Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Cold case

Gość Anonimowy

Rekomendowane odpowiedzi

Spoiler

ck.png—20/09, La Puerta, Melanoma St. Jedna z mniej bezpieczniejszych ulic kontrolowana przez rasowe biale gangi. Jest chwile po dziewietnastej kiedy monitoring CCTV z garazy w alejce rejestruja wjazd czarnego SUV Canis o blachach RHIXKO z przyciemnianymi szybami. Poruszal sie powoli prawie pod sam koniec sciezki gdzie stanal i po jakims czasie wyszly z niego dwie osoby. Jedna z nich byla to dosyc mloda ofiara Conor Kelly, ktory rozmawial z zakapturzonym nieznajomym z ciemnymi locsami przy bagazniku, a doslownie po kilku sekundach zostal przez niego rozstrzelany z bliskiej odleglosci kalibrem glock 18. Nie byl to najprzyjemniejszy widok kiedy wypalono do niego z tak bliska i bez kontroli (nie patrzac gdzie oddaje strzaly), a niektore pociski mogly przeszyc jego glowe pozbawiajac go zycia. Owy sprawca tego zimnego morderstwa nie czekal ani chwili dluzej i zmyl sie z miejsca zdarzenia odjezdzajac z piskiem opon.

spacer.png

**Detektywi z Los Santos County Sheriff's zajęli się sprawą.**

**Kamery CCTV zarejestrowały możliwa twarz napastnika mimo jego kapturu?**
**W którą strone odjechał pojazd? Kolejne kamery CCTV zarejestrowały jego trase?**
**Mężczyźni podczas rozmowy wymieniali się czymś bądź mocno gestykulowali co mogło zarejestrować CCTV?**
**Pojazd, którym poruszał się napastnik został wcześniej zgłoszony jako skradziony?**

Edytowane przez Winkos29

**Kamery CCTV zarejestrowały możliwa twarz napastnika mimo jego kapturu?**

Nie.

**W którą strone odjechał pojazd? Kolejne kamery CCTV zarejestrowały jego trase?**

Spoiler

mapka.jpg

**Mężczyźni podczas rozmowy wymieniali się czymś bądź mocno gestykulowali co mogło zarejestrować CCTV?**

Zaden z nich niczym sie nie wymienial, a sprawca zachowywal sie tak jakby to bylo zaplanowane od samego poczatku. Nic nie wzbudzalo podejrzen.

**Pojazd, którym poruszał się napastnik został wcześniej zgłoszony jako skradziony?**

Nie. 

1 godzinę temu, Winkos29 napisał:

(Jakim cudem nie przekazywaliście sobie nic skoro są ewidentne Logi na to. Nie wspominając, że z tego co dostałem to również nie masz żadnej innej maski czy bandamy więc sam kaptur nie zatai twojej tożsamości) 

image-1.png

(No i co z tego ze sa logi? Dal mi to w wozie z przyciemnianymi szybami przed wjazdem do tego zaulka z garazami. Poza tym to jest doszukiwanie sie malych szczegolikow, ktore nic tak naprawde nie wnosza do sprawy. Mialem jeszcze ciemne okulary. Przeczytaj dokladnie jak to wszystko opisalem).

(Poczekaj żebym dobrze zrozumiał. Twój ubiór się nie zmienia wyglądasz tak samo nie nadmieniajac, że twoja postać była już karana nie raz i departament posiada twoje zdjęcia poprzez booking. A Ty mi mówisz, że kaptur, który nie zasłania całej twarzy oraz czarne okulary zmieniają cały twój wygląd i jesteś nie do poznania?) 

(To po chuj zadajesz takie durne pytania w narracji jak wiadomo ze to moja postac wnioskujac po tym ze mialem odkryty nick a nie nieznajomy? Wytlumacz mi to realnie. Ja sadze, ze jakbym mial mocno naciagniety kaptur na leb i ciemne okulary to bylbym nie do rozpoznania a bynajmniej ciezko byloby go rozpoznac, etc. Nigdzie nie napisalem, ze to zmienia moj wyglad bo to niemozliwe i nie laduj mi takowych slow do ust).

image.png.290e662ce6e47fd1cd1ac5263d82ebb7.png

(A tutaj maly dodatek ten ziomek ktoremu ck wjebalem zalozyl nowa postac prawie pod takim samym imieniem i nazwiskiem tylko pozmienial kolejnosc literek i to mnie najbardziej rozjebalo. Nie wiem jaki byl tego cel ale mozna sie tylko domyslac po co to zrobil).

Edytowane przez welcome2venice

15 minut temu, Oberschutze eugen napisał:

(jeśli od okradanych wymagamy grania, że jeśli mają coś przy sobie skryptem, to mają to też narracyjnie - jeśli nie miałeś skryptowej maski, to twoja postać nie była niemożliwa do zauważenia/rozpoznania na kamerach)

(Ok, moj blad).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin