Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Omar Nassar

KaczX

Rekomendowane odpowiedzi

image.jpeg.a00c24f7b334f06c30d90f47aa5c9224.jpegOmar Nassar (32 lata) urodził się w jednej z burzliwych dzielnic Bejrutu, gdzie od najmłodszych lat otaczała go przemoc i świat nielegalnych interesów. Lata 90. były okresem szczególnie brutalnym – okres libańskiej wojny domowej i chaosu, który z niej wyniknął, stworzył idealne warunki do rozwoju przestępczości. Omar dorastał w otoczeniu handlarzy bronią, przemytników i ludzi zajmujących się handlem ludźmi. To nie było zwykłe dzieciństwo, lecz lekcja przetrwania w brutalnym świecie, gdzie spryt i bezwzględność były kluczem do sukcesu. Zaczynał jako kurier, przewożąc małe paczki na zlecenie lokalnych gangów, jednak jego talent szybko został zauważony.

„Miałem wtedy osiem lat, rok 2000, Bejrut – nie pytaj, jak tak młody chłopak mógł być zamieszany w takie rzeczy. To była moja trzecia albo czwarta paczka, zwykła koperta, miała trafić do jakiegoś faceta na końcu ulicy. Wydawało się proste. Podchodzę, oddaję mu przesyłkę, a on patrzy na mnie dziwnie, jakby sprawdzał, czy wiem więcej, niż powinienem. Wtedy coś zaskoczyło – pod płaszczem błysnęła broń. Ja stałem nieruchomo, nie mrugnąłem nawet. W końcu facet spojrzał na kopertę, schował pistolet i po prostu odszedł. Tamtego dnia zrozumiałem – nieważne, ile masz lat, ten świat nie daje taryfy ulgowej.”

Z czasem Omar zaczął zdobywać coraz bardziej odpowiedzialne zadania, przemierzając granice z bronią i narkotykami, gdzie każde zlecenie wymagało precyzji i dyskrecji. Jego umiejętności rosły, podobnie jak jego reputacja. Jednak Bejrut przestał być wystarczająco dużym polem do działania, a Omar wiedział, że aby osiągnąć więcej, musi opuścić rodzinne strony. Wybrał Los Santos – miasto, które kusiło go nieograniczonymi możliwościami, ale też niebezpieczeństwami.

W Los Santos Omar przybrał nową tożsamość. Ukrył swoją prawdziwą naturę pod maską eleganckiego, wyrafinowanego mężczyzny, który nie wyglądał na kogoś związanego z przestępczością. Dzięki podrobionym papierom świadczącym o rzekomej edukacji i doświadczeniu, z łatwością obsadzał kierownicze stanowiska w różnych branżach, od gastronomii po handel. To właśnie ta fasada eleganckiego profesjonalisty pozwalała mu działać w cieniu, niezauważonym przez władze ani konkurencyjne organizacje. Omar był człowiekiem, którego nikt nie podejrzewał, a który miał pełną kontrolę nad swoim przestępczym wcieleniem.

Charakterystyka:
Omar Nassar jest mistrzem kamuflażu. Na pierwszy rzut oka wydaje się być wykształconym, dobrze ułożonym mężczyzną o nienagannych manierach. Potrafi odnaleźć się w elitarnych kręgach biznesowych, w których elegancja i styl mają pierwszorzędne znaczenie. Jego umiejętność manipulacji sprawia, że wzbudza zaufanie, co otwiera mu drzwi do świata, do którego zwykli przestępcy nie mają dostępu.

Jego prawdziwe umiejętności ujawniają się jednak dopiero w momencie, gdy wchodzi do podziemnego świata przestępczego. To wtedy Omar staje się cichym, wyrachowanym specjalistą od przemytu, egzekucji i zdobywania informacji. Zdolność do utrzymywania podwójnego życia – eleganckiego biznesmena w świetle dnia i niebezpiecznego gangstera w cieniu – sprawia, że jest niezwykle trudny do wykrycia. Jego elegancki wygląd i fałszywe wykształcenie otwierają mu drzwi do wyższych sfer społecznych.

image.jpeg.19f97e421495b866de5b17ec397364c5.jpeg

Specjalizacje:
- Omar ma dostęp do rozległej sieci kontaktów w Libanie i na Bliskim Wschodzie, co pozwala mu przemycać towary w każdy zakątek świata. Specjalizuje się w broni, narkotykach i ludziach, umiejętnie korzystając z tras przemytniczych i luk w systemach bezpieczeństwa.

- Mimo swojej eleganckiej fasady, Omar nie waha się przed wykonaniem "brudnej roboty". Jego precyzja i zdolność do działania bez śladów sprawiają, że jest idealnym zabójcą na zlecenie.

- Jego zdolność do manipulacji i zdobywania informacji sprawia, że jest cenionym szpiegiem. Z łatwością infiltruje różne organizacje, korzystając z umiejętności szantażu i podsłuchów.

Omar Nassar nie szuka sławy ani władzy. Jego celem są pieniądze i przetrwanie. Żyjąc w mieście, gdzie zdrada i brutalność są na porządku dziennym, nauczył się, że jedyną osobą, na którą może liczyć, jest on sam. Ceni swoją niezależność i dąży do tego, by być wolnym od wpływów innych organizacji.

Cele:

1. Zwiększenie sieci kontaktów i renomy w półświatku Los Santos
    Omar chce stać się nieodzownym elementem przestępczego podziemia, budując reputację eksperta od trudnych zadań – od przemytu po egzekucje i wywiad. Zamiast stałej organizacji, jego celem jest utrzymanie elastyczności w działaniu, współpracując z różnymi grupami.

2. Pozyskanie protekcji od wpływowej organizacji
    Jako freelancer, Omar wie, że samotne działanie w niebezpiecznym środowisku może prowadzić do problemów. Jego celem jest uzyskanie protekcji od większej grupy przestępczej, która będzie go wspierać w zamian za jego usługi.

3. Rozwinięcie działalności w handlu i przemycie
    Omar chce zostać jednym z głównych dostawców broni i narkotyków, wykorzystując swoje kontakty w Libanie i na Bliskim Wschodzie. Dzięki temu stanie się niezastąpionym źródłem zaopatrzenia dla różnych grup przestępczych w Los Santos.

4. Stworzenie legalnego biznesu jako przykrywki
    Pod nowym wizerunkiem Omar zamierza otworzyć własny legalny biznes, który pozwoli mu prać brudne pieniądze i służyć jako przykrywka dla jego nielegalnych operacji. Być może firma transportowa lub restauracja, która będzie działała jako front dla jego przestępczych interesów.

5. Zachowanie niezależności i balans między lojalnością a wolnością
    Omar nie chce w pełni związać się z żadną organizacją, nawet jeśli korzysta z ich protekcji. Jego głównym celem jest zachowanie pełnej kontroli nad swoimi działaniami i podejmowanie zleceń tylko na własnych warunkach.

Spoiler

Cześć, tu KaczX! Bardzo chciałbym spróbować gry jako freelancer na vibe. Mam ochotę wrócić do gry w półświatku, ale nie na tyle by angażować się w wielkie potyczki organizacji przestępczych. Bardziej zależy mi na czerpaniu funu ze spokojnej gry, którą sam sobie zorganizuję przy pomocy innych grup przestępczych. Moje plany na postać są w skrócie opisane w celach ale taki generalny plan można zauważyć w ogółu mojej aplikacji. Mam nadzieję, że postać Omara - mężczyzny pochodzącego z Libanu - przypadnie wam do gustu.

Edytowane przez KaczX

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin