Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Veshone "Tinykeepinhooddangerous" Pearson

straightouttala

Rekomendowane odpowiedzi

u4oqkVP.pngVeshone "Bulletsgetem / "Tinykeepinhooddangerous" Pearson | Social Medias; bulletsgetemmm/ Tinykeepinhooddangerous | 6'4", 183 lbs | born in 2008/06/23

Veshone Pearson znany szerzej jako Tinykeepinhooddangerous który w swojej karierze wydał tylko jedną piosenkę na v-tube dissującą przeciwną sekcje, sam wywodzi się z Santana Blocc głównie kliki Macc boys, 16-letni chłopak jest również znany z tego że nie oszczędza swoich słów w konfrontacji z innymi, oraz jest dosyć wybuchowy.PmNUcIM.png Veshone urodził się w 2008 roku w California Hospital Medical Center, wychowuje się tylko z matką - nie posiada żadnego rodzeństwa jedynie swojego kuzyna który posiada 22 lata i uciekł od życia w gangu, w otoczeniu gang-bangerów jak i w internecie zasłynął z nagrania gdzie atakuje członka KPCC który w tam tym momencie był starszy o 4 lata, gdy veshone miał piętnaście, jego wzrost daje mu pewności siebie więc na nagraniu upokorzył gang-bangera przeciwnej sekcji uderzając go w twarz i wyzywając jego sekcje, gdzie przeciwnik nie reaguje na to i nie oddaje chłopakowi.

Ludzie którzy się nim wtedy interesowali mogli słyszeć o tym że miesiąc przed tą sytuacją został skazany na areszt domowy po tym jak długopisem w high school zaatakował członka PVCC, dźgając go dwa razy w szyje oraz raz w brzuch - Po tej sytuacji został wyrzucony ze szkoły, co dało mu więcej czasu do robienia muzyki oraz przez co dostał put-on do Macc boys, lecz następne dni po spressowaniu członka KPCC nie były jednak dla Veshone takie kolorowe ponieważ jego kuzyn który aktualnie wtedy z nim był został postrzelony, oczywiście Veshone był celem nie jego kuzyn lecz nic chłopakowi się nie stało tak jak jego kuzynowi, który po kilku długich tygodniach w Medical Center został wypuszczony, co dało mu jeszcze większą motywacje do robienia muzyki, chłopak raczej rapuje w agresywnym stylu, czasami przerzucając się na łagodny styl czy też smutniejszy ze względu na wydarzenia, posiada swoich kilku najbliższych przyjaciół oraz teraz dąży do swojego celu jakim jest zostanie popularnym raperem z sekcji, nie uważa że kiedy kolwiek będzie chciał ją opuścić przygotowując się na swój los, oraz na to że w każdej chwili może zostać zabitym, czy też przez własną głupotę zaaresztowanym i wsadzonym do County Jail. 

SOCIAL MEDIA; 
Lifeinvander

TWÓRCZOŚĆ;
• Punkies diss (V-tube)

Dane

Spoiler
Imię i nazwisko postaci: Veshone Pearson
Numer konta postaci: XXX
Przynależność (np. do wytwórni muzycznej jeśli grasz artystę, do agencji menadżerskiej jeśli grasz menadżera, do klubu sportowego jeśli grasz sportowca itd.): -
Imię i nazwisko menadżera (jeśli posiadasz): XXX
Numer konta menadżera: XXX
Kontrakt zawarty z menadżerem (dot. podziału zysków, np. 10% zysków trafia do menadżera): XXX
Spoiler

Siema, wcześniej grałem w branży jako LeMaun Bailey, niestety przez to że nie miałem czasu na grę oraz moje gta było zepsute, potraciłem sporo wątków bo nie grałem przynajmniej 2/3 tygodnie przez co ciężko by mi było do nich wrócić i zdecydowałem się na archiwum tam tej postaci, teraz przychodzę z czymś nowszym, z postacią która gra w półświatku dla gangu Santana Blocc, nie ukrywam że polubiłem grę w branży i chciałbym wystartować z czymś nowym.

Edytowane przez straightouttala
1999 Wildfire lubi to

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin