Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[28/08] ciendaguapo - untouchable (percy pressey diss) (official visualizer)

rodeo

Rekomendowane odpowiedzi

**Dnia 28/08 w godzinach wieczornych pojawila sie odpowiedz ze strony Ciendaguapo na utwor Pre$ey - Freestyle. Sam artysta nie szczedzil swoich slow i zahaczyl rowniez o osoby takie jak Malia Yo Parris ( @ka6i), Chase Love, Marquis North ( @bajtek ) oraz Vivienne Delaught ( @slimewalk ). Calosc produktu skupia sie bardziej na odbijaniu pilek w strone Percy Pressey. W samym tekscie rowniez padly rowniez zarzuty cpania, czy niszczenia swojej partnerki zyciowej. Rowniez pojawily sie nawiazania do jego poprzednich utworow oraz afer, w ktorych bral udzial artysta. Pojawila sie rowniez "wzmianka" o cancelowanym artyscie jakim jest Arrazy, lecz nie wymieniono jego pseudonimu bezposrednio, a padly w jego strone wiele slow takich jak pseudogangster, czy pedal.**

(napisy yt, jak ktos chce odpalic nutke)

CS5fYMu.png

Spoiler

[Intro]
Uh, uh, uh, uh, uh, uh
Sluchaj.. to ciendaguapo

[Chorus]
Nigdy Ci nie podalem reki.. to zwykly cap -> odpowiedz do tekstu, w ktorym percy pressey twierdzi, ze mieli dobre relacje 
Bardzo duza ilość kłamstw w tej odpowiedzi
Utozsamiaj się z pop, bo to nie jest rap
Lamar vs. Drake, Watts zwycięży, a oni to zrozumieli
Wiedz, ze nikt nie jest ode mnie większy
Wchodze w ta wojne jak Dante Alighieri -> francuski poeta, ktory wzial udzial w bitwie
Robie to show, to mój kolejny hit 
Pogodz się z porazka, bo taka jest cena ambicji -> "price of ambition" pierwszy utwor Percy Pressey (?)

[Verse 1]

Prosisz swojego chłoptasia, żeby wrzucil diss (diss) -> Uderzenie w dwojke artystow chwile po wyjsciu diss ze strony Arrazy
Pierdole go tak samo jak Ciebie, rest in peace (RIP) -> j/w
guapo nie daje ostrzezen, gdy wysyla strzal (rah, rah)
wczoraj gral, a po chwili drzal.. (rah)
Mam szesnaście, a już robie grube rulony..
Dostales rakiety, które wyslaly Cie w kosmos -> odbitka w strone Percy Pressey, ktory publicznie "doniosl" ze ciendaguapo rzuca narkotykami
Mowie "Zaraz odlecisz.."
Mowie "Zaraz odlecisz..", uh.. ale już było za pozno -> uderzenie w strone artysty, ktory rzekomo mial odlot po dostarczonych narkotykach
Gdybym cpal tak jak Ty, tez bym nie pamiętal imion -> odbitka tekstu
Skoncz wciskac ludziom kłamstwa.. pierdolony Villon -> Francois Villon, francuski poeta, ktory wedlug nieoficjalnych zrodel mial problemy z pamiecia
Nigdy nie będziesz jak Quando..
Mowisz o braku rymow, a rymujesz "ser" do "zer" (nie wierze) -> odbitka w strone artysty, ktory zarzuca brak rymow
Gdyby nie Chasey to nic bys nie mial -> wiadomo
North Cie odsunal od wlasciciela i jestes zly
Chase Cie zrobil, a guapo Cie skonczy, wiec badz gotow na koniec
Przestan nagrywać utwory, żeby nikt już nie cierpial
Ludzka smierc to tragedia, ale mozesz temu zapobiec
Biore Pressey i ta druga dziwke, bo oboje nie maja talentu -> odbitka tekstu z dissu Percy Pressey
Kazdy wie, ze Chase to Twoj ojciec, ale Ty nie chcesz tego dostrzec
Pojaw sie na Watts, a pokaze Ci prawdziwe ulice
Poznasz ludzi, ktorzy sa gotowi wykonac ze mna misje
Nie jestes swiety, wiec nie zarzucaj nikomu zdrad
Powiedz wszystkim jak skonczyla sie Twoja przygoda z Delaught -> wzmianka o plotce, ktora zostala napisana przez CP.

[Chorus]
Nigdy Ci nie podalem reki.. to zwykly cap -> odpowiedz do tekstu, w ktorym percy pressey twierdzi, ze mieli dobre relacje 
Wchodze w ta wojne jak Dante Alighieri -> francuski poeta, ktory wzial udzial w bitwie
Pogodz się z porazka, bo taka jest cena ambicji -> "price of ambition" pierwszy utwor Percy Pressey (?)

[Verse 2]
Jestem prawdziwy i nie narzucam kreacji
Możesz ich o to zapytać, bo wszyscy mnie znaja
Mam szesnaście i pierdole music industry -> odbicie tekstu Percy Pressey
Wy tańczycie tak jak Wam zagrają
Każdy dzień kończysz z podciętymi skrzydlami -> rowniez odbicie tekstu
Nie wyjmuj na mnie broni, bo skonczysz z pociętymi zylami
Zyje w piekle jako Lucyfer, bo obracam się samymi diabłami -> artysta sugeruje, ze nie jest dobrym czlowiekiem, a otacza sie przestepcami
Usiadles za sterem nagrywając z pseudogangsterem -> podsumowanie postaci Arrazy
Tak powstala pedalska dwojka ze slabym numerem -> rowniez odbicie tekstu
VVS na mnie blyszczy, wiec nie obchodzę się ze swiatlami
Wiem gdzie jest droga na szczyt i szybko tam trafie
Nie spotkam Cie tam, bo będziesz na dnie
Nagrasz znow z ta dziwka, gdy Twoja kariera upadnie (tak jak jego) 
Wspolczuje Twojej kobiecie, ze ona na wszystko się nabiera -> Sugestia, ze Percy Pressey mocno rani swoja dziewczyne, a sam Ciendaguapo nie chce, aby czyjes kobiety cierpialy (zadne szpilki)
To dziewczyna po przeżyciach, wiec jej nie krzywdz bo się nie pozbiera -> j/w

[Chorus]
Nigdy Ci nie podalem reki.. to zwykly cap -> odpowiedz do tekstu, w ktorym percy pressey twierdzi, ze mieli dobre relacje 
Wchodze w ta wojne jak Dante Alighieri -> francuski poeta, ktory wzial udzial w bitwie
Pogodz się z porazka, bo taka jest cena ambicji -> "price of ambition" pierwszy utwor Percy Pressey (?)

Promocja:
Spoiler

Beef pomiedzy Percy Pressey a Ciendaguapo oraz Leopold Quinn Jr.

Wydatki:

Rozgrywka:

Spoiler

aofxKrB.png

Informacje dla opiekunow:

Spoiler
Imię i nazwisko postaci: Neari Love
Numer konta postaci: 7514974807

**PRE$$EY zaczął już kleić na młodocianego rapera, prawdopodobnie ostatni DISS-TRACK, bo ma lepsze rzeczy do roboty. Tym razem nie wziął tego na żarty jak w poprzedniej odpowiedzi, ma zamiar zmieszać CIENDAGUAPO z gównem, łącznie z jego pseudo-bratem Juniorem, kończąc to.**

Edytowane przez pofalowany geet
frxs lubi to

**JR. sharuje na kilka godzin po dropie swojej odpowiedzi, dla niego beef juz jest wygrany, uwaza ze conajmniej dwa razy zjadl PRESSEY, a dokonczyl go Neari, sharuje to jak zwykle w swoim stylu bez duzej ilosci tresci, udostepniajac to na stories wrzucil podpis ‚@PRE$EY 😂😂🤣🤣’**

rodeo lubi to

**Millie nie kuma czemu dissy mają charakter melodyczny, w dodatku zrobiony na jersey club; twierdzi, że niektórzy potrzebują uratować barsy barwą swojego głosu, bo nie potrafią dowieźć. Przesłuchał cały numer i zastanawiał się skąd Neari Love ma taką wiedzę na temat historycznych; znanych person. Zostawił symboliczny like bo podobał mu się kick w wybijanym rytmie jersey club.**

Edytowane przez ciamek