Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Porwanie 27.11.2024] córka tatusia w rękach zbirów (CS)

Sesh

Rekomendowane odpowiedzi

**** Koło godziny 23;30 na trasie Tonga Valley (mapa w spoilerze) doszło do porwania kobiety. Przestępcy poruszali sie minivan bez indeksu stanowego, wymusili zatrzymanie drugiego pojazdu hamując centralnie przed jego nosem, doszło do niewielkiej kolizji. Ojciec ofiary wyszedł ze swojego wozu, chcąc sprawdzić stan uczestników stłuczki. Momentalnie z wozu wyskoczyło trzech zamaskowanych mężczyzn uzbrojonych w pistolety. Dwójka obezwładniła faceta, zaś trzeci zajął się jego córką zmuszając ją do przesiądnięcia w minivan. Odjechali z piskiem opon w północną stronę, zostawiając biznesmena na pastwe losu.**

źółty - miejsce porwania

czerwony - narysowałem całą trase, nigdzie nie mogłem znaleźć jakieś mapki z pokazanymi kamerkami

Spoiler

image.png.eebcac5c3c2f5c62921b2fa445a7eb35.png

fakty;

ofiara; Sonya Crawford @wujas

minivan był bez indeksu stanowego, 

świadek - Terrence Crawford (to juz wujas bd musiał podać nazwe z forum, nie wiem kto go grał)

mężczyźni byli zamaskowani, rękawiczki na dłoniach

Jezeli ojciec córki złożył zeznania, mógł wspomnieć o prawdopodobnym imieniu z jednego napastników (Tyrone), zaś drugi był nazywany najzwyczajniej literka "E".

(dopiero teraz pisze przestepstwo tylko i wyłącznie z braku internetu na chacie)

Edytowane przez Sesh

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin