Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

♿❌MR.CKHAINKHOODDSCØRER - My side | 🎥 ( Official Music Video )

straightouttala

Rekomendowane odpowiedzi

**Dnia 25.12.2024 na kanał MR.CKHAINKHOODDSCØRER został wrzucony nowy track z klipem na którym znajdują się takie persony jak Tayvon Love Jr ( @gucci shop ) Wynajęty bezdomny przez chainhoodscorer oraz bardziej znana w świecie branży Shawnee Sullivan ( @Dupek12 ) W intro chłopak oddaje hołd dla zmarłych żołnierzy BHWB czyli Kadeem Love Jr ( @mighty ) Kian Cervantes ( @kopaczgvk ) oraz Brodie Love ( @kxvs ) Odrazu oznajmia że wszystkie bronię w klipie są tylko propami, piosenka nie ma większego przekazu oprócz tego że wspomina o swojej zmarłej starszej siostrze, ATL (Atlanta) z którego wywodzi się Shawnee oraz nawija jak każdy inny raper z gangland**

Tekst;

Spoiler

[Intro]
(Big Evilboy on the keyboard and shit)

[Verse 1]
Yeah, jeśli nie masz dla mnie forsy nie dzwoń na mój phone --> W głowie chłopaka jak na razie jest tylko forsa by zapewnić sobie lepszą przyszłość
Jesteśmy wyżej w punktach, jeśli nam przeszkadzasz, we get you gone --> Chłopak skrycie mówi o beefie pomiędzy IFGB a Rollin 60s (Punkty - Morderstwa) 
Jestem całodobowo w tym gównie, a mam cashu tyle że mogę kupić sobie dom --> Łapie się wszystkiego nielegalnego i ciągle jest w trenches a rapując zapewnia sobie dodatkowy zarobek
Jeśli masz do mnie problem drop the lo', załatwimy ziomuś to --> Otwarcie mówi że jest gotowy na każdą potyczkę z kimś kto będzie miał do niego problem o muzykę czy też o jego życie
Pokochałem ATL, mógłbym się tam przeprowadzić na starość jakbym miał już dość --> Wspomina o ATL (Atlanta) ponieważ bywał tam wiele razy jako że zna się z Shawnee Sullivan
Wezmę twoją dziwkę na shoppin' potem pójdziemy do mnie i zrobię na nią load --> Load (Na twarz)
Ze mną jest mój brat mogę zadzwonić kiedy chce no i pomoże mi wyciągając broń
Chciałbym dużą sukę która będzie tu na zawsze a nie tylko po to --> Głównie chodzi o forsę.
Yeah, pozwól mi zerwać z ciebie ciuchy jestem jak mały crashout --> Delvonte lubi się bić i sprawia mu to przyjemność przez swoje problemy z agresją
Twoja suka kazała ci czekać i zostawiła cię na marne 
Niedługo podpiszę kontrakt, a za forsę kupie sobie brand new glock --> Opowiada o tym że jak zostanie podpisany pod jakąś wytwórnie to kupi sobie nowy glock
Jego matka jest straumatyzowana, her baby gone --> Mowa o tym że ktoś zabił jej syna który był przeciwnikiem a jego matka jest przez tą sytuacje straumatyzowana

[Chorus]
Za forsę którą kupie glock, jak Pippen pomieści on 33 shots --> Scottie Pippen nosił jersey z numerem 33, tyle samo co może pomieścić glock
Czarnuch za dużo gadał, nie mógł tak żyć zebyśmy nic nie zrobili oddał klejnot --> Klejnot (Klejnoty - Łańcuch / Zegarek / Rings / Bransoletka)
Codziennie jeździmy wszędzie, krzyknij coś to będziesz miał dym --> Mówi o tym że jeździ po osiedlach ze swoimi ziomkami często i jest gotowy na dym który ktoś z nimi chce
Ridin' presidential, Chain gang, I'm a fuckin' menace --> Chain gang (Inglewood Family Gangster Bloods)
Yeah, jeśli potrzebna ci suka możemy ją załatwić
Przestań wystawiać muzykę w świat, nawijasz tam cap
Codziennie jeździmy wszędzie, krzyknij coś to będziesz miał dym --> Mówi o tym że jeździ po osiedlach ze swoimi ziomkami często i jest gotowy na dym który ktoś z nimi chce
Ridin' presidential, Chain gang, I'm a fuckin' menace --> Chain gang (Inglewood Family Gangster Bloods)

[Verse 2]
Yeah, Złapałem tego czarnucha lackin teraz jego ciało jest gorące tak jak lava
Murzyn netbanguje za dużo piszę na gram, gdy go złapie to złapie go też kara 
Jeśli mam się ruchać z dziwką to nie chce dziecka, by nie wychował się jak tata --> Nie chce być w takim wieku ojcem bo nie chcę by jego dziecko wychowało się na niego
Każdy z otoczenia wie że jak ktoś mnie wkurwi to ze mną już normalnie nie pogada --> Przez śmierć siostry ma problemy z agresją
To przyszło w sposoby naturalne, kiedy moja siostra umarła --> Wyznaję to że jego starsza siostra umarła
Hellcat, dwieście przez ulicę to gówno jest szybkie jak drac które strzela fa fa
Murzyn nie wiedział że to mam, zamieniłem jego dupsko w Kacpra --> Film "Casper" O Kacprze który był duchem
Jeśli będziesz ode mnie uciekał to uważaj żebyś się nie przewrócił, dopadnie cię astma 

[Chorus]
Za forsę którą kupie glock, jak Pippen pomieści on 33 shots --> Scottie Pippen nosił jersey z numerem 33, tyle samo co może pomieścić glock
Czarnuch za dużo gadał, nie mógł tak żyć zebyśmy nic nie zrobili oddał klejnot --> Klejnot (Klejnoty - Łańcuch / Zegarek / Rings / Bransoletka)
Yeah, jeśli potrzebna ci suka możemy ją załatwić
Przestań wystawiać muzykę w świat, nawijasz tam cap
Ridin' presidential, Chain gang, I'm a fuckin' menace --> Chain gang (Inglewood Family Gangster Bloods

Org pod ktora jest zrobiony klip