Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[5.12] INSTAGRAM LIVE Dominic Doyle (small sneak peak and more)

Centrolewus

Rekomendowane odpowiedzi

5rPb2pz.png
**Wieczorem około godziny siedemnastej Dominic Doyle odpalił się na swoim instagramie z Livestream. Tak jak zapowiadał, zrobił go przed wydaniem EP i trwał on około godziny. Sam Dominic był raczej pełen energii. W tle można było usłyszeć kobiety chichot w niektórych momentach streama. Dominic rozmawiał spokojnie i nie denerwował się zbytnio, a cały stream był zachowany raczej z pozytywnej atmosferze z wyjątkiem kilku hejterskich komentarzy. Zarapował swój kawałek z EP w formie małego leaku tego co ma nadejść, a przez resztę transmisji zwyczajnie rozmawiał z słuchaczami oraz innymi osobami z chatu
Na samym streamie pojawiły się i zostały poruszone tematy między innymi: @skinny @frks @samer @1999 Wildfire**

*** Dominic Doyle postawił telefon na stołku na nogi przed sobą i odpalił livestream na Instagramie. Pociągnął nosem, obserwując ekran. Tak jak zapowiadał, zrobił go jeszcze w tym tygodniu przez wydaniem EP.**

Dominic Doyle mówi: Zbieracie się, zbieracie. Good, good...

Dominic Doyle mówi: Ogólnie uznałem, że odpalę Livestream z czystych nudów, ale też dlatego, że nie dałem za bardzo żadnych informacji na temat EP, więc tutaj rozwieję wszelkie wątpliwości. Nooo na sam początek mogę powiedzieć, że na EP będą cztery kawałki i nie będzie wydania fizycznego, jedynie cyfrowe, bo budżet, wiadomo...

*** Dominic Doyle zmrużył oczy, widząc zasuwający się chat. Zobaczył komentarz Keilany i uśmiechnął się delikatnie.**

Dominic Doyle mówi: Nie chcąc za dużo zdradzać to będzie po części opis mojej przygody na dno, ale też opis tego jak z tego dołka wyszedłem. Utwór Troubles to świetnie obrazuje, ale poza tym też mówi sporo o tym co mnie zwyczajnie wkurwia na świecie. Mogę zaspoilerować, że jeden utwór będzie opisywać krok po kroku to jak Ci na górze manipulują takimi szarakami jak my wszyscy tutaj zebrani... No, prawie wszyscy bo widzę to co piszesz Seth...

** Dominic Doyle rzucił i wyszczerzył się widząc wiadomość od swojego kumpla. Klasycznie odebrał połączenie od Setha i wpatrywał się w obiektyw słysząc absolutnie nic z drugiej strony. Podskoczył nieco w miejscu gdy ten krzyknął i nagle się rozłączył.**

F8pMktq.pngDominic Doyle mówi: God Fookin damnit! Widzicie i tak się właśnie kończy odbieranie połączeń od ludzi niestabilnych na umyśle. Pierdolony Duńczyk...

Dominic Doyle mówi: I tak swoją drogą, odpowiadając na twoje pytanie Jade... Niedługo może zmienię szampon, aleeee nie będę uprzedzać faktów. Anyway...

*** Dominic Doyle chrząknął i wyciągnął z kieszeni mały odtwarzacz.**

Dominic Doyle mówi: Mogę wam nawinąć coś na żywo, coś co będzie na tej EP i w sumie... Fuck it, zrobię to.

** Dominic Doyle odpalił wcześniej przygotowany utwór, na którym wokal jest nieco cichszy. Pstryknął palcami i zaczął się bujać do beatu nim zaczął nawijkę swojego kawałka. Zarapował pierwszą zwrotkę oraz fragment refrenu nim nagle urwał.** 

**Beat bardzo dobrze słychać, ale również słychać małe przebitki nagranego studyjnego wokalu Doma przez co można odnieść wrażenie, że rapuje on zupełnie inaczej niż na tracku pod względem tonacji. Bawi się swoim głosem.**

Dominic Doyle mówi: Gdy jestem sam, myśli błądzą gdzieś poza tym czasem

To nie ten świat, znikam gdzieś, już na innym pasie[...]

Dominic Doyle mówi: Zapędziłem się troszkę... Ekhem.

** Dominic Doyle lustruje wzrokiem komentarze z delikatnym uśmiechem na twarzy. Nie zwraca uwagi na nienawistne komentarze, skupia się na tych pozytywnych, jednakże odpowiedział Sethowi na przyjacielską zaczepkę.**

Dominic Doyle mówi: Spoko Seth, czekam aż wydasz w końcu coś słuchalnego, a żeby tak się stało to musisz mnie wpuścić na track.

** Dominic Doyle puścił oczko do obiektywu i klasnął w dłonie. Lustruje wzrokiem chat w poszukiwaniu jakichś pytań, aż w końcu natrafił na jedno, które przykuło jego uwagę.**

Dominic Doyle mówi: O co chodzi z tobą i Epps? Mate, między nami raczej nie ma żadnego konfliktu, a przy najmniej z mojej strony. Podgryzam go dla śmiechu w komentarzach na Life Invader i mam nadzieję, że on też tak do tego podchodzi. Wiadomo, gramy na innych falach, ale nie żywię do faceta jakiejś niechęci, bo nie wiem jaki jest prywatnie. Poza tym potrafi nawijać i składać teksty, więc talentu mu nie mogę odmówić.

KQlJ52V.png

** Dominic Doyle odpowiedział na pytanie i sięgnął po butelkę wody, upił z niej kilka łyków i odetchnął z ulgą.**

Dominic Doyle mówi: Powiem wam, że w ostatnim czasie troszkę za bardzo skupiłem się na muzyce przez co muszę sobie odpocząć aby na świeżo do tego podejść. Gdybym mógł to na tym etapie wydałbym dwa albumy bo mam tyle napisanych tekstów, ale zwyczajnie nie chcę serwować wam czegoś co mi osobiście po czasie nie siedzi. 

Dominic Doyle mówi: Ogólnie część z was pewnie ma świadomość tego, że ja skaczę po stylach i nie zakorzenię się pewnie w tym jednym konkretnym, bo dla mnie muzyka jest zabawą i odkrywaniem co zresztą słychać po tym jak poleciałem na feacie u innych. Dlatego też na EP będzie numer rapowy, a kolejny będzie bardziej śpiewany. Można to w sumie uznać za jakieś portfolio artystyczne skoro tak bardzo skaczę na niej po gatunkach.

**Po nieco dłuższej pogadance z chatem, stream się zakończył w pozytywnej atmosferze. Rozwiał on wątpliwości co do EP oraz odpowiedział na kilka pytań.**

MATERIAŁ NIE JEST DO WYCENY, SŁUŻY ON DO PROMOCJI.

Wszelkie odnośniki macie w samym tekście i polecam obczaić aby mieć lepszy obraz.

Mith, samer, yungg i 7 innych lubią to

ouch-ezgif.com-resize.gif.d8959fe700b1dea5d69d8d5427fe0ee5.gif