Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

ness; black leather, black thoughts (🍀🤛🏾)

superr ok

Rekomendowane odpowiedzi

ZeU0ix8.pngZwykłe dzieciaki które pochłonęło uliczne życie? Mimo ich młodego wieku nikt nie powinien ich lekceważyć, a już na pewno nie spisywać na straty.

KNzSmJ2.png

Renesmee "ness" Coleman

Silna i nieprzewidywalna a ma zaledwie siedemnaście lat, dziewczyna o ciemnej karnacji która nie daje sobą pomiatać. Urodzona i wychowana w samym centrum Vermont Avenue gdzie stacjonuje jeden z najpotężniejszych gangów w tamtej dzielnicy 40s Neighborhood. Jakiś czas temu afilująca się z jego barwami i przekonaniami postanowiła działać na własną rękę by wyrwać się z biedy którą często widuje i w końcu zasmakować życia pełnego luksusów. Jest jedną z posiadaczek piwnicy w której spędza całe dnie nad doskonaleniem swoich narkotyków, które noszą nazwę Candy Trees. To właśnie na nich opiera swoją przyszłość, ma nadzieję że pigułki które produkuje już niedługo podbiją rynek - nie tylko amerykański ale również zagraniczny. Renesmee liczy na to że uda jej się zająć w przyszłości również eksportem swojego niespotykanego nigdzie narkotyku w inne zalążki świata.

Jako młoda aktywistka nie została jeszcze jej wystawiona nawet cytacja. Jej kartoteka jest zupełnie czysta co daje jej możliwość siedzenia w cieniu tak długo jak tylko pozwolą jej na to organy ścigania. Zdecydowanie dziewczyna wie jak ich unikać i nie dać się wmanewrować w ich grę. Zawsze przebiegła i stanowcza, lecz w towarzystwie/obecności funkcjonariusza staje się miła i potulna. Nie wdaje się w konflikty słowne wiedząc że nie mają one głębszego sensu. 

W dalszym ciągu tak jak jej rówieśnicy uczęszcza do High School gdzie wbrew wielu obowiązkom związanych z nauką oraz przestępczym życiem radziła sobie bardzo dobrze. Ścisły umysł pomimo młodego wieku pozwalał jej na zdobywanie dobrych ocen. Dziewczyna od zawsze przykładała się do nauki, wierzyła w to że gdy skończy szkołę z dobrymi ocenami to znajdzie sobie dobrze płatną pracę. W momencie w którym zobaczyła jakie pieniądze może ugryźć na produkcji i sprzedaży narkotyków uświadomiła sobie że w żadnej pracy nie zarobi tyle ile zajmując się tym co dotychczas. Ness porzuciła stare przekonania o dobrej pracy i uczciwym życiu, pochłonął ją natomiast przestępczy świat w którym czuje się już od bardzo dawna jak ryba w wodzie.

Bad side...

Dziewczyna mimo swojego genialnego umysłu, już w swoje szesnaste urodziny sięgnęła pierwszy raz po używki, od tamtego momentu jest uzależniona od zażywania MDMA. Młoda nie pogardzi również bardziej luksusowym towarem jeśli taki wpadnie w jej ręce. Przeważnie każdego dnia w którym nie ma żadnych obowiązków, gdy wraca w swoje zacisze domowe sięga po kolorową tabletkę która pozwala jej odlecieć do innego świata, wprowadza w stan błogości i poprawia humor. Mimo tego że jest ćpunką nie testuje swoich towarów - wyznaje zasadę że nie bierze tego co sama sprzedaje. 

Nikt o zdrowych zmysłach, zaraz.. przecież ta dziewczyna jest świrnięta..

Spoiler

Siemka, mimo tego ze gang uliczny w którym grałem na tej postaci został przeniesiony do archiwum nie mam zamiaru rezygnować z grania na tej postaci i w dalszym ciągu jest z mojej strony chęć oraz pomysł prowadzenia wątków w świecie przestępczym. Głównie chce postawić na grę z crime support i innymi organizacjami, konsekwentne prowadzenie mojej postaci do sukcesu który sobie wyznaczyłem czyli wyjście z ulicznego życia do bardziej poważniejszych interesów. Gdy uda się osiągnąć ten pułap zajmę się projektami dzięki którym będę w stanie zmienić brudne pieniądze na te które mogą się znaleźć w obiegu. Jest wiele planów i mam nadzieję że będzie mi dane je zrealizować. Pzdro! 

Edytowane przez superr ok

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin