Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[NAPAŚĆ/KRADZIEŻ, 04.02.2025] Rozróba w coffee shopie

szade

Rekomendowane odpowiedzi

**
Późnym wieczorem 4 lutego 2025 w lokalu green deal przy Forum Drive na Davis doszło do awantury.
Z dwoma białoskórymi gośćmi i pracownicą lokalu pokłóciło się dwóch czarnoskórych gangsterów, do których wkrótce dojechało kolejnych pięciu kolegów - a przed zakończeniem sytuacji w lokalu była jeszcze kobieta i mężczyzna powiązani z napastnikami.
Ekipa groziła obu mężczyznom i pracownicy, której zabrali telefon.
Ofiary były parokrotnie kopnięte.
Lokal został też zdemolowany - zniszczono stojący na ladzie monitor, wywrócono szafkę z bongami, która się zbiła.
Część sytuacji, skupiającej się na grożeniu jednemu z facetów, który na kolanach przepraszał sprawców została uwieczniona na transmisji live prowadzonej przez jednego z napastników. Została tam też dobrze nagrana twarz Marvin Thompson, który krzyczał do kamery rzucając gang-sings powiązane z 83 Hoover criminal gang.
Sprawcy po jakimś czasie odjechali z lokalu kilkoma autami.
**

1. Ofiarami gangsterów byli: Lucas Croop oraz Raymond Cleveland - pracownica lokalu to Sophia Baker.
2. Sprawcy nie byli zamaskowani, ani nie mieli rękawiczek, część z nich miała na głowach fullcapy, które wraz z ich tatuażami wskazywały na pochodzenie z 83 Hoover Criminals.
3. W lokalu wykazano następujące straty: Przewrócona szafka z bongami, której szyby i część zawartości się zbiła, brakująca średniej wielkości paczka marihuany i coś jeszcze - straty wyceniono na kilka tysięcy dolarów. Widać było że sprawcy szukali rzeczy do ukradnięcia - szafki zostały przetrzepane.
4. Sprawcy odjechali pomarańczowym buffalo, czarnym radiusem i jakimś trzecim autem.
5. Kamera na skrzyżowaniu mogła zarejestrować conajmniej pomarańczowe buffalo, gdy przyjeżdzało do lokalu - z kierunku wschodniego, z Davis Avenue - i tą samą drogą wracało na jamestown street. Jego rejestracja to: 6-E-6-0-2-9.
6. Do lokalu nie weszło więcej świadków niż trzy osoby, które były w nim od początku.
7. Samo zdarzenie raczej nie przykuło uwagi osób postronnych, w lokalu grała muzyka, krzyczano w nim, ale nie padły tam żadne strzały itp.
8. W lokalu nie było kamer.

Spoiler

Nie wiem czy świadkowie zgłaszali przestęptwo.
Nie znam wszystkich szczegółów dotyczących pozostałych aut ani tego co zaszło w lokalu wcześniej - opisałem co się działo kiedy moja postać tam była.
Dajcie znać w odpowiedziach jakie działania przeprowadziły służby - będę odpisywał na bieżąco na ich ustalenia, możecie też pisać na discord - szaade.
Podałem jakieś informacje dodatkowe - nie wiem czy je ustalicie rzeczywiście.

Edytowane przez szade
kaszkiet i nvrxth lubią to