Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[29.08] LIBIDUO - FINAL WARNING

Pluto

Rekomendowane odpowiedzi

**Na kanał lokalnego kolektywu podziemnych raperów o nazwie LIBIDUO, wleciał kawałek pod tytułem FINAL WARNING. Nazwa utworu jest pstryczkiem w nos w stronę producenta Farush B., oraz jego zapowiadanej płyty producenckiej FINAL WARNING, okładka również jest bardzo podobna do tej z zapowiadanego albumu. W tekście pojawiają się ataki w stronę producenta za domniemane wyrzucenie artystów z jego płyty producenckiej. W tekście również pojawiają się strzały kolejne ze strony Mayhem Percy w kierunku Keilana Merr, raper pierwszy raz od dłuższego czasu zabrał głos na temat plotek jakie pojawiły się w social mediach dotyczących jego poprzedniego numeru, w którym niektórzy zarzucali mu gwałt na wspomnianej artystce. Artyści w swoim tekscie często nawiązują do świata celebrytów z San Andreas, bo taki mają styl pióra w swoich tekstach. Po wejściu w creditsy można zauważyć, że numer został wyprodukowany przez rapera FuckWoody.*

TEKST

Spoiler

Produced by: FUCKWOODY
Mixed/mastered by: FUCKWOODY

YODADDY:
JAK CHCE SUKE NA NOC TO OTWIERAM KATALOG, AYE
MAM DZIWKI OD JAPONII Az PO JEBANE CURACO , AYE
MR NIEPOPRAWNY POLITYCZNIE, WYJEBALI Z PLYTY, AYE
NIE ZGADZAJA SIE WPLYWY TO USUNELI NASZE KSYWY, AYE 

MYWAY:
BAWIMY SIE JAK GWIAZDY ROCKA ZAMIENIAMY WILLE WAZNYCH LUDZI W TRAPHOUSE
PISZA O NAS JUŻ WSZYSTKIE KURWY NA INSTAGRAM
MAYHEM PERCY TO NIE GWIAZDKA TYLKO GWIAZDA
MR  FINAL WARNING A NIE TYLKO PLYTY NAZWA
GWALT TO NIEPRAWDA, A JEJ KARIERA DAWNO MARTWA 

YODADDY:
WCHODZE W TO JAK W CIPKE, MOWIE NA NIA TEZ FARUSH
ZOSTAN PRZY PRODUKCJI LUB RYMY PISAC SIE NAUCZ
MOJ PLUG MA CYCKI KTORE SA O WIELE LEPSZE NIZ OKLADKA
MOJA BANDA SKACZE DO GARDLA, TWOJA DAJE JAK BRANZA

MODELKI NA TELEFON, WSZYSTKO ROBIE PRZEZ TELEFON
JESTEM NAD WAMI DALEKO, MALA CIAGLE PROPONUJE DETOKS
CO TO ZNACZY PAUZA, NAM NIE ZALEZY NA KONTRAKTACH
ODMAWIANIE PODPISU NAJWIEKSZYM TO DOPIERO SATYSFKACJA

CHCESZ BYC NAMI ALE WYPADASZ BLADO
A MY PRZY WAS WYGLADAMY JAK JEBANY ALIGATOR

MYWAY:
UWIELBIAM KIEDY PATRZYSZ NA MNIE KIEDY WCIAGAM KRESKE
ALE JAK PATRZE NA SCENE NO TO MAM OCHOTE NA JESZCZE WIECEJ
JEBAC RAP, ZARAZ JAK CORSA OTWIERAM ONLYFANS

MINELO WIELE LAT, A JA CIAGLE TAKI SAM

JA NIE GRAM W GRY
MIMO WSZYSTKO JESTEM MVP
STRZAL PROSTO W LEB
TEJ GLUPIEJ DZIWKI KTORA POMOWILA MNIE

MLODY CZARNUCH W WOZIE KTORY JEST DROGI
NIE JEST MOJ ALE WYPIERDALAC Z PIERDOLONEJ DROGI
DZIWKA SAMA CHCIALA TO DOSTALA KUTASA W PYSK
MAM CALA MASE DOWODOW, JAK CHCESZ NO TO PISZ

ONA NIBY TESKNI, PO CO TA SCIEMA W JEJ WERSACH
JA MAM WYJEBANE, NA VESPUCCI TANCZE BREAKDANCE'A

PROMOCJA:

Spoiler

- MYWAY - SWEEZOP FREESTYLE który został udostpeniony przez markę odzieżową Sweezop oraz był chetnie udostepniany na LI.
- MYWAY - HOE PLZZZ FREESTYLE który został odebrany kontrowersyjnie przez pewne grono osób, zarzucajac artyście gwałt na innej artystce.
- Post od Celebrity Preview po tym jak Mayhem Percy został pobity przez Barry Fisher oraz inne mniej znane osoby po koncercie w Ocean Bounty, gdzie zagral jeden numer i był hypemanem innego artysty LILKAPONE.
- YODADDY został zatrzymany przez LSPD wraz z LILKAPONE po brawurowej jeździe.
- YODADDY wdał się w przepychanke z innym raperem/producentem Ray Miller podczas której rozbil mu butelkę na głowie.
- YODADDY - ALL MY HEROES ARE CORNBALLS FREESTYLE ze strzałami w kierunku innej artystki MANDY XTC, obierajac strone swojego przyjaciela Mayhem Percy który byl atakowany przez artystkę za domniemany gwałt.
- Mayhem Percy wkleił na swój LifeInvader post z przeróbką który pojawił się na trendzie grafik publikowanych przez firmę LUMIII.
- Wypisywanie do Chatter Uncut i proszenie sie o zaproszenie do podcastu, a później Chatter Uncut opublikował post w którym w wulgarnym sposobie, został poruszony temat shitpostingu w sieci i ambicja gwiazdek, w dodatku debiutujących w branży rozrywkowej. Moznaby się domyślić że Chatter Uncut przytacza bohaterów ostatnich bójek, ale nie podaje ich nazwisk bezpośrednio, ale każdy domyśla się, że to chodzi o Libiduo.
- Nawiązanie do Libiduo w negatywnym kontekście przez innego rapera - Percy Pressey.
- Amanda Atkinson zleakowała gości na płycie producenckiej LILMA oznaczając artystów z Libiduo, a finalnie na oficjalnej trackliście opublikowanej kilka dni później przez Farusha artyści zostali usunięci z niej.
- Taka sama nazwa co nadchodzący album producenta LILMA oraz jawne nawiązanie do okładki.
- Numer wyprodukował FuckWoody który również ma być obecny na płycie producenckiej LILMA.
- LILMA odpowiedział na utwór za pomocą swojego lifeinvadera.
- ART NIGHT CLUB ogłosił swoja kolejna impreze oraz koncert duetu LIBIDUO. 
- Undergroundowa raperka wspomina o Libiduo w swoim numerze - BirKin HiMalaya.

SKRINY

Spoiler

3YMezvF.pngp0WNxpq.pngZPsTUqi.pngBcVfLOF.png

DANE POSTACI:

Spoiler
Imię i nazwisko postaci: Daevion Epps, Mayhem Percy
Numer konta postaci: 2385763031, 7231261604

Edytowane przez Pluto

**Serbski producent (Farush Bojaxhiu alias lilma) obczaił track za pomocą kogoś innego, dowiedział się co zostało w nim nawinięte lecz planuje później samemu przesłuchać. Wstępnie uśmiechnął się, wie co ma zrobić z tą sytuacją.**

1999 Wildfire i Pluto lubią to

**T.Chekhol przesłuchał nutę swoich znajomych, średnio interesuje go spór - Dla zasady zostawił like'a pod nutą.**

Spoiler

Pogódźcie się, bo nie ma sensu, żeby młodzi, utalentowani ludzie się kłócili. Nie ma sensu, lepiej tworzyć razem super scenę i społeczność niż się spinać. Miejsca przy stole wystarczy dla każdego. Proszę jako fan zarówno jednej jak i drugiej strony.

40 minut temu, Tito Toscani napisał:

**Serbski producent (Farush Bojaxhiu alias lilma) obczaił track za pomocą kogoś innego, dowiedział się co zostało w nim nawinięte lecz planuje później samemu przesłuchać. Wstępnie uśmiechnął się, wie co ma zrobić z tą sytuacją.**

https://li.v-rp.pl/post/100891_mayhem-percy-daevion-epps-przejdzmy-do-szczegolow-nie-nie-odpowiem-wam-na-to-bo.html

https://li.v-rp.pl/post/100891_mayhem-percy-daevion-epps-przejdzmy-do-szczegolow-nie-nie-odpowiem-wam-na-to-bo.html