Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Bkulletsgetemmm - Punkies (PVCC diss)

straightouttala

Rekomendowane odpowiedzi

**Wieczorem dnia 05.11 na v-tube i soundcloud Bkulletsgetemmm został wrzucony nowy kawałek o nazwie Punkies, mający na celu na zdissowanie opozycyjnej sekcji jaką jest PVCC pojawiają się również wersy o Noah który najwidoczniej był ziomkiem artysty który nie dawno umarł, w taki sposób oddaje mu również hołd. Na okładce są widoczni paramedycy jak i departament, oraz siedzący mężczyzna, można w jakiś sposób wywnioskować że to jest osoba która należy do Village, przez emotke która widnieje na jego twarzy.**

Tekst;

Spoiler

[Intro]
(Veshone, how you do that?)
Yeah, yeah
Yeah (Yeah, yeah), yeah
Yeah, yeah, yeah, yeah

[Chorus]
Jeśli czarnuch z którym się bujam jest cipą, to nie jest mój goon (He ain't my dog)
Jeśli zobaczysz jakąś martwą dziwke z punkies, to zapamiętaj ze to był mój shot (Ah, ah, ah, ah-ah-rraow)
Mowi ze jest przy nim ulica, wilmingtonboy w takim razie skończy szybko się twój żywot (He on the pavement, nigga)
Yeah, yeah, no i jeśli nie trafie ciebie, to zrobie przelot na wasz blok (Yeah, it was my call)
Von chyba pomyliles stan, następnym razem gdy cię zobacze to będziesz miał krwotok (When it dry off)
Baby, powiedziałem ci coś, jestem zabójcą z santana blocc (Ayy, just believe me)
Czemu każdy z was jest depresyjny i nie macie rymów w swoich songs (Ah, ah, ah, ah-ah-rraow)
Wszyscy na was polujemy, blokuje nas na razie jedynie jedno (Eat 'em up, nigga)
Kiedy mój ziomek zmarł, było ciężko rest in peace noah, każdy z perverts będzie miał face off (It cut me deep, nigga, yes)

[Verse]
Murzynie przestań udawać durnia, you make me cry (You make me cry, nigga)
Czarnuchu, noah umarł nie od punkies, ale będę teraz to robił to jest mój czas (I'm finna slide through)
Jeśli odbierzecie moje życie, będę się zastanawiał kto zrobi getback
Jestem prawie pewien że to będzie A dwóch G i jeden J (Yeah, yeah)
Nawet mój ziom umie zrobić slide (Yeah), On jest najmłodszy z nas (He the youngest shooter)
Kiedy chciałem go zabić i zrobiłem to, byłem najmłodszy z gang (Ah, ah, ah, ah-ah-rraow)
Kilka cip na ich bloku, mój glock zrobi paow paow (Them niggas hoes)
Każdy teraz murzyn nawija o pieniądzach i sukach (If I bump into her)
Nie jesteście naprawdę w tym, dlatego przestańcie coś w internet wrzucać (I'm gon' smoke somethin')
"Selfmade milioner, VVS" co to kurwa jest za wers? (I'm still sendin' hoes)
Ziomuś jeszcze raz rzucisz we mnie pięść, to przyjdzie po ciebie śmierć (It's Rolls Royce, nigga)
Wole zabić twojego brata niż ciebie, bo to zostawi największą rane jaka może przez ciało przejść (We smoke niggas)
Jeśli nie zabije cię, to przyjdę po twoich ziomków też (Don't get lost, nigga)
My się różnimy, ja zabijam z sercem.. Zapomniałem ty nawet nie zabijasz, thats a strange way (Strange way, nigga)
Niech ta dziwka nie pojawia się w barberze (Left, nigga), jeśli jeszcze raz ją zobaczę to poślę ją na ziemie
Czasami coś się ze mną złego dzieje, muszę trochę uważać bo rozpętam rzeźnie (Ain't left, right, nigga)
Nigdy nie mów na santanna, bo sprawimy że umrzesz we śnie, U DIEED (Yeah, I got—)
Yeah, yeah czarnuchu nigdy nie próbuj ze mną pogrywać, never test me (Ayy, don't test me)
ten murzyn chciał gadać na nas, potem spotkała go prawda, nigga, fuck Koolylocc (Nigga, fuck Koolyloc)
Gdy mam na sobie glock, wtedy dopiero czuje się bezpiecznie (I can't even trust myself)
Chase an opp down, Czemu ten murzyn nadal biegnie? (Who you tryna run from?)
Yeah, yeah, mój brat zapodał nowe gówno to moje AR, ha, cuz slump slump (Ah, ha, ah)
Ta laska z 700 to chyba dostała sex-in (Yeah)
Kilka dni temu widziałem jak jego twarz uciekła, to gówno mnie zmieniło, nie będę taki sam wiecznie (It got me fucked up)
Famous nigga, muszę to pchać dalej, by zapełnić osiedle dobrym przelewem (I push G with it)
Nie wiem tylko co teraz wybrać, muzyka czy śmierć przez wyłożenie roboty na se-e-t (Smoke shit, nigga)
Nigdy do mnie nie podchodź, nawet nie wystawiaj dłoni durniu pierdole twoją rękę  (Yeah, I got you, nigga)
My homie dead, to mnie boli (Sorry, Mom, nigga)
Mama, kocham cię ale zanim zginę to zabije każdego perverts (Ridin' forever, nigga)
Kiedy czarnuch ze mną pogrywa, to zrobię mu życiową lekcje (Ah-ah-ow)
Mały czarnuch chciał slidować, zrobiłem to sam nie chciałem by jego ciało upadło tam (I slid myself, nigga)
Pieprze wioske i pieprze booty holes, I got shit that I can't say out loud
Mogę opowiedzieć ci jak umarł ze szczegółami, jego twarz, Nie było jej tam (His face was down, nigga)
Yeah, małe czarnuchy z bloku przynoszą dumę santana gang (Big trophies, nigga)
To będą kolejne legendy, i będą mieli kolejne body count (Another trophy)
Nie przejmuje się ich piosenkami, te murzyny gadają o laskach i o forsie, przerastamy was (Them niggas know)
Muszę wiedzieć że odbezpieczoną mam broń, zanim zrobie na nim run out (Left, right)
Jeśli zabijesz moich ziomali, to pozwól mi powiedzieć że ciebie spotka gorsza śmierć (Yeah, yeah)
Hurtin' (Yeah), Widziałem strach w oczach tej laski, gdy była u barbera i musiała wydzwonić cały swój gang (Ayy, ayy, ayy)
Wyślij lokacje, przyjadę tam ale nie na fades (Ayy, ayy, yeah)
Robię to tylko dlatego, że chce dopilnować by każdy umarł z perverts (Yeah, yeah, yeah)

[Chorus]
Jeśli czarnuch z którym się bujam jest cipą, to nie jest mój goon (He ain't my dog)
Jeśli zobaczysz jakąś dziwke z punkies, to zapamiętaj ze to był mój shot (Ah, ah, ah)
Mowi ze jest przy nim ulica, wilmingtonboy w takim razie skończy szybko się twój żywot (He on the sidewalk)
Yeah, yeah, no i jeśli nie trafie ciebie, to zrobie przelot na wasz blok (Yeah, it was my—)
Von chyba pomyliles stan, następnym razem gdy cię zobacze to będziesz miał krwotok (Ah, ah, ah, ah-ah-rraow)
Baby, powiedziałem ci coś, jestem zabójcą z santana blocc (Ayy, just believe me)
Czemu każdy z was jest depresyjny i nie macie rymów w swoich songs (Yeah)
Wszyscy na was polujemy, blokuje nas na razie jedynie jedno (Yeah, Yeah)
Kiedy mój ziomek zmarł, było ciężko rest in peace noah, każdy z perverts będzie miał face off (Yeah, Yeah)

[Outro]
Yeah (Yes)
Macc boys, nigga (Yeah, yeah)
From Palmer Street to Alameda Street (Yeah), nigga (Yeah), to Rose Avenue (Yeah)
Willow Avenue too, nigga (Yeah), Elm Street
Errb gang, nigga, it's that Macc boys, nigga
I'm a Palmer Street nigga (Macc boys, nigga), this shit in me spiritually (Macc boys, nigga)
Santana forever, banana world, nigga (It's that Macc boys, nigga, yeah)
Yeah, Slo-be Mode, nigga (I'm still on that block the 2nd candles on though, nigga)
700killa
Yeah

Edytowane przez straightouttala