Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[14.09] lilma - What's up, man? Wake up... (🎥 OFFICIAL VIDEO) (prod by lilma)

niedostepny.

Rekomendowane odpowiedzi

eF4Vkl3.png

**W środku nocy niedługo po zapowiedzi przez serbskiego producenta pojawił się na jego oficjalnym kanale (i streamingach) kawałek pt. "What's up, man? Wake up" OG słuchacze lilma wreszcie doczekali się go w starym wydaniu, czyli na beacie z przekombinowanym stylem nawijki, a na dodatek jak OG słuchacz oglądał klip to mógł zauważyć że ujęcia zostały nagrane w legendarnych miejscówkach, które zostały wykorzystane do pierwszego najpopularniejszego utworu faceta, czyli "bossa nova" a na samym końcu materiału serb  wrzucił parę starych ujęć dla starych słuchaczy, by mogli porównać sobie jak to wyglądało kiedyś a jak teraz. Jeśli chodzi o tekst to jest to typowy freestyle, nagrywany w sposób take, przerwa i następny take. W kawałku facet przyznaje się do związku z Viviane Généreux co uszczęśliwiło najpewniej jego fanów po tym jak mieli tylko niepełne domysły na ten temat, a po drugie, co ciekawe facet w pewnym momencie na klipie stoi wraz z  Malia Yo Parris, czyli ex Percy Pressey i w tym samym momencie nawija "Słyszysz mnie? słyszysz mnie? Czarnuchu, nie masz zasad, wiesz... Wiesz czemu o tym nawijam... Oszukałeś dwie, to dlaczego mam ci ufać. Już nie licz na mój master na twoich voxach, po wszystkim udawałeś głupa, co ty w ogóle robisz?" Czy to oznacza, że serb nie ma już przyjaznych relacji z Pressey? Jakość? Jak zwykle, na topowym poziomie, producent wie co robi podczas nagrywek.   **

REkkfYF.png

Spoiler

TRACK NAME: What's up, man? Wake up...
WRITTEN BY: Lilma
PRODUCED BY. Lilma
MIX/MASTERING BY. Lilma
Release date: 14.09.2024

[Chorus, Lilma]
Byłem w studio i jeszcze byłem gotowy (What's up, man?)
Byłem wysoko... * * * pieprzyć wszelkie używki (What's up, babe?)
Nie skończyłem jeszcze z wami będę miał was w pamięci 
Zarobię tyle że nowy dom to będzie tylko przytyk... (Come fast, mate)
A diamenty na mnie tańczyć będą tylko sambe... (What's up, man?)
Chcą te hoe's mnie mieć, ale wiedzą że nie mogą  (What's up, babe?)
Uderzają nisko chcą dostać coś wielkiego, życzę powodzenia
Double L z głośników to marka, żadna prosta produkcja (Come fast, mate)

[Verse, Lilma]
Chyba jestem chory, czuje każdy instrument na sobie
Jestem człowiek orkiestra co nie zrobię będzie mocne
Pierwszy miesiąc bez ćpania, zobacz że wyszedłem dobrze
Z bycia sober pierwsze tatuaze mam na sobie
pokaze je małym... niech poczuje moje smutki
Zrozumieja co czul ich Ojciec w branzy
Bo w branzy nie czuja mnie
Nie poczuli jak uroslem
Czuje sie jakby nikt mnie nie rozumial
I tak pod koniec dnia wiem ze rozumie mnie tylko moja Vivi
Możesz próbować, ona gra dla mnie jak Riri
Ty tylko hejtujesz i robisz krzywe ruchy
Ty tylko hejtujesz i nie masz stilo 
Słyszysz mnie? słyszysz mnie?
Czarnuchu, nie masz zasad, wiesz...
Wiesz czemu o tym nawijam...
Oszukałeś dwie, to dlaczego mam ci ufać.
Już nie licz na mój master na twoich voxach,
po wszystkim udawałeś głupa, co ty w ogóle robisz?

[Chorus, Lilma]
Byłem w studio i jeszcze byłem gotowy (What's up, man?)
Byłem wysoko... * * * pieprzyć wszelkie używki (What's up, babe?)
Nie skończyłem jeszcze z wami będę miał was w pamięci 
Zarobię tyle że nowy dom to będzie tylko przytyk... (Come fast, mate)
A diamenty na mnie tańczyć będą tylko sambe... (What's up, man?)
Chcą te hoe's mnie mieć, ale wiedzą że nie mogą  (What's up, babe?)
Uderzają nisko chcą dostać coś wielkiego, życzę powodzenia
Double L z głośników to marka, żadna prosta produkcja (Come fast, mate)

ROZGRYWKA/WYDATKI

PROMOCJA

INFORMACJE

Spoiler

Imię i nazwisko postaci: Farush Bojaxhiu (100 procent) materiał wrzucony ic na jego kanał itd.
Numer konta postaci:  4120886834
Przynależność: - Eternal Atake 
Numer konta wytwórni: -  
Link do profilu postaci:

Numer konta menadżera: -

Edytowane przez Tito Toscani

**Percy ma w sumie wyjebane, ale czego mógł się spodziewać innego, napisał tylko komentarz: **

- Całe szczęście, że widzicie tylko to co jest wyrzucane na mnie, a nie wiecie co działo się prywatnie (nie jestem jedynym winnym 😈)
A Ty się Farush pierdol, byłeś ze mną, dałem Ci drugą szansę tak samo jak Ty mi, spierdoliłeś ją, nawet nie pytając mnie o prawdę, durniu. 😂
Waszą jedyną bronią są kłamstwa, nagle zaczęliście się bratać z Parris, a za plecami ją kurwy wyzywałyście i pierdoliliście do spodu, jebane fake ass. 💦
Byłem dla Was za dobry, miałem za miękkie serce i za miękką dupę, dlatego nie chcieliście mnie w INDUSTRY - ale beze mnie jest nudno. 🤤😭
Szczekajcie do mnie dalej, opalam właśnie kutasa na dupie jakiejś dziwki z Teneryfy. 🙏🏽🍑

Edytowane przez pofalowany geet

Godzinę temu, pofalowany geet napisał:

**Percy ma w sumie wyjebane, ale czego mógł się spodziewać innego, napisał tylko komentarz: **

- Całe szczęście, że widzicie tylko to co jest wyrzucane na mnie, a nie wiecie co działo się prywatnie (nie jestem jedynym winnym 😈)
A Ty się Farush pierdol, byłeś ze mną, dałem Ci drugą szansę tak samo jak Ty mi, spierdoliłeś ją, nawet nie pytając mnie o prawdę, durniu. 😂
Waszą jedyną bronią są kłamstwa, nagle zaczęliście się bratać z Parris, a za plecami ją kurwy wyzywałyście i pierdoliliście do spodu, jebane fake ass. 💦
Byłem dla Was za dobry, miałem za miękkie serce i za miękką dupę, dlatego nie chcieliście mnie w INDUSTRY - ale beze mnie jest nudno. 🤤😭
Szczekajcie do mnie dalej, opalam właśnie kutasa na dupie jakiejś dziwki z Teneryfy. 🙏🏽🍑

**Serbski producent odpowiedział z głównego konta;

Blah Bla Bla Bla… tak tak 😱😱😂😂😂**

ka6i i cmazborucki lubią to