Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

APEX Athletic Arena & Fighting Championship

Supra

Rekomendowane odpowiedzi

gEO2ygq.png        qC4GNvR.png

APEX Athletic Arena & Fighting Championship 

Przedsiębiorstwo, a zarazem federacja mieszanych sztuk walk (MMA) z własną areną w Los Santos, założone w 2025 roku przez Paulo Rodriguesa; zawodnika, który działa w Los Santos od 2021 roku tocząc swoje walki w VFF, Worldwide, czy prowadząc swoją markę UnderStrive Athletics. Paulo jako podwójny mistrz, zawodnik, a zarazem człowiek show-businessu od samych początków starał się kreować i wspierać nowe talenty w świecie sportu, jeżeli chodzi o sztuki walk, a przyczyniał się do tego prowadząc swój klub American Boxing Team, przez który spora ilość młodych chłopaków/dziewczyn dostali szansę na swoje zawodowe występy w federacjach, gdzie sam Paulo toczył pojedynki. 

Paulo przez lata swoich działań w świecie sportu dużo się nauczył poprzez swoje występy, organizacje wszelakich wydarzeń, prowadząc swoją markę, a co najważniejsze zebrał przez to ogromne doświadczenie, którym może wyróżniać się wśród konkurencji na rynku; wiele kontaktów i wiele pomysłów, które przekłada na swoje interesy przy tym kładąc nacisk na rozwój sportu w Los Santos. Przykładem jego działań i zamysłu na markę APEX może być wydarzenie charytatywne, które odbyło się 22 lutego.

Co planujemy? Kierunek i sam zamysł:

Głównym priorytetem dla marki APEX jest organizacja wydarzeń sportowych (czyt. zawodowych gal), podczas których chcemy rozwijać naszych zakontraktowanych zawodników; zawodowe pojedynki, które z czasem mogą dla niektórych się przekształcić w walki o tytuł mistrzowski. Chcemy zrzeszać ludzi z różnorakich scen (artyści, menadżerowie, spółki, przedsiębiorstwa) podczas takich wydarzeń, bo jak wiadomo każdy ma pociąg do oglądania takich przedsięwzięć, które nie będą dotyczyły tylko pojedynków, lecz również występów znanych artystów, ogromnej promocji i kampanii reklamowej. 

Jako federacja chcemy wprowadzić innowacje w tym świecie, wyróżniając się od poprzednich projektów, które pojawiały się już na serwerze. Chcemy skupiać się na rozwoju medialnym (poprzez współprace z największym portalem streamingowym/PPV), sprowadzania zawodników jak i również wypożyczania naszych do innych federacji (organizować pojedynki z naszymi narracyjnymi mistrzami, czy organizowanie walk narracyjnych naszych zawodników). 

Oprócz tego będzie prowadzony na naszej arenie klub sportowy, który będzie przynależał również do naszej marki; w chwili obecnej jest prowadzony przez trzech trenerów i dzięki temu chcemy dać miejsce innym zawodnikom, którym brakuje miejsca do rozwijania swoich umiejętności, a wraz z tym pojawią się obozy treningowe, czy rywalizacje z innymi klubami jak miało to miejsce kiedyś w mojej marce UnderStrive Athletics, a dokładniej The Champion's Clash.

Social Media:

Wydarzenia:

Out of Character:

Spoiler

Witam! Supra się kłania i planuje wystartować ze swoją marką; opisałem wszystko to, czego wymaga FAQ, więc tam się wszystkiego dowiecie! Ci co mnie nie znają to szybko opisze kim jestem/byłem i co chce robić; 
- Działam w branży od 2021 roku z postacią Paulo Rodrigues oraz klubem American Boxing Team ; grałem do jakoś 2023 roku, a póżniej miałem przerwę dwa lata po której właśnie wracam.
- Prowadziłem swego czasu federacje VFF (projekt roku 2021), uczestniczyłem w federacji Worldwide oraz prowadziłem swoją marke UnderStrive Athletics i federacje The Champion's Clash, gdzie organizowałem gale na Paradise Island
To są dwie najważniejsze kwestie, które powinniście o mnie wiedzieć i w sumie tyle! Jesteśmy świeżo po wydarzeniu, więc Ci co byli na wczorajszym evencie to wiedzą z jakim rozmachem będą organizowane już oficjalne gale; informacja jeszcze dla zajawkowiczów! Nie bójcie się, piszcie! Chcecie grać zawodnika/trenera? Nie musicie być obcykani w ss'ach, czy wbijać do branży! Tutaj chodzi o grę IC!

Dane rejestracyjne przedsiębiorstwa:

Spoiler

Nazwa: APEX Athletic Arena & Fighting Championship
Adres: LITTLE SEOUL SAN ANDRES AVENUE
Numer konta grupy: ...
Zarząd: Paulo Rodrigues (100%)
Kapitał: 1.000.000$
ID panelu: ...

Edytowane przez Supra

• 3 tygodnie później...
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin