Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[22/09] JAY-T ft. Lilkapone - "No Mercy" (prod. Lil Jay)

dzvkss

Rekomendowane odpowiedzi

**O godzinie 20:00 nadszedł czas publikacji kawałka pod hypem Jay-T z Lilkapone @straightouttala w produkcji z Lil Jay @kudlatysosa, kawałek pod tytułem "No Mercy" cieszył się zainteresowaniem co widoczne jest po statystykach ruchów medialnych, które sprytnie były organizowane przez dwójkę raperów i dostosowane tak, by były one przedstawiane w unikalny sposób. Kawałek pod tytułem "No Mercy" jest czymś bardziej złożonym niż by się wydawało, gdyż znajdują się w nim wzmianki o napastniku, który wykonał zamach na zdrowie Lilkapone..- poza tym w kawałku znajduje się wiele nawiązek i wzmianek takich jak raper "ciendaguapo" @rodeo koszykarze Stephen Curry czy Anthony Edwards, oraz napastnik Richard Shelby, nie brak wyznań, do których artyści przyznają się w tekście.. Beat był tworzony na bazie pianina, co ewidentnie wyłapywalne jest w trakcie odsłuchu. Jakość nagrania jest studyjna, bowiem wykonywana była w studio artystów gangowości Hacienda Village, w którym znajduje się dobrej jakości sprzęt. Po jakimś upływie czasu na Genius trafił tekst, opublikowany przez artystę Jay-T. **

gegege.png.83c8daf2f8483a83749446783905d3f2.png

Spoiler

[Intro: JAY-T]
Brak koszykarzy w składzie, ale wciąż mam strzelców
W klubie robimy rozpierdol, razem z ciendaguapo nie bierzemy jeńców
Hacies gang jest na szczycie, nasza gra to sztuka zwycięzców
Żyjemy jak ludzie, mają nas za przestępców

[Verse 1: JAY-T]
Wysyłam cię do piekła, kiedy pociągam za Uzi (Graah)
Kiedyś pod ziemią jak krety, dzisiaj z bratem jesteśmy duzi (Kapone)
Każda noc pochłania ludzi, spytaj swoją dziwkę co miała wczoraj w buzi (Haa!)
Małe ziomy są z Watts, ale robią gówno w Gucci (Flexin')
Młoda dziwka lubi to, staram się tempem nie udusić
Mam ten game-day tak jak Edwards, no bo wychodzę na ludzi
W studio zawsze jest gorąco, ICE na szyi głowę studzi (Diamonds)
Backwoods rozpalone w ręku, podaję to dla moich ludzi
Jay-T & lilkapone, to duo nigdy nie nudzi (Nie nudzi)
Dziwko podążamy dobrą ścieżką, trudno zwolnić z nogą ciężką
Garaż wypełniony dolarami, dziwkę Double-R kręcą (Rolls Royce)
Dziwko nie pressuj nikomu po rodzinie, bo skończysz jak chicky-grape (Damn) <-- follow-up do wcześniejszych sytuacji
Szczur przekręcił się do grobu, nigdy więcej nie był safe (At all) <-- follow-up do wcześniejszych sytuacji
Dziwko, rodzina to Hacies, jestem skurwielem z tego rodu (Z tego rodu) <-- bezpośrednie przyznanie się do bycia Gang Member
Murzyn otarł się o śmierć, kiedy zażartował z Bogów (Bitch)
Pressował Kapone na Invader, narobił sobie paru wrogów <-- follow up o Richard Shelby
Dziwko wrzuć jeszcze jeden post, a poznasz braci z mego rodu <-- ^atak w jego stronę
Goofy-nigga myśli że zachowuje się jak Zedong <-- Mao Zedong chiński dyktator
Wymierzę Ci sprawiedliwość, wystrzelę tak jak w Deadlock (Damn) <-- Deadlock to strzelanka komputerowa
Światowej klasy fighter, dziwko pokażę ci co to Headlock (Pokażę co to Headlock) <-- Headlock to chwyt w zapasach

[Hook: JAY-T]
Brak koszykarzy w składzie, ale wciąż mam strzelców
W klubie robimy rozpierdol, razem z ciendaguapo nie bierzemy jeńców <-- kiedyś był supportem ciendaguapo na koncercie w klubie ART
Hacies gang jest na szczycie, nasza gra to sztuka zwycięzców <-- kolejny follow up do jego przynależności
Żyjemy jak ludzie, mają nas za przestępców
Rodzina jest wielka, nie brak tu szaleńców
Te murzyny lackują, a mają się za najeźdzców
Chcieli by tu rządzić, a są tylko jak Pence <-- Mike Pence, wiceprezydent
Dostaję DM o featuring, tho shit expense
Czemu masz o to pretensje?

[Verse 2: Lilkapone]
To jest ta muzyka którą wniesiemy do golden gates (At Golden Gates)
Mam kilka ziomów którzy potrafią strzelać jak curry z golden state (Like Golden State) - Stephen Curry zawodnik klubu Golden States
Jeśli wyśle ci lokalizacje no to spakuj tą dziwke w walizke i wyślij ją poza stan (Don’t do that)
Jeśli jest nie grzeczna no to glock będzie robił paw paw paw (Shhh)
Mam nadzieje że każdego z was dopadnie każdy strzał (Hahaha)
Pale tyle tego galaxy gas że tlenu brakuje mi by nagrać track
Próbujesz grać z lilkapone no to będziesz kończył źle gang (Hun?)
Nadal to pamiętam gdy ręka padła kiedy się wreszcie spotkamy, musi spotkać cię smutna prawda (Baw Baw Baw!) <-- atak w stronę Richard Shelby
Nie zgłosiłem tego nigdzie bo wole załatwiać takie gówno sam, ja nie jestem jak Paul Blart -- Postać z filmu o ochroniarzu 
Wraz z moim ziomem wydajemy nowy hit, a to dziwne bo bangowaliśmy inne sety wraz z Jay-T <-- duży krok naprowadzający na przynależność obu raperów
Poczuje się jak William Perry gdy zrobię w ciebie sprint (It is) - William Perry, zawodnik NFL ważącym 335 lb (152kg)
Pamiętaj że jeśli zmienisz nazwe to ja nadal będę wiedział że to ty Shelby (What the fuck!?) -- Mowa o napastniku który sprawił że lilkapone miał wstrząs mózgu i problemy z barkiem
Wyślij mi lokalizacje to nie dożyjesz następnych chwil (Hey!)
Mały ziomek wyskakuje z auta i strzela ze swoim Wesson & Smith (Hey!) -- Mowa o broni Smith & Wesson
On zalicza kolejne bodies na kilku głupich cip
Jeśli chcesz z nami zadzierać no to bądź pewny że my nie odpuścimy, ja i Jay-t (Jayce) 

Screenshoty z procesu powstawania:

Promocja utworu:

Koszty włożone w kawałek:

Spoiler

- 10.000$ za produkcję na rzecz Jay Cozart alias Lil Jay
- 1000$ opłata za utworzenie cover art dla losowo odnalezionego grafika komputerowego

Dane:

Spoiler

Imię i nazwisko postaci: Jayce Turner

Numer konta postaci: 6818731412

Edytowane przez dzvkss
zdjecie wygaslo, wstawilem raz jeszcze