Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Kunihiko /HiKO/ Yoshida

KruszynkaNecikowa

Rekomendowane odpowiedzi

kun_upscayl_2x_realesrgan-x4plus.png.d62ecc183cd21129445bff31571c1ce8.png

Kunihiko Yoshida - urodzony w pięknym mieście o Japońskiej kulturze Fukuoka, dokładnie dwadzieścia siedem lat temu. Yoshida przez długi czas był jedynakiem aż jednak na świat przyszedł jego brat na którego niecierpliwie czekał w domu. Kunihiko jest bardzo rodzinny i tradycjonalny, dlatego wszyscy bliscy są dla niego ważni i traktuje ich jednakowo. Chłopcy razem się wychowywali aż do wieku osiemnastego gdzie ich drogi się rozeszły, starszy z braci Yoshida miał problemy ze stróżami prawa przez co trafił do Japońskiego więzienia i spędził tam aż siedem lat, podczas wyroku Kunihiko ciągle kształcił się w zawodzie muzyka, ale może od początku. Starszy brat Yoshida zajmował się muzyką od dziesiątego roku życia gdzie jego ojciec zabrał go do studia nagraniowego swojego kolegi, tam też poznał undergroundowych muzyków, którzy pokazali młodemu jak działa świat show-biznesu muzycznego. Kunihiko nie czekając długo, mając praktycznie zerowe doświadczenie w domu odnalazł stary mikrofon, odpalił komputer i zaczął śpiewać piosenki przeróżnych twórców, dzięki swojej nauce w szkole potrafił porozumiewać się w wielu językach dlatego też mówi tak płynnie po Angielsku czy też rodowitym Japońsku. Po nagraniu pierwszej piosenki mając trzynaście lat, chłopak dalej zaczął iść w tym kierunku zaczynając coraz bardziej w to wchodzić, starzy znajomi ojca stali się jego znajomymi i to właśnie z nimi zaczął spełniać marzenia o zostaniu profesjonalnym muzykiem. Wszystko legło w gruzach jak trafił właśnie do owego więzienia, za przekręty podatkowe oraz prostytucje należąc do jednego z oddziałów Yakuzy. Po wyjściu z więzienia kontakt braci sie urwał młodszy z braci Yoshida emigrował do Stanów Zjednoczonych a starszy z braci ciągle próbował go odnaleźć, jednak to było bardzo ograniczone ponieważ nie prosił o pomoc swoich starych znajomych u których przebywał po wyroku. Pewnego dnia odezwał się do niego jeden z przyjaciół w San Andreas, który powiedział gdzie znajduje się młodszy brat, Kunihiko długo nie czekając spakował walizki i zabukował bilet do Stanów Zjednoczonych. Na lotnisku został odebrany przez zorganizowana grupę swojego brata, dziwiąc się w jakim środowisku skończył młody. Starszy brat z rodu Yoshida sam stwierdził, że zacznie robić muzykę w Stanach bujając między językami trochę po Angielsku trochę po Japońsku by dotrzeć do liczniejszej grupy niż w swoim rodzinnym mieście.

Twórczość:

•  

Social Media:

Wzmianki:

•  
Spoiler

Cześć, czołem po dwóch miesiącach po odrzuconej aplikacji do branży? Może jakoś tak, przychodzę dziś z projektem nad którym powiem szczerze zastanawiałem się dosyć długo, po nieudanych wcześniejszych próbach postawiłem wszystko na jedną kartę i stworzyłem postać, na której mam już przegrane pięć godzin około więc na starcie może co mam do zaoferowania grając tą postacią? Chciałbym rozwinąć postać pod dwoma językami czyli bawić się tym, znalazłem pasujących dwóch artystów głosami więc będą pojawiały się piosenki Japońskie oraz Angielskie. Poprzez historie mojej postaci potrafi ona porozumiewać się właśnie w tych językach bardzo dokładnie. Nie chciałbym spieprzyć sprawy z tym projektem ponieważ mam bardzo duże plany, na samym początku chciałbym wydać oczywiście parę piosenek pokazując się jakoś w mieście, na pewno nie będę chciał kontrowersyjnie zdobywać sławy przez bijatyki czy inne sprawy, chciałbym do wszystkiego dojść wolnymi krokami jak to mam w zwyczaju. Całkowicie szczerze jest to moja pierwsza postać do której włożyłem tyle wysiłku i głowy jak rozplanować sobie grę na następne dni/tygodnie/miesiące, żeby nie wypalić się po chwili. Mam wśród siebie zaufane grono, które mnie również wspiera w grze dlatego uwierzcie szybko się nie wypale. Oczywiście postać jest spod organizacji Kage-Okami, ale nie zmienia się moja gra - nie gram tam typowego gangstera a mam powiązania tylko i wyłącznie przez brata, dzięki organizacji po prostu będę finansował swoje projekty które mam w głowie a gracze będą cieszyć się również ze mną gra. Co mógłbym więcej dodać? Życzyć tylko miłego drugiego tygodnia 2025 roku! Wesołych.

Spoiler
Imię i nazwisko postaci: Kunihiko Yoshida
Numer konta postaci: (Dodam potem)

• 5 tygodni później...
  • 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin