Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

STREET SAINTS XIII (STS13) ⚜️👑

Ruczol

Rekomendowane odpowiedzi

@trytorobkme machasz pod bahamas, gdzie obok stoi PD i są kamery IC. 9mm przy ludziach jak gdyby nigdy nic. Potem przy 20 chlopach walisz ofensywe i grasz terminatora. Odsyłam do poradników, nie wiem kto Cię tam przyjął ale wstyd jak chuj dla lidera 

del, mhrek, dexiak. i 17 innych lubią to

2 godziny temu, Adik_og napisał:

@trytorobkme machasz pod bahamas, gdzie obok stoi PD i są kamery IC. 9mm przy ludziach jak gdyby nigdy nic. Potem przy 20 chlopach walisz ofensywe i grasz terminatora. Odsyłam do poradników, nie wiem kto Cię tam przyjął ale wstyd jak chuj dla lidera 

Ja na twoim miejscu bym wyjebal wszystkie screeny ktore wstawiles na tym serwerze, dodatkowo poczytaj sobie, jak zachowuja sie gangi uliczne w LA, bo nawet obok nich nie stales

image.png.fc2b71b6e040d1ef91bcaed60d98d667.png
image.png.71acf63c9adb21f9fedcc08d09f316dc.png
image.png.57a91111fce18fd35fc67903d5b0b8ec.png
image.png.a7b271372808d1e39b688bfa207dcf1c.png
image.png.83f6e17bbefc5e8681920c4a0a2aa0fe.png
image.png.ab2d84d93969275ee1200a1df631cf1a.png

nerdo ahh momento numero uno

image.png.5cb133fc6ee1d91577844cf7eed20951.png

Edytowane przez trytorobkme

0Fw57GU.pngC6NuKxK.gifCześć, utrzymujemy organizacje już lekko ponad trzeci miesiąc. Przegrało u nas sporo osób w tym czasie i każdy po dostaniu szansy fajnie się pokazał, dlatego dalej do STS13 są drzwi otwarte.

Swoją rozgrywke opieramy w głównej mierze na prawdziwym gangu Surenos jakim jest Street Saints 13 (STS13) który po dziś dzień aktywnie działa pomiędzy Central Avenue a San Pedro Street w Los Angeles. Jest to niewielki gang, rywalizujący z większym gangiem Primera Flats 23.

Pamiętajmy, że przed stworzeniem swojej postaci kluczowa jest społeczność. Przedstawiamy gang uliczny funkcjonujący w ramach społeczności, jednak jeśli szukasz czegoś głębszego, co scala całość, to właśnie tu kładziemy nacisk na rozwój społeczności i wzajemne interakcje. Naszym ostatecznym celem jest przedstawienie realistycznego gangu ulicznego z atmosferą społeczności jak w okolicy Central Avenue. Niezwykle ważne jest, abyś był aktywny, aby być na bieżąco z rozmowami i tematami dotyczącymi naszej organizacji. Jeśli przychodzisz po broń lub szukasz konfliktów z innymi frakcjami, zostaniesz natychmiast usunięty bez ostrzeżenia. Nie tolerujemy w naszej organizacji osób, które w gangu jedynie czego szukają to notorycznego dm'u/okradania a w rozmowach pomiędzy postaciami się nie wychylają. Bardzo zachęcamy, aby rozpoczynać rozgrywkę w wieku 15-19 lat i skupić się wyłącznie na rozwoju postaci przez dłuższy czas. Staramy się odgrywać wszystko z największą dbałością o szczegóły i utrzymać doświadczenie możliwie jak najbardziej realistycznym.

Jeżeli jesteś zainteresowany grą przy nas jako locals bądź jako wanna-be banger to zapraszamy na nasz discord, w tickecie krótko opisz swoją postać i jakie masz dla niej plany.

Nasze projekty pod organizacją: Playboy13, Saiiints Tattoo Studio, Davis Tavern and grill, Tip'pyToe, Pay on time and u'll be FINE 💵, Ur Local Plugster, Gonzalo "Gunner Iglesias.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin