Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Adonijah Rouse Jr alias Adonis Royce

bieluu

Rekomendowane odpowiedzi

image.png.8659f0d4e096c09cde0d6d909c3be5d1.pngAdonijah Rouse Jr"Adonis Royce"

"I don’t make tracks; I make anthems. Your favorite rapper’s flow? That’s my old draft."

Siedemnastoletni raper oraz autor tekstów, jego twórczość w internecie zaczęła się na portalach typu sound cloud gdzie był znany tylko swoim równieśnikom ze szkoły jak i gronie w którym przesiadywał na codzień.

Syn Marcusa czyli znanego dewelopera wśród społeczności na Davis oraz Vespucci Beach, Adonijah wykorzystuje fakt posiadania przez jego ojca wielu nieruchomości w których często organizuje masowe imprezy przez które był już nie raz karany, to właśnie na tych imprezach Adonis mierzył się w bitwach freestylowych wraz z przyjaciółmi na domowym karaoke, później zajawka pociągnęła go dalej i za budżet ojca w swoim mieszkaniu zbudował studio nagraniowe.

Pozory mogą mylić, mimo, że Adonijah wychowywał się w bogatszej rodzinie, nie stronił od problemów prawnych, zaczynając od głośnych domówek i zakłucania ciszy nocnej aż, po areszotwanie go wraz ze swoim przyjacielem za posiadanie znacznej ilości marihuany, pod której wpływem był sam Adonis - sprawa ta ciągnie się za nim aż po dziś dzień, ze względu nie wstawienia się dwa razy na rozprawe przez dzieciaka i zlewanie całej sprawy.

Adonis oprócz muzyki, interesował się również informatyką - w szkole zbierał dobre oceny a sam siedział wieczorami w mieszkaniu i programował, z pozoru niewinnej zajawki Adonis z czasem zaczął interesować się cyberprzestępczością nauczył się amatorsko wykradać karty, łamać hasła oraz zakładał wiele kont na telegramach jak i snapchacie aby sprzedawać tak nielegalne używki swoich znajomych z których zbierał procent.

PaPkqcG.jpegAdonijah Rouse Jr

jJrsMgn.pngAdonis_Royce

gamPxSB.png WZMIANKI

N2Xc3iz.png TWÓRCZOŚC

Spoiler
Imię i nazwisko postaci: Adonijah Rouse
Numer konta postaci: xxx
Przynależność (np. do wytwórni muzycznej jeśli grasz artystę, do agencji menadżerskiej jeśli grasz menadżera, do klubu sportowego jeśli grasz sportowca itd.): N/A
Imię i nazwisko menadżera (jeśli posiadasz): - N/A
Numer konta menadżera: - N/A
Kontrakt zawarty z menadżerem (dot. podziału zysków, np. 10% zysków trafia do menadżera): - N/A
Spoiler

OOC; Siema wracam do branży po kilku miesiącach z czymś nowym dla mnie, chce grać coś odwrócego o 180 stopni względem moich poprzednich apek, biały raper z bogatymi rodzicami i swoimi młodzieńczymi problemami, chce grać pod organizacją przestępczą która zajmuje się typowo cyberprzestępczością i to tam chce zostawić wszystkie nielegalne działania jednak na codzień moja postać będzie odbijała się zapewne od fali krytyki poprzez kontrowersyjne działania które chce powoli wplatać w moją kariere.

Ostatnio noga na serwisie troche mi się poślizgneła wpadło kilka niepotrzebnych logów których łatwo można było uniknąc , ale chce już sobie wyjść na prostą, znaleźc fajną gre i mimo wszystko chciałbym dostać szanse od opiekunów na zagranie tej postaci, mam nadzieje, że do zobaczenia w gierce.

Edytowane przez bieluu
wykxaluxzbyxhu lubi to

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin