Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Park Village Compton Crips (YAAH GANG, PARK VILLAGE) 🖖🏾♿

del

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, po trzech i pół miesiąca chcielibyśmy zejść ze sceny, powodów jest kilka a głównym i najważniejszym powodem jest po prostu wypalenie. W ostatnie pół roku byliśmy całą ekipą - od R'20, próby nieszczęsnej Venice czy Park Village Compton Crips które moim zdaniem wypaliło. Od pewnego czasu zauważyłem, że gra którą zapewnialiśmy od początku skręciła na złą ścieżkę a nie chce tego trzymać na siłę. Może zobaczymy się niedługo, może coś nowego powstanie.. kto wie? Z góry chciałbym podziękować każdemu z kim współtworzyłem ten projekt. Mieliśmy problem z aktywnością, wykruszyli nam się gracze a później aktywność została poprawiona, było fajnie - ale w pewnym momencie jak wspomniałem wyżej - coś poszło nie tak i nie widzę sensu trzymania tego na siłę - decyzja jest w 100% moja. Przepraszam moich graczy, że tego nie trzymam - ale nie chciałbym żeby kto inny prowadził tą organizację ponieważ sporo się nad nią napracowałem nie bazując na gotowych apkach. Jeszcze raz przepraszam, do zobaczenia niebawem..

ps. dziękuje też każdemu, kto pomagał i wspierał mnie jak i moją ekipę w projekcie 😉

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin