Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Águila Express ; negocio de contrabando

noteker

Rekomendowane odpowiedzi

WvKj3mH.jpeg

Przemyt ludzi z Meksyku do USA jest wynikiem wielu czynników, w tym ubóstwa, przemocy, braku perspektyw życiowych oraz poszukiwania lepszych warunków życia w Stanach Zjednoczonych. Szacuje się, że każdego roku tysiące osób próbują przekroczyć granicę w nielegalny sposób, ryzykując swoje życie, często padając ofiarami przestępczych karteli, którzy kontrolują szlaki przemytu. W 2023 roku władze amerykańskie odnotowały rekordową liczbę nielegalnych przekroczeń granicy, przekraczającą 2 miliony osób. Przemytnicy, zwani „coyotes”, oferują różnorodne usługi, od pomocy w przejściu przez granicę po transport przez pustynie i inne niebezpieczne tereny. Przemyt stał się dobrze zorganizowaną i brutalną działalnością przestępczą, z hierarchią i różnymi poziomami "usług". Wiele osób płaci ogromne sumy pieniędzy za obietnicę dotarcia do USA, co często kończy się tragicznie.

Spoiler

Cześć, mam zamiar pod organizacją Los Zetas zająć się tematem przemytu ludzi do Stanów Zjednoczonych, a dokładniej do samego LS. Mam w planach zapewnić grę różnym strefom, przede wszystkim przestępczej, ale też organizajcom takim jak LSPD czy LSSD. Graczę, którzy chcą odgrywać nielegalnych imigrantów mogą się też do mnie zgłosić po zagranie takiego „backgroundu” ich postaci i sprowadzenie jej do miasta.

Edytowane przez noteker

• 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin