Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Kendrick Evans

Strzala

Rekomendowane odpowiedzi

image.png.ea2530e28b16731c091d2ea542813ab2.png
Kendrick Evans, urodzony 13 grudnia 2005 roku, to młody artysta wychowany na twardych ulicach południowej Kalifornii, dokładniej na 105 ulicy, znanej z działalności gangu Hacienda Bloods. Pochodzi z mało zamożnej rodziny, gdzie trudności finansowe były codziennością. Wychowywany przez matkę, która samotnie opiekowała się nim i jego młodszym bratem, Kendrick wcześnie doświadczył trudów życia na marginesie społeczeństwa. Brak obecności ojca, który wyjechał za granicę i nie wrócił, stworzył pustkę, ale jednocześnie zmusił Kendricka do szybkiego dojrzewania i szukania własnych ścieżek.

Od młodego wieku Evans szukał sposobów, by przetrwać w nieprzyjaznym środowisku. Był znany jako "gnojek" w okolicy, z reputacją człowieka, który nie czekał na pomoc, ale sam działał. Znalazł swoją pasję w tworzeniu muzyki techno, którą postrzegał nie tylko jako formę artystycznej ekspresji, ale przede wszystkim jako drogę ucieczki od brutalnej rzeczywistości ulicy. Tworzył sety muzyczne, które łączyły w sobie surową energię otaczającego go świata i jego własne wewnętrzne zmagania. Muzyka była dla niego nie tylko narzędziem kreatywności, ale także sposobem zarabiania pieniędzy, choć jego metody nie zawsze były moralnie czyste.

Kendrick nie bał się ryzyka, bo w życiu, które znał, hazard był codziennością. Gonił za kasą na różne sposoby, od organizowania nielegalnych imprez po zakłady, wiedząc, że w jego świecie pieniądze to klucz do przetrwania. Żyjąc na krawędzi prawa, czerpał siłę z otaczającego go chaosu. Jego codzienność była ściśle związana z gangiem Hacienda Bloods, który kontrolował jego okolicę. Mimo że sam nie identyfikował się bezpośrednio z gangiem, życie w tej społeczności kształtowało jego tożsamość i podejście do świata.

To młody człowiek pełen determinacji, który marzy o wyrwaniu się z brutalnej rzeczywistości i zdobyciu lepszego życia. Ma zaledwie 19 lat, ale jego życiowe doświadczenia uczyniły go twardym, pragmatycznym graczem, który nie zamierza zginąć na ulicach. Choć ma świadomość, że droga, którą obrał, jest ryzykowna, jest gotów zrobić wszystko, by przełamać krąg biedy i przemocy, w którym się wychował. Jak sam mówi, nie zamierza przegrać – jego celem jest zostawienie po sobie śladu i zrobienie czegoś, co sprawi, że ludzie będą go pamiętać na długo, nawet jeśli jego podróż będzie krótka.

Spoiler

Tłum:

"Nazywam się Kendrick Evans, a moja historia to opowieść o walce, ambicji i dążeniu do wyrwania się z miejsca, które nie daje niczego na tacy. Dorastałem w rodzinie, gdzie pieniędzy zawsze brakowało. Moja matka, kobieta o niesamowitej sile, wychowywała mnie i mojego młodszego brata samotnie, odkąd ojciec postanowił wyjechać za granicę. Nigdy nie wrócił, zostawiając nas z pustym miejscem przy stole i pustką w sercu, której nie da się tak łatwo wypełnić. To ona, moja matka, uczyła mnie, że życie nie da nam niczego, jeśli nie weźmiemy tego sami. 

Właśnie dlatego stałem się tym, kim jestem – gnojkiem, który nie pyta, tylko działa. Mam 19 lat i tworzę sety muzyczne z gatunku techno, zanurzam się w tym dźwiękowym świecie, bo tam mogę odetchnąć, uciec od codzienności, która mnie przygniata. To nie tylko muzyka, to sposób na przetrwanie, na zarabianie, choć sposoby na to nie zawsze są czyste. Gdzieś po drodze zrozumiałem, że w tym świecie albo gonisz kasę, albo ona ucieka przed tobą. Ja wybrałem to pierwsze, choć czasem oznacza to ryzyko. Hazard? Może, ale życie to przecież jeden wielki hazard. Codziennie stawiam wszystko na jedną kartę, bo wiem, że jak nie zaryzykujesz, to nie wygrasz.

Mam plan  wyrwać się z tego gówna, które mnie otacza, i zacząć żyć inaczej. Bez martwienia się, czy wystarczy na chleb, bez liczenia każdego grosza na półkach sklepowych. Nie chcę wiecznie oglądać się na przeszłość, na ten brak, na to, co straciłem. Chcę wyjść na prostą, wyjść na swoje. Nie zamierzam skończyć jak wielu innych, uwięzionych w tej pętli – mam nadzieję, że wyjdę z tego, zanim przekroczę ćwierć wieku. Każdy ma w sobie potencjał, tylko trzeba go odnaleźć i wykorzystać, a ja zamierzam to zrobić.

To nie jest łatwa droga, ale nie oczekuję, że będzie. Liczy się tylko to, żeby przeć naprzód, nie zatrzymywać się. Ludzie mogą mnie oceniać, mogą mówić, co chcą, ale pamiętajcie jedno – nie zamierzam przegrać. Zostawię ślad, zrobię coś, co sprawi, że zapamiętacie mnie na długo, nawet jeśli moja droga będzie krótka.

Jestem Kendrick Evans, a to dopiero początek mojej historii."

Spoiler
Imię i nazwisko postaci: Kendrick Evans
Numer konta postaci:3872628856
Przynależność (np. do wytwórni muzycznej jeśli grasz artystę, do agencji menadżerskiej jeśli grasz menadżera, do klubu sportowego jeśli grasz sportowca itd.):
Imię i nazwisko menadżera (jeśli posiadasz):
Numer konta menadżera:
Kontrakt zawarty z menadżerem (dot. podziału zysków, np. 10% zysków trafia do menadżera):
Spoiler

Cześć! Wpadłem z nowym projektem postaci DJ'a. Chłopak od zawsze balansuje na krawędzi – z jednej strony fascynacja muzyką, z drugiej brutalna codzienność życia na ulicy. W swojej muzyce próbuje łączyć te dwa światy, walcząc o swoją tożsamość. Mam ambitny plan na rozwój tej postaci, a każda sesja będzie pełna emocji i wyborów moralnych. Jeśli ktoś ma jakieś pytania albo wątpliwości co do rozgrywki, to śmiało piszcie na Discordzie.

Edytowane przez Strzala

**16-17 Września. Kendrickowi zdołało się dogadać z właścicielem garażu, który znajdował się blisko studia gangu, z którym wychowuje się na tej samej ulicy. Garaż przeistoczył w Techno-Studio. Zakupił dobry muzyczny sprzęt, głośniki, nowego laptopa. Cała modernizacja garażu, w techno-studio zajęła mu parę godzin.**
fi2TAAv.png
**17 Września, godzina 7.28. Kendrick zasiadł przy swoim nowym laptopie, pobrał niezbędne mu programy, wtyczki do tworzenia jego muzyki. Przesiedział nad tym sporo czasu, popijając colę i paląc papierosy, klei swoją muzę.**
oneOsop.png
elz36yv.png
**17 Września, godzina 16:38. Kendrick po utworzeniu paru kawałków, spotkał ziomka z setu na 105 ulicy, zaprosił go do swojego studio, gdzie załączył swoją muzykę. Razem byli na odsłuchu swoich pierwszych dźwięków Kendrick'a.**5RFenSc.png

Edytowane przez Strzala

**17 Września, godzina 21:30. Kendrick zaczyna oferować swoją muzyke w przeróżnych klubach, pierwszym klubem jakim był Sakura Night's.**
o6NOmoU.png
**Godzina 22:48. Kolejnym klubem w jakim się zaoferował był Bahamas Mamas, doszło do porozumienia pomiędzy właścicielami, a Kendrick'em**
np7piXi.png
**Godzina 23:22. Kendrick przesiądując na laptopie wieczorem, dokańcza swoją składankę na najbliższą impreze w Bahamas Mamas**
GAgJNId.png
**Godzina 23:46. Kendrick udał się do lokalnego tatuażysty, w którym zrobił sobie nowy tatuaż, utażsamiający się z jego hobby. Za wzór był odpowiedzialny ziomal ze 105th Street.**
ngFPPEq.png

Edytowane przez Strzala

**18 Września, godzina 21:12. Kendrick pisząc przez LI z menager'em klubu Bahamas Mamas, uzgadnia dokładną godzinę otwarcia klubu, przygotowań do występu.**
ilz5XQC.png
**Godzina 21:48 Został wpuszczony do klubu, wziął ze sobą wszystkie rzeczy potrzebne mu do przygotowań set'u muzycznego w klubie. Zabrał ze sobą dysk, słuchawki etc.**
HPI1C1w.png
**21:55 Przygotowania idą pełną parą, pomaga mu w tym Jay-T, ziomal z ulicy. Podpinają kable, załączają programy, testują mikrofon i muzykę graną w klubie.**
TrSaBnX.png
**Godzina 22:48 Kendrick, znany aktualnie pod pseudonimem "KayT" rozpoczyna swój występ. Ludzie zebrali się do klubu, pozamawiali drinki i ruszyli na parkiet w rytmie TECHNO.**
aQ2Kpfp.png
6albT6r.png
**Godzina 23:29 Muzyka pochłonęła cały klub, różne grupy społeczne zebrały się do klubu, tym samym pokazując aktywność na parkiecie. Szczególną uwagę przyciągnęła reklama klubu w tym dniu.**
ZBn2vN0.png
**Godzina 23:58 Zbliżał się koniec muzycznego set'u KayT, a tym samym jego występu. Klub oszalał na punkcie muzyki, a tym samym był najgłośniejszym w tym dniu. Atmosfera była gorąca, sam personel klubu tańczył i bawił się do muzyki KayT. Ludzie pościągali koszulki, wymachiwali nimi - W klubie panowała atmosfera, typowo do muzyki TECHNO.**
AMLgPIv.png
**19 Września, godzina 00:12 Kendrick czeka na menager'a klubu w celu rozmowy o nocnym występie, jego muzyce i całokształcie dalszej "współpracy" z klubem.**
T6AYj4F.png
**Godzina 00:26 DJ wraz z poznanym menager'em, doszedł do porozumienia. Zostały przegadane tematy występu, wynagrodzenia za daną noc, została również dopięta sprawa dalszej współpracy z klubem.**
v0m5DE1.png
**Godzina 1:23 Kendrick wrócił do swojego studio, gdzie podpiął spowrotem swój dysk. Od razu zaczął dodawać posty na social'e z podziękowaniami za występ. Wrzucił również set muzyczny, który trafił na jego LI.**
BgjAWP8.png

**20 Września, godzina 9:18 Kendrick wrzucił post na LI promujący jego nowy set muzyczny. Oznajmia, że puści go przy pierwszej lepszej okazji w klubie. Uchybił rębek tajemnicy, że prawdopodobnie zagra w Pearl Club.**
D1gJMaW.jpeg

Edytowane przez Strzala
dzvkss i v4kk4 lubią to

**20 Września, godzina 17:38 KayT po swoim pierwszym udanym występie w Bahamas przesiaduje  z ziomalami ze 105th street w studio. Rozmyśla o dalszej karierze, odpływa myślami w studio co jakiś czas dopingując swojego lokalnego raper'a.**
VmMumU4.png
**Godzina 21:38 Kendrick postanowił się udać do Pearl Club. Zaczął rozmowę z manager'ką na temat swojej twórczości oraz jego muzyce. Cała rozmowa trwała około godziny, wymienili się numerami.**
DykXjRC.png
**Godzina 22:48 KayT wraz ziomalami ze 105th street postanowili zabawić się troche w STRIP-CLUB. Pozamawiali drinki, wysypali trochę forsy na tancerki - Jednakże Kendrick nie odklejał się od telefonu, ciągle przeglądał LI i komunikował się przez niego z różnymi ludźmi.**
uKWXhf1.png
**Godzina 23:47 Wrócił do swojego studio bo chwilowej zabawie w klubie. Cały czas kompletuje swój set Techno in My Blood. Przy okazji załapał nowy kontakt przez LI.**
9qeWxdq.png
**21 Września godzina 00:38 Kendrick przez swój pierwszy występ zdobył oko jednej dziewczyny w klubie BAHAMAS. Skontaktował się z nią a ona tym samym napalona do niego napisała. To był jego niezapomniany wieczór.**
bq0UrAU.png
**Godzina 1:40. Kendrick udał się do Bahamas w celu rozmowy z manager'em klubu. Wszystko zostało uzgodnione co do dalszej współpracy, wynagrodzenia etc.**
QWl5em2.png
fE5ek1j.png
**Godzina 2:32 KayT po załatwieniu wszystkich swoim spraw biznesowych postanowił wrócić do gangowości. Pomimo małego street-credit'u i marzeniach o karierze, dalej chce szanować swoich czarnuchów ze 105th Street i wykładać również robotę na set. Wraz z ziomalem opychają ostatnie resztki syfu dla lokalnych ćpunów.**
maP6m8f.png

Edytowane przez Strzala
dzvkss, Aliéné, rodeo i 3 innych lubią to

**22 Września, godzina 11:27 Kendrick podjechał do jubilera w celu odebrania wcześniej zamówionego zegarka. Dzięki występowi w Bahamas oraz dodatkowemu zarobku, pozwolił sobie na kupienie pierwszego w życiu zegarka.**
f2VnLuI.png
**Godzina 22:46 KayT po dobrze spędzonym dniu, zrobieniu zakupów do domu, zakupieniu nowych ciuchów - Dostał telefon o tragicznym wypadku swojej mamy, wraz z ziomalem ze 105th Street udali się do szpitala Pillbox Hill**
TUwxZes.png
NhCOqMJ.png
**Godzina 23:12 Kendrick dowiedział się o tragicznym wypadku - Mama Kendrick'a brała udział w wypadku samochodowym jako piesza. Została potrącona na przejściu dla pieszych. Lekarz Keegan G. przekazał - "Doszło do stłuczenia mózgu, co oznacza, że niektóre obszary zostały uszkodzone. Obecnie twoja mama znajduje się w śpiączce farmakologicznej, ale nie można przewidzieć, jak długo potrwa ten stan. Obecnie jej stan jest stabilny, choć wciąż krytyczny. Na ten moment nie ma bezpośredniego zagrożenia dla życia. Twoja mama będzie musiała przejść operację z powodu złamania nogi, a także czeka ją rehabilitacja po złamaniach żeber i nogi. Niestety, na tym etapie nie możemy zagwarantować, jak skuteczna będzie rehabilitacja." Kendrick został z mamą na całą noc w szpitalu przeglądając sieć w celu znalezienia odpowiedniej strony, która pozwoli mu uzbierać pieniądze na rehabilitację swojej mamy. Udostępnił post na LI wraz ze zrzutką. Całość kwoty, którą trzeba spełnić zostanie wpłacona na cel rehabilitacyjny mamy - Jeżeli pozostanie jakaś gotówka, zapewnia, że resztę pieniędzy ze zbiórki wpłaci na równie szczytny cel.**
ZokVic6.png

Edytowane przez Strzala
sevo56, dzvkss, Randwolf34 i 1 inny lubią to

**23 Września, godzina 20:04 Kendrick wraz z ziomalem ze 105th Street przyjechali do klubu Mirage. KayT rozmawia na temat współpracy oraz przyszłego występu w owym klubie.**
cnQomxj.png
FwGiC9s.png
**Godzina 20:54 Większość grupy z Hacienda V1llage zjawiła się na boisku do koszykówki. Odciążyli umysły, które były zakłopotane ostatnimi wydarzeniami na sąsiedztwie.**
0zoUaZR.png
**Godzina 21:13 Devon, jeden z ziomali 105th Street postanowił podbić do pobliskiej grupy w dobrych intencjach. Dołączyli do niego pozostali, finalnie umówili się na wspólną grę w  kosza.**
CbuqohZ.png
**Godzina 23:21 Kendrick przeszedł się do sklepu z ziomalem ze 105th Street cierpiący na bielactwo. Wymieniali między sobą luźne zdania, po chwili do Kendrick'a dołączył młodszy brat.**
zqLTCd0.png

Edytowane przez Strzala
v4kk4, Randwolf34, dzvkss i 1 inny lubią to

Spoiler

Tłum:

"Zaczynam powoli wyłaniać się z tego bagna, w którym dorastałem, i czuć, że coś w końcu idzie w dobrą stronę. Ostatnio wynająłem garaż, taki stary, brudny, ale z potencjałem. To tu stworzyłem swoje pierwsze prawdziwe Techno-Studio – miejsce, w którym mogę się zamknąć, odciąć od wszystkiego i zanurzyć w dźwiękach, które mnie napędzają. Muzyka to nie tylko sposób na zarobek, ale przede wszystkim moje życie. Każdy bit, każdy dźwięk to coś, co wyrwałem z rzeczywistości, w której dorastałem.

Przełom nastąpił, kiedy dostałem szansę na swój pierwszy występ w Bahamas. Stary, nawet nie wiesz, jakie to było uczucie. Na scenie poczułem się jak ktoś, jakby to, co robiłem przez lata, w końcu miało sens. Klub tętnił energią, ludzie tańczyli do mojego seta, a ja czułem, że coś się zaczyna zmieniać. Z tego wydarzenia wzięło się też kilka nowych znajomości. Pojawiły się pierwsze fanki, ludzie zaczęli mnie rozpoznawać. To dziwne uczucie – po raz pierwszy czułem, że mam wokół siebie ludzi, którzy cenią to, co robię, zamiast oceniać mnie przez pryzmat miejsca, z którego pochodzę.
Dzięki temu zacząłem też powoli poprawiać swoją sytuację. Udało mi się w końcu kupić kilka lepszych ciuchów, coś, co pozwalało mi wyjść z tej codziennej szarości. Nie był to jeszcze pełen sukces, ale każdy krok w stronę normalności dawał mi motywację, by iść dalej.

Mimo tych pierwszych sukcesów, ulica nie daje o sobie zapomnieć. Problemy ciągle mnie ścigają, jak cień. Ostatnio wydarzyło się coś, co wstrząsnęło mną do głębi. Moja mama została potrącona na przejściu dla pieszych. To był potężny cios. Całe życie walczyła, żeby nas wychować, a teraz leży w szpitalu, a ja nie wiem, co dalej. Z jednej strony wszystko zaczyna się układać, a z drugiej życie przypomina mi, że nigdy nie mogę się rozluźnić.
Ta sytuacja tylko mnie bardziej motywuje, żeby się wyrwać, żeby dać mojej rodzinie coś więcej niż tylko biedę i walkę o przetrwanie. Wiem, że przed nami jeszcze długa droga, ale ja nie zamierzam się poddać. Jeśli przeszedłem przez tyle syfu, to przejdę przez wszystko."

Spoiler

**25 Września, godzina 16:23 Kendrick wrzuca post na LI, na którym pokazuje literę B do telefonu.**
qEtOLle.jpeg
https://li.v-rp.pl/post/105570_wild-n-out.html

**25 Września, godzina 19:02 Kendrick dostał telefon z z agencji modelingowej SHINE. Dostał informację, że agentka zauważyła Kendricka w social-mediach i doceniła jego urodę.**
rvkwlpX.png
**Godzina 19:12 Kendrick przyjechał na umówione spotkanie. Rozejrzał się po tutejszej okolicy. Finalnie wszedł do środka wraz z agentką.**
33lt1es.png
**Godzina 19:30 Kendrick przedyskutował całą sytuację. Dogadali się co do terminu, prób oraz finalnego występu na wybiegu. Kendrick ma zareklamować ubranie biznesowe danej marki.**
AT8qSLr.png

**Kendrick zapowiada swój występ w Ocean's Bar - Występ odbędzie się w sobote 28.09.2024r o godzinie 21:30. Zaprasza wszystkich na to wydarzenie. MUZA TECHNO**
https://li.v-rp.pl/post/105782_yeaaah-pchajcie-to-gownoo-widzimy-sie-na-plazy-ludziee.html
XlvQkB5.jpeg

**27 Września, godzina 19:14 Kendrick zjawił się na  /próbie/ występu jako model w agencji SHINE MODELS. Podpisał z daną firmą umowę na jednorazowy występ. Po całej papierologii zabrali się za próby w strojach, które będą reklamowali.**
H17EvHg.png
GaxZSOo.png
**Godzina 21:48 Kendrick wrócił na 105th Street, gdzie spowrotem politykował wraz ze swoimi ziomalami. Rozmawiali na różne tematy, śmianie się, czy wymienianie się informacjami. Kendrick zapowiedział ziomalom o swoim występie jako DJ na plaży.**
5phegb2.png
**Godzina 22:12 Kendrick sprzeczył się z jednym z ziomali. Po kłótni stanęli ze sobą na Fair-One. Werdykt pojedynku był dla Kendrick'a niezależny, po całej walce przybyli sobie grabę i wrócili do politykowania.**
A1vak12.png

Edytowane przez Strzala

**28 Września, godzina 21:01 Kendrick zabrał ze sobą cały sprzęt - Dyski, myszkę do komptuera, słuchawki etc. Który potrzebny jest na imprezie. Jest podekscytowany, że może zrobić swój drugi występ na plaży.**
fyHdqPt.png
**Godzina 21:12 Kendrick podszedł do DJ'Table, rozpiął plecak i zaczął wypakowywać swój sprzęt, podłączył dysk do komputera i zaczął zrzucać muzykę na tutejszy dysk.**z0K716Y.png
**Godzina 21:31 Kendrick zaczął grać muzykę, ludzie na plaży się bawili do jego muzyki. KayT miał wsparcie swoich ziomali przy DJ'Table. Atmosfera powoli zaczęła się rozgrzewać.**99VWRYi.png
**Godzina 21:43 Na plaży pojawiły się osoby, które zaczęły hejtować muzykę Kendrick'a. Zaczęły się gwizdy, a jeden ziomal z 105th Sreet, rozpoczął bójkę. Przyjechał departament.**mfVrkSN.png
**Godzina 21:45 Muzyka przestała grać z polecenia departamentu. LEA przeprowadza rozmowę z Kendrick'em co tak na prawdę się stało, dlaczego rozpoczęła się bójka etc.**fEl3w0D.png
**Godzina 21:47 Kendrick został oskarżony o posiadanie nielegalnego ostrego narzędzia na wydarzeniu oraz napaść 1 stopnia, został przetransportowany w kajdankach do krążownika departamentu.**BShYkki.png
**Godzina 21:55 Kendrick'owi został przeprowadzony booking, zostały pobrane odciski palców oraz zostały zrobione zdjęcia mug-shot. Usłyszał zarzuty, po których postanowił poinformować swoją mamę oraz ziomali z 105th Street. Kendrick został doprowadzony do roprawy. Kendrick wynajął prywatnego adwokata, który udowdonił, że Kendrick nie miał zamiarów napaści, lecz nóż został wyjęty jedynie dla własnego bezpieczeństwa, a sama ofiara nie posiada na sobie żadnych okaleczeń czy obrażeń udowadniające napaść. Sąd zadecydował o umorzenie kary  do 1 roku pozbawienia wolności.**QXMXdBI.png

v4kk4, dzvkss, greatking i 3 innych lubią to

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin