Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Apple Inc - phising mail.

Arman Saroyan

Rekomendowane odpowiedzi

Spoiler

ss1.jpg

1.png

Drogi Kliencie,

Zauważyliśmy, że brakuje niektórych informacji w naszej bazie o Twoim koncie lub są one nieprawidłowe. Aby uniknąć zamknięcia konta, zaloguj się na swoje konto Apple ID i bezpiecznie zmień informacje na koncie. Jeśli nie otrzymamy tych informacji przed upływem 7 dni roboczych, ze względów bezpieczeństwa będziemy zmuszeni wyłączyć Twoje konto. Zmień informacje o koncie, wchodząc w niżej poniższy link:

KLIKNIJ TUTAJ:

Jeśli chodzi o iCloud, to prosze uzupełnić poniższe dane takie jak:

Imie:
Nazwisko:
Numer telefonu:
Apple ID:
Hasło:

Oprócz tego, prosimy również o uzupełnienie brakujących informacji o Państwa koncie takich jak:
Dane na karcie:
Państwa adres zamieszkania:
Numer karty kredytowej:
Numer CVC (na odwrocie karty):

UWAGA (WARTO ZAPAMIETAC)

Jeśli wyłączymy Twoje konto, nie będziesz mógł używać iCloud aby odblokować swój telefon, a oprócz tego nie będziesz mógł korzystać z App Store, czy innych jego funkcji. Dziękujemy za cierpliwość i wyrozumiałość. Jeżeli potrzebujesz dodatkowej pomocy, prosze kliknąć zakładke POMOC na dole strony Apple.

Z poważaniem,

Apple Inc. (ang.).

TO JEST AUTOMATYCZNIE WYGENEROWANY EMAIL, PROSIMY NA NIEGO NIE ODPOWIADAĆ.
Przeczytaj naszą politykę prywatności, bezpieczeństwa i ochrony. Jeśli masz jakiekolwiek pytania prosimy je kierować na adres mailowy.

Copyright, 1999-2024 Apple Inc.

INFORMACJA OOC:

Jeżeli grasz postać, która jest mało rozgarnięta w panującym świecie oszustw internetowych i uważasz, żeTwoja postac mogła się nabrać na tego typu email to proszę o wypełnienie wyżej podanych danych. Podobnie jeżeli grasz wiekową postać, które często są bardzo ufne w stosunku do świata i masz ochotę przebrnąć przez ten wątek to zapraszam. Z drugiej strony możesz tez być osobą, która nie jest z pierwszej łapanki i wie o co chodzi w takich rzeczach, więc zgłaszasz to do odpowiednich służb. Rozwiązań jest tutaj całe mnóstwo, a wszystkie z nich prowadzą do świetnej gry In Character, więc osoby zainteresowane zapraszam. Drogą wyjaśnienia, to nie chodzi tutaj o zabranie całej ilości Waszej kasy, a zgromadzenie danych, które będą użyte pózniej w innym celu. Wszystkiego dowiecie się z czasem. Nie mogłem załączyć drogi do mojej wiadomości prywatnej, więc zamieściłem mój profil w Kliknij Tutaj. Dane, które wyżej podam proszę wysyłać mi na wiadomość prywatną. 

Edytowane przez Arman Saroyan