Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Darkeem - FREE SCORER, FREE NUNEZ

straightouttala

Rekomendowane odpowiedzi

**Wieczorem w dniu 16.01 został wypuszczony kawałek artysty o nazwie Darkeem czyli jego prawdziwym imieniu, raper nawija spokojnym tonem lecz nie zapomina o twardych wersach które lecą w stronę opozycji, przykładowo jednym z nich jest "Pieprzyć fake-teens", wersy nie są spokojne co zgrywa się z artystą, wspomina tam o Scorer który został skazany na dożywocie, tytuł nosi nazwe Free Scorer, Free nunez ( @Snakz ) lecz nie ma nic w tekście o nim, jest wspomniane o zmarłej Naria Shantellie ( @pofalowany geet ) która została zabita o 1 AM pod domem kgurba ( @gucci shop ) który również jest w tekście na intro, Sam scorer gada przez więzienny telefon na outro, oraz potem na końcowe nagranie wystąpił EBK brazzier ( @4KTGraveDiggerGankg) nie oszczędzając tam słów**

tekst na filmiku ale tez na dole;

Spoiler

[Intro: Darkeem]
Fried, foe (Ayy, where the weed at, Kgurb? what the fuck, man?)
Damn, foe, flame up (Damn, Master)

[Chorus: Darkeem]
Pieprzyć fake-teens, Jestem z darby park (Go), free scorer, to był mój brat (Go, yeah)
Murzyn gada o get-backu, wykonany został już, murzyni leżą na ziemi, to był dobry slide
Bitch, siedzimy razem w SRT, mój murzyn to zabójca a my to hop out gang (Yeah, skrrt)
A ja potrzebuje miliona żeby w ogóle podpisać z wytwórnią kontrakt (What?)
Złap go jak jest sam, murzyn pożegna się ze swoim life (Dumbass)
Powinien przestać net-bangować bo to będzie DOA (No) -- Dead On Arrival
Bez twarzy, ale nadal będzie sławny w wiadomościach
Mogę go przemienić chociaż wtedy to będzie tragiczna postać (Go)
Nie będzie miała nazwy dziwko, będzie tak jak ja mordercą (You know that)
I nie nawijaj o mnie murzynie, złapie cię poza ale dam ci się pożegnać rodzinie (You know that, you know that, you know that)

[Verse: Darkeem]
Noszę vvs, they glisten (They glisten)
Nie pytaj o mnie, murzynie zawsze trafiam
Jeśli chcesz spędzić święta, nie gadaj na chain gang
Jestem na darby park, wyślę ci addy jeśli chcesz mnie złapać
To nie będzie prosta misja, twoje ziomki będą za tobą płakać (My startin' five)
Moje czarnuchy still grindin'
Twoje czarnuchy broke, nie myliliśmy się (Keep my— what? You know that)
To jest dziwko 7.62s a nie żadne 5.56s (These ain't no—)
Dwa razy obkrążyliśmy blok (We double—) musieliśmy zabić każdą dziwkę (Yeah)
I kto może pieprzyć się z chain gang? Nikt, każdy wie że to inglewood jest nasze
I zabije dwóch, pięciu czy ośmiu (A eight), nah, to będzie tylko get-back za narie (Narie, yeah)
Jeśli czarnuch zdissuje jeszcze raz, to przekona się co to mieć życie koszmarne (You know that)
Inglewood chain up on me water, nie wskakuj do tego, mam swoją rację (What? What?)
(This bitch water, mm, just don't try to jump up in it)
(Inglewood chain up on me water, just don't— brrt, go, damn, Master)

[Chorus: Darkeem]
Pieprzyć fake-teens, Jestem z darby park (Go), free scorer, to był mój brat (Go, yeah)
Murzyn gada o get-backu, wykonany został już, murzyni leżą na ziemi, to był dobry slide (Yeah, huh? What?)
Bitch, siedzimy razem w SRT (Four deep), mój murzyn to zabójca a my to hop out gang (Yeah, skrrt, skrrt)
A ja potrzebuje miliona żeby w ogóle podpisać z wytwórnią kontrakt (What?)
Złap go jak jest sam, murzyn pożegna się ze swoim life (Dumbass)
Powinien przestać net-bangować bo to będzie DOA (No) -- Dead On Arrival
Bez twarzy, ale nadal będzie sławny w wiadomościach
Mogę go przemienić chociaż wtedy to będzie tragiczna postać (Go)
Nie będzie miała nazwy dziwko, będzie tak jak ja mordercą (You know that)
I nie nawijaj o mnie murzynie, złapie cię poza ale dam ci się pożegnać rodzinie (You know that, you know that, you know that)

[Outro Jail Phonecall: Chainhoodscorer]
[Outro Jail Phonecall: Chainhoodscorer] Brałem morderców na slide codziennie
[Outro Jail Phonecall: Chainhoodscorer] Musieli zabijać murzynów, kliknęli play
[Outro Jail Phonecall: Chainhoodscorer] Musisz mieć przynajmniej, Musisz mieć przynajmniej dwa bodies jeśli chcesz ze mną lecieć, bo tak to nigdzie nie jedziemy
[Outro Jail Phonecall: Chainhoodscorer] Jeśli ich nie masz, nie chce rookie, nie jedziesz
[Outro Jail Phonecall: Chainhoodscorer] Musisz mieć przynajmniej, Musisz mieć przynajmniej dwa bodies, Dam wam dwa minimum zbierzecie ich więcej
[Outro Jail Phonecall: Chainhoodscorer] A two min—

[Outro: EBKBrazzier]
[Outro: EBKBrazzier] Zabieramy życie dzieciakom
[Outro: EBKBrazzier] Zabieramy życie dzieciakom
[Outro: EBKBrazzier] Zabieramy ich duszę codziennie
[Outro: EBKBrazzier] Zabieramy twoją dziwkę
[Outro: EBKBrazzier] Zabieramy twoje pieniądze
[Outro: EBKBrazzier] Zabieramy ci wszystko co masz czarnuchu
[Outro: EBKBrazzier] Robimy wszystko co chcemy
[Outro: EBKBrazzier] Mamy supermoce, widziałeś kiedyś murzyna z super mocami?
[Outro: EBKBrazzier] Ten czarnuch jeden dzień może tu być, drugiego dnia magicznie zniknąć