Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[30.12] Cody Montana (MIC7DY) - NEW GAME

natty

Rekomendowane odpowiedzi

obraz_2024-12-30_171953526.png.0486b747db9435317e6b3af265d0d996.png

**Dnia 30 grudnia 2024 roku o godzinie 20.00 pojawił się kolejny utwór rapera pod tytułem - "NEW GAME" ,  jest to kolejny dobrze dopracowany utwór raczkującego rapera. Raper w utworze  nawiązuje do swoich marzeń , w utworze pojawia się również zaczepka w stronę projektu Watts Varrio Grape 13 , jest również nawiązanie do śmierci jego bliskich przyjaciół z setu Bounty Hunter Watts Bloods. Audio w utworze jest bardzo dopracowane i przyjemne dla ucha**

Spoiler

TEKST :

Verse 1 

Cioto nie nauczysz mnie pokory, ego wysokie, to Cody. To gówno zmieniło styl
wielki Cody, wejdę w to gówno, będę wysoko, czarnuchu szanuj moje imię, durna ciota mówi
bym się uczył, w dzień zwinę twoją pensję, kieszeń jest szeroka leci w dół od forsy. 
Dupku zanim to nawiniesz spójrz mi w oczy, Neal durna cioto myślałeś, że mi spieprzysz?

Refren

Wchodzę w to gówno, nic mnie nie zatrzyma,
Lecę na sam szczyt, choć wielu mi to wytknie.
Żadne gówno nie zrobi ze mnie przegranej.
Znam te grę, mam wszystko pod kontrolą,
Z każdym krokiem wyżej, nie patrzę w dół.
Czarnuchy mówią, że to nie możliwe,
ale ja tu jestem, nigdy nie zginę.

Verse 2 

To gówno wejdzie na nowy poziom, to gra pełna gówna, nie ufam nikomu, Elijah ten czarnuch
jest tego godny, yeah czarnuch jest prawdziwy. Kadeem czarnuchu lataj wysoko, czarnuch na to
nie zasłużył. Gra się zmienia czuję, że jestem wyżej to gówno się kręci, ten dzień do mnie przyjdzie
zapuka do mych drzwi. Chcesz mnie testować? Czarnuchu zwyczajnie do mnie przyjdź, puszczaj gówno w sieci
może mój glock cię oświeci. Pchaj to gówno a skończysz jak Griddy w cholernym piachu.

Refren

Wchodzę w to gówno, nic mnie nie zatrzyma,
Lecę na sam szczyt, choć wielu mi to wytknie.
Żadne gówno nie zrobi ze mnie przegranej.
Znam te gre, mam wszystko pod kontrolą,
Z każdym krokiem wyżej, nie patrzę w dół.
Czarnuchy mówią, że to nie możliwe,
ale ja tu jestem, nigdy nie zginę.

Verse 3 

Durna cioto masz mnie za głupca? Teraz chcesz być przy mnie, jak łapałem za to gówno cię tu nie było.
Myślałaś, że jak pokażesz ciało dusza zapomni? Nahh, ciągle to pamiętam, nie jestem głupcem, dostałaś te szansę.
Spieprzyłaś to, dziwko mówiłaś, że nie liczy się cash, szybko można cię sprawdzić, serio laska jesteś durna.
To gówno jest na dobrej drodze, wchodzę w te grę, z czasem zobaczysz gdzie wyląduję, ten samolot nie ma limitów.
Wyląduje na samym szczycie, mamo obiecuje, wiem że patrzysz na to z góry. Kian lataj na wysokości chmury, czarnuch
był tak duży, że doprowadzał mnie do gęsiej skóry.    

Spoiler

Odgrywki oraz wydatki :
https://imgur.com/a/GNw6yzD
płaca za udostępnienie studia
opłacenie fotografa

Spoiler

Promocja : 
Raper wrzuca na swój Li wpis gdzie informuje o nowym kawałku który ma pojawić się dziś w sieci
Kolega rapera udostępnia jego wpis na swoich social mediach
Przyjaciel rapera udostępnia wpis na swoich social mediach
Najbliższy przyjaciel rapera udostępnia wpis na swoich social mediach
Raper wrzucił na swój Li post informujący o tym że jego kawałek jest już w sieci

Spoiler

Informacje :
Imię i nazwisko postaci : Cody Montana 
Numer konta bankowego : 6404974166
Link do profilu postaci

Edytowane przez natty
m00n, nihilus, Nizzer i 8 innych lubią to

• 4 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...