Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Kiari Carver alias K.I.A

hoodbyair

Rekomendowane odpowiedzi

zXXoBV4.png

Narkotyki, pieniądze, sława, prostytutki - to jedne z rzeczy które występują wśród celebrytów w Stanach Zjednoczonych. Jeżeli myślisz, że twoi idole muzyczni są czyści i prowadzą kolorowe życie to jesteś w błędzie. Im bardziej zdobywasz sławe tym bardziej staczasz się jako człowiek, wchodząc w najgorsze używki - popełniając błędy czy uprawiając hazard na wielkie pieniądze których zwykły szary człowiek nigdy nie zobaczy na oczy.

Kiari Carver alias K.I.A to amerykański twórca, twórca piosenek oraz producent. Urodził się w Los Santos, lecz przez kilka lat swojego życia mieszkał w Atlanta. Kuzyn Treyvon "FIN THE FINEST" Finley, który od młodszych lat tworzył swoje pierwsze produkcje beatowe korzystając z nielegalnego FL STUDIO. K.I.A to twórca który lubi eksperymentować ze swoimi brzmieniami, często zmieniając ich styl na całkowicie inny. Jeden utwór będzie na trapowym brzmieniu, drugi może być mieszanką R&B.

Jeżeli myślisz, że Kiari Carver to kolejny raper z gangsterskiego podwórka, to w tym przypadku mylisz się i to podwójnie. Mimo braku afilacji z przestępczością zorganizowaną w młodym wieku ze względu na brak forsy pchał dragi z ręki do ręki w szkole. Nie jest to kolejny twórca powiązany z gangami i strzelający do swojego wroga po wrzuconym dissie do internetu. Nie będzie flexować się strapami jak inni raperzy. Po prostu chce tworzyć muzykę i eksperymentować nią w szerszym kontekście - aby nie wprowadzać monotoni a różnorodność.

TWÓRCZOŚĆ:

-

WZMIANKI:

-

Imię i nazwisko postaci: Kiari Carver
Numer konta postaci: - uzupełnie jak serwer wstanie.
Przynależność (np. do wytwórni muzycznej jeśli grasz artystę, do agencji menadżerskiej jeśli grasz menadżera, do klubu sportowego jeśli grasz sportowca itd.): N/A
Imię i nazwisko menadżera (jeśli posiadasz): N/A
Numer konta menadżera: N/A
Kontrakt zawarty z menadżerem (dot. podziału zysków, np. 10% zysków trafia do menadżera): N/A

cash-dani-leigh.gif

• 1 miesiąc temu...

DqxQUdE.jpegRozdział I.

(rozkminy kiari carver)

Czy takiego życia chciałem, które mam? Nie do końca - muzyka miała być odskocznią od moich problemów osobistych.. Wróciłem tutaj tylko ze względu na swojego kuzyna, FIN THE FINEST. W międzyczasie poznałem ciekawych ludzi, którzy pozwolili mi się zakręcić na poważnie w tym mieście. Znalazłem barbie - która dała mi ukojenie bez narkotyków. Co przyniesie czas? Nie wiem, ale dostałem się do cholernego WIMI. To może być mój krok naprzód. Zostałem zaproszony przez samą Maxine Koci na jej koncert przed premierą albumu. Nawet otarłem się o cholerną śmierć pod klubem. Czas poukładać sobie wszystko w głowie i uporządkować. Może uda się zrobić album, sam do cholery nie wiem.

Co działo się u Kiari Carver w ostatnim miesiącu?

- Wrzucił do sieci swój debiutancki numer zgłoszeniowy do WIMI.

- Został uczestnikiem WIMI NEXT STAR.

- Wystąpił z Maxine Koci na scenie za konsolą w klubie Midnight Society.

- Został wspomniany w artykule Celebrity Preview dotyczącym strzelaniny w studio. Na miejscu był Blake Wolcowitz alias YETI z którym współpracuje artysta.

- Został wplątany w afere z Nicholas Harmon, jakoby ten podrywał jego aktualną partnerkę tj; Ruby Lennox.

- Wrzucił w sieć wykonany remix aktualnego hitu Chase Love "NOMAD ANTHEM".

- Udzielił wywiadu dla WIMI w związku z członkostwem w projekcie.

cash-dani-leigh.gif

• 2 miesiące temu...

ca8PDtQ.jpegCo u Kiari Carver?

- Podpisał kontrakt z Manager Gissel Angeles. 

- Zapowiedział swój debiutancki krążek. Finalnie krążek miał zostać wydany przez wytwórnie Eternal Atake, lecz przez zamknięcie mixtape opóźnił się. Sam koncept oraz inne czynniki wpłynęły na opóźnienie, a sam debiutancki krążek będzie w innej formie niż zapowiadano.

- Wystąpił na finałowym koncercie Maxine Koci w Los Santos, gdzie zagrał dwie niewydane do tej pory numery wraz z Mike Broadhurst oraz wokalistką Glitter Dolls - Ruby. Najpewniej oba numery pochodzą z niewydanego jeszcze nigdzie mixtape od Kiari Carver.

- Zagrał koncert w Rose Mansion, gdzie zapowiadał już prace nad krążkiem.

- Wystąpił jako Support na koncercie u Mike Broadhurst. Zagrali niewydany utwór PRADA, oraz niewydany utwór najprawdopodobniej na album do samego Mike.

- Stworzył beat do hitu z ostatniej EP Mike Broadhurst. Sam utwór znalazł się na 6 miejscu RHYTHM RADAR.

- Wyprodukował singiel Glitter Dolls - Game ON.

- Został wspomniany w artykule dotyczącym ataku na jego koleżankę tj; Yuri Seong pod Ocean's Bounty Bar. Kiari wraz z innymi udzielali pomocy, a przez dłuższy czas pomagali wrócić Yuri do pełnej sprawności.

cash-dani-leigh.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin