Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Instagram] Yailin Ferreira (@Yallielife)

Rekomendowane odpowiedzi

**Na koncie YallieLife odpalił sie livestream w którym dziewczyna odpowiadała na pytania od widzów, widać że ma bardzo dobry kontakt z nimi i potrafią dotrzeć do ciebie**

Instagram-LiveStream.png.7a5d04ca8d52f0840d74fdf1917eae23.png

Spoiler

Yailin Ferreira mówi: Heejka kochani, dzisiaj słuchajcie robimy Q&A, zadawajcie mi pytanka, ja w tym czasie będę się malować..

**Na chacie pojawiło się pytanie: Serio jesteś z dominikany?**

Yailin Ferreira mówi: Tak! serio serio.. z samej stolicy.. chodziłam tam do liceum, najlepszy czas FOR EVER serio, ile śmiechu, kłamstw się tam nasłuchałam ohh.. kocham po prostu kocham! Jak będę u swojej rodziny to wam pokaże jak wyglądała moja stara szkoła.. ostatnio ją wyremontowali!

**Na chacie pojawiło się pytanie: Co sądzisz o kosmetykach Lumii?**

Yailin Ferreira mówi: Lumii? UWIELBIAM BOŻE, właśnie korzystam z paletki od nich, kocham ją i na pewno będę częściej jej używać!  Ogólnie firma Lumii Cosmetics ma super, ale to super kosmetyki. Serio wam polecam!

Yailin Ferreira mówi sama do siebie: Może kiedyś będę miała z nimi współprace? fajnie by było, ale to nie ten moment

**Na chacie pojawił się wpis o treści: Fajne masz nogi maleńka **

Yailin Ferreira mówi: Emm.. dzięki? nie wiem czemu piszesz takie rzeczy kochany ale bardzo dziękuje.. dbam o nie co-dzie-nnie, moim zdaniem to najważniejszy element ciała.. tak samo buzia i rece, codziennie nakładam maseczki, kremuje, dlatego moja skóra sie tak błyszczy.. to wszystko przez kremy. Dobra kochani! ja kończe już Live'a ale mam nadzieje że zobaczymy się wkrótce znowu, powrzucam wam dzisiaj Get Ready With Me, znalazłam tak dobry outfit.. ohh.. Kisses! xoxo

monkey eats bananas ( nie chodzi o malpy)