Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

STREET SAINTS XIII (STS13) ⚜️👑

Ruczol

Rekomendowane odpowiedzi

Po 6 miesiącach nieustannej gierki z ogromną aktywnością wraz z zarządem postanowiliśmy zamknąć projekt. Chciałem podziękować dla każdego ziomeczka, co angażował się w projekt i pomagał kiedy rzeczywiście nie musiał tego robić. Jeśli o mnie chodzi, to był to jeden z najbardziej udanych projektów jakie miałem okazje liderować bądź współliderować; 14 stron ssów, 60k wyświetleń, 13 projektów zarobkowych/biznesów i pół roku aktywności to według mnie dobry wynik jak na gang uliczny. Dziękuje też wszystkim, którzy mieli z nami jakiekolwiek interakcje, czy to pozytywne czy też negatywne, ale nie zapominajmy, że to tylko gra i nie ma co się pultać do siebie na dłuższą mete.

Specjalne podziękowania dla:
@Adik_
@dexiak.
@fosto
@turneq
@kuszpin
@NonSenS
@julas_
@zabaglione
+ Cała ekipa z armii cwela 💪

Pozdrowienia dla gangów takich jak: Yaah Gang, Easside MillaBoyz, Watts Varrio Grape 13, 98 Main Street Mafia Crips, Calvaras Rojas, Inglewood Family Gangster Bloods, Baby Park Stones, Bounty Hunter Bloods, Glove Gang, Primera Flats.

Edytowane przez TheRealKubin

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin