Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[24.11] FIN the FINEST - Would You Love Me If? (feat. LIL JAY) (prod. FIN the FINEST) (Official Audio) (GENIUS.COM PROMOTION)

pofalowany geet

Rekomendowane odpowiedzi

**Zaledwie kilka dni po ostatniej premierze utworu "Write My Own Essay", FINEST zaskoczył po raz kolejny swoje grono odbiorców, serwując im tym razem featuring z LIL JAY @kudlatysosa, który jest typowym LOVE-SONG, z przekreśleniem przeszłości, opowiastkach o relacjach. W tym numerze akurat wykształtowały się dwie strefy, strefa udanych relacji oraz strefa tych nieudanych, rzecz jasna nad udanymi kontrolę przejął FINEST, opowiadając o swojej relacji z Keilaną Merr @frks, natomiast LIL JAY zaserwował odbiorcą bardziej przygnębioną sferę miłości i odrzucenia. Sam w sobie utwór opiera się głównie na emocjach, przemyśleniach i faktycznych stwierdzeniach takich jakoby SHA @Dupek12, czyli dobry przyjaciel LIL JAY, miał wykopać za niego grób, co mówi wprost o bliskiej relacji przyjacielskiej między dwójką. Promocja albumu "What You Know About Me?, w dalszym ciągu odbywa się w najlepsze, bo już dziś, czyli 24.11 o godzinie 20:30 swój koncert odbędzie właśnie FINEST z LIL JAY u boku na Yacht-Party organizowanym przez grupę CRG (CrashRulesGame) @302, na którym będzie zdecydowanie więcej artystów, takich jak Mikayla Lykes @NaZeL, czy znany Chase Love @champagnenasti, z kilkoma mniejszymi twórcami jak LIBIDUO @Pluto, @1999 Wildfire, oraz samo CrashRulesGame w składzie JR i całej ekipy, która wybija się w branży muzycznej.**

tx5g9uu.png

NAPISY SĄ NA FILMIE JAKBY KTOŚ POTRZEBOWAŁ

CS5fYMu.png

Spoiler

Artist: FIN the FINEST x LIL JAY
Producer: FIN the FINEST
Mix/Mastering: FIN the FINEST
Album: What You Know About Me?

[Intro]
(FIN the FINEST on tha' beat by the way)

[Chorus: FIN the FINEST]
Kiedyś paliłem dwie paczki co dzień
To była jedyna szansa żeby uciec
I jeśli mówiłem, że u mnie "okay"
Mała, to wcale nie było "okay"
Nie mów, że coś do mnie czujesz, skoro to zwykły fake
Bo relacja to nie tylko seks
Więc jeśli naprawdę tego chcesz, to witamy w grze
Módl się, żebyś zdołała ją przejść

[Verse 1: FIN the FINEST]
Masz na tyle odwagi, żeby wypłynąć w rejs?
Po moim sercu jak Nyck de Vries
Do dziś pamiętam jak ziomek w studio brał Percs'
Muzyka i gówno, to był dla niego jedyny sens
Dlatego nie wyszedłem za schemat i zostałem przy jazz
Powiedziała, że mnie kocha, zależy jej na mnie i też tego chce
Więc dlaczego znów okłamała mnie?
Znowu smutki zacząłem topić w szkle
Byłabyś ze mną gdybym skończył na dnie?
I na mojej szyi nie wisiał diamentowy chain?
Nawet gdyby kamień dusił i zabierał tlen?
W garażu nie stałby Bentley, Ferarri i Benz?
Gdyby z dnia na dzień zniknął cały fame?
Gdybyśmy przestali chodzić do bogatych miejsc?
Jakbym przestał zapierdalać za trzech?
I jeden krok dzielił mnie od przejścia przez śmierć?
Też jestem człowiekiem i wylałem nie jedną łzę
Też czułem się jak zagubione dziecko we mgle
I sam nie wiedziałem, gdzie jest mój comfort place
Tak szczerze dopiero teraz to wiem
Bo mam do kogo powiedzieć "Kocham" przed snem
I niech to się ciągnie godzina za dniem
Bo jesteś moim jedynym i ostatnim tchem
Przy Tobie nie straszny mi deszcz
Dajesz mi coś, co zawsze chciałem mieć
Nie mogę uwierzyć, że mam to co chciałem mieć
I jeśli to sen to proszę nie budź mnie
Naprawdę mogę to gonić wersem za wers
Bo z każdym czuję jak schodzi ze mnie stres
Dodaje sił, że mogę to robić bez przerw
Jesteś moim aniołem, więc proszę mnie strzeż
Tak samo jak ja, chodź za mną jak cień

[Verse 2: Lil Jay]
Myślisz że znasz Jay'a, nie wiesz co musiałem zrobić na to
Za dużo tu fałszywych czarnuchów, nie dziwie się że reszta wybrała blok
Myślałem że jest prawdziwa, dobrze że odstawiłem ją na bok
Mam pełne kieszenie, najprawdziwszy dla mnie jest banknot
Zrób to ze mną a już nie będzie źle, moje myśli wybrały brutalność
Wziąłem ją żeby naprawić się, teraz wiem że nie było warto
Widzę że patrzy jak ruszam się
Widzę co robi bym skusił się
Potrzebuję przerwy, muszę odciąć się
Na wojnie z głową, muszę obronić się
Brud, brud, Moją głowę wypełnił brud
Przerobiłem to z SHA, trzyma moje plecy - wiem że wykopie za mnie grób
Nie potrzebuję nowych grup, cały czas dobrze trzymam się
Baby momma mówi "Jay, chcesz to kup", do forsy nie przyzwyczaiłem się

[Pre-Chorus: Lil Jay]
Gang, gang, gang, gang
Gang, gang, gang
Gang, gang, gang, gang, gang, gang

[Chorus: FIN the FINEST]
Kiedyś paliłem dwie paczki co dzień
To była jedyna szansa żeby uciec
I jeśli mówiłem, że u mnie "okay"
Mała, to wcale nie było "okay"
Nie mów, że coś do mnie czujesz, skoro to zwykły fake
Bo relacja to nie tylko seks
Więc jeśli naprawdę tego chcesz, to witamy w grze
Módl się, żebyś zdołała ją przejść

PROMOCJA

Spoiler
  • Zorganizowanie LIVE-STREAM na Instagramie, na którym posypało się trochę nowości od undegroundowego artysty, w postaci leaków nadchodzących numerów na jego albumie "What You Know About Me?".
  • Przeprowadzenie ankiety na social mediach, odnośnie który numer z dwóch zleakowanych na LIVE-STREAM ma się pojawić jako pierwszy przedpremierowo na streamingach.
  • Z dwóch numerów, wygrał numer niosący nazwę "DOESN'T FOLLOW THE M.O.B", opowiadający o jego miłości do pewnej dziewczyny, którą później okazała się Keilana Merr, w samym numerze artysta wyznaje kilka cech ich związku, opowiada jak on wygląda i jak się w nim czuję, nakreślając, że Keilana to istne niebo na ziemi.
  • Natomiast drugi numer, który został zleakowany na transmisji na żywo, trafił w ręce DJ ALEX, który, nałożył na niego łatkę REMIX'u, publikując go przedpremierowo w geście promocji.
  • Na jego Instagramie zawitała rolka z Quincy "QUILLY" Rawley prosto ze studio, na którym nawija on swój kawałek, który jeszcze nie ujrzał światła dziennego, nie mniej jak chodzą słuchy, za napisanie samego refrenu, jest odpowiedzialny producent FIN the FINEST, odnajdując się w formie ghostwritera.
  • Osiemnastego listopada premierę miał najnowszy krążek z rąk jego partnerki, na którym miał przyjemność zagościć w formie wyprodukowania jednego utworu pod tytułem "PAIN OF TOXIC", który zajmuje trzecie miejsce na całym krążku i jest on robiony typowo pod preferencje dziewczyny.
  • Nie zwalniając tempa, zdążył również wyprodukować utwór dla wcześniej wspomnianego Quincy "QUILLY" Rawley, który został wypuszczony pod tytułem "lost in silence, found in chaos".
  • Nie zabrakło również odzewu ze strony mediów, a mowa tutaj o Celebirty Preview, które nagłośniło włamanie do domu producenta u boku z Keilaną Merr.
  • Czy chociażby romantycznego spaceru, który również wychwycił portal mający na celu ośmieszenie śmietanki branżowej z Los Santos.
  • ZAGRANIE KONCERTU NA ROCZNICY MOON U BOKU MIKE BROUDHURST NA FEAT. (Niewydany numer)
  • ZAGRANIE KONCERTU NA YACHT-PARTY CRASHGAMESRULE. (Would You Love Me if?)

WYDATKI

Spoiler

Kupienie pakietu na GENIUS.COM w zakładce "Promote Your Music" - 1.500$

ROZGRYWKA

INFORMACJE

Spoiler
Imię i nazwisko postaci: Treyvon Finley
Numer konta postaci: 7090410537
Przynależność:
Imię i nazwisko menadżera:
Numer konta menadżera:
Kontrakt zawarty z menadżerem: