tego tak bardzo jak to możliwe.

Spoiler
Nazwa: No Authority
Adres: Hawick Avenue, Hawick https://imgur.com/a/xzFZ0Q7
Numer konta grupy:
Zarząd: Apkar Kasbarian
Kapitał: $50.000
ID panelu: 

Edytowane przez ngp123

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin